• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

kocam ne zaman gelecek bilmiyorum sabah erken gitti ama sayım vardı menü yok o erken gelecekse yaparım yoksa yapmam bşy aklımda bşy yok anneme uğrucam yastıkları vermiştim bugün onları yaptı bitirmiştir alırım belki orda yerim bu aralar kocam gldikçe orda yiyorum annem tek kardeşim de bazen işten geç geliyo çünk haftaya annem de babamın yanına gidiyo köye kardeşim tek kalacak

aydasu kolaycık doğrursun canım inş.

Insallah canım, sağolasın...

Aydasu yorma kendini canım ya annem bana hamileyken hali yıkatmislar 8 aylıkmis akşama erken doğum ben gelmişim otur uzat ayağını olmadı annen yapar gelince
landfloves canım ah ne bu erkek ailesinden cektiklerimiz sen görme duyma zaten şu anda özel bir durumun var herşeyden önce senin sağlığın önemli kendine üzülüp stres yapma

Tovbe yarabbım ya hangı akıllı yıkatmıs kadına halıyı... Kotu de olabılırdı neyse kı ıkınızde kurtulmussunuz...

Aydasu ben kızlara anlattım doğum hikayemi watsupta ama senin doğumun yaklaştı sana anlatmam :1: Doğumdan sonra :1: Allah'a çok şükür 2. yaparsam işallah o da bu kadar kolay bi hamilelik ve doğum olur. Allah herkese benimki gibi sorunsuz hamilelik doğum nasip etsin. Suni sancı 4 saat çektim off berbatt bi sancı tarifi yok ama 8-9 saat çekenler ve hatta çekip yinede sezeryan olanlar var.

Mavisuperisi tatili yaptın gezdin geldin ooh bizde takip ettik faceden :1: Nasılsın bakalım ?

Pingum anlat kız ben korkmam ne vıdeolar ızledım hem belkı ogrencegım bıseler cıkar aradan...
Ben de cok rahat bı hamıleleık gecırdım ıns doğum da oyle olur dıyorum...
Evet o sunı sancı olayı kotuymus demı?

Kızlar selammm :1:
Geçmişi okumaktan yazamadım anca btti.

Ne haberler kaçırmışım similllaaaaaa hamileeee :16:
Landfloves ev almışşşşş :16:
Hayırlı uğurlu olsun kızlar yeni haberler mükemmel valla.

Ben gezdim geldim kızlar çookkk güzeldi 16 gün.Ülkemiz çok güzel ya ara ara atıyorum resimleri faceye.Karadenizi görmeden ölünmez dedikleri doğruymuş gerçekten. bolu'dan batum'a kadar gittik sonra aşağı erzuruma geçtik sonra sivas amasya derkenn İzmir...

İyi ki ehliyet almışım yoksa eşim çok yorulacakmış yollarda biraz o sürdü biraz ben çok zevkliydi tatil.

Dıbıne vurdunuz tatılın mavıs masallah...
Butun senenın stresı gıtmıstır ne guzel...
Kuzum resme yaptıgınız yorumları okurken esım gordu :1: sıldırdı ozel album falan dedım ama dınletemedım kocaya :1:
Tesekkur ederım ıltıfatın ıcın, gecen sene boyamıstım kendı rengıne yakın...

Eyvah, yakalandım :1:

Merhaba yorgunpenguen. :3:

En son buraya yazdığımda hamileydim. Ama kimyasal gebelik yüzünden sona erdi. Kötü günler geçirdim. O günden beri de yazasım gelmiyor foruma. Sizi sessizce takip ederken yakalandım yorgunpenguene. :17:

Artena merhaba...
Cok gecmıs olsun...
Bak burası daha ıyı gelır sana, konusmak, kızlarla sohbet etmek ınan ınsanın moralını duzeltıyor, Allah razı olsun ben onlar sayesınde daha kolay atlattın... kımyasal gebelıkte daha kotusu yok sanıyordum, arkasından tekrar hamıle kaldım ıkızlere bu sefer de kalbı durdu kurtaj olmak zorunda kaldım, o zaman anladım kı hep daha kotusu varmıs...

Şuan son ayımdayım, Rabbım nasıp ettı, ınsan kotu tecrube yasayınca toparlanamam sanıyor ama ınsanız hersey bızım ıcın...

ARtena senin adına çok üzüldüm tatlım ama topiğimize niye soğudun ki ?? Buraya nişalılıktan beri yazıyoruz hepimiz. Aydaasununda başına kötü şeyler geçti ama şimdi doğurmak üzere, bizi hiç bırakmadı. Bizde onu bırakmadık o zamanları daha kolay atlattı dimi aydasuuu.. Ben doğum yaptım bi ara yazamadım ama tekrar döndüm. İyi ki kızlar var. Sende yaz bize tekrardan UZaklaşma ne kadar kalaabalık o kadar güzel muhabbet :34:

Mavisuperisi süper tatil yaptınız ya harika valla. Heryeri gördünüz ne güzel. Bebek olmadan çok iyi yaptınız.

Valla ole pıngum tek tek hepınızden Allah razı olsun...
Hatırlarsanız kurtajdan sonra narkozun etkısıyle yaptıklarımı bıle gulerek yazmıstım burda. Sız olmasaydınız bu kadar kolay atlatamazdım... Iyıkı varsınız...

babamı çağırdım yazık adam oruç oruç geldi ev sahibi yaşlı amca geldi, yarım saat tapu dairesinin açılmasını bekledik dışarda 40 derece sıcakta, açıldı bu seferde ana baba günü, o kalabalıkta bir an önce bitsinde gideyim diye düşünürken oraya iki gün daha gitmem gerekmesi beni çıldırttı.. ve bu sadece eşimin eline verilen evrağa hiç bakmadan kafasına göre başvuru yapmasından kaynaklanıyor.

Lanfloves sana da burdan yazayım dedım cok tesekkur ederım canım, tostombık hamıle oldum ama olsun elıfım saglıkla gelsın gerısını hallederım korkmuyom hıc...

Ev ıcın de canını sıkma lutfen, evet esıne kızmakta haklısın ama bak paşan etkılenır ıcerden ben sana dıyım annesı, uzme hıc paşayı bos yere, vardır bunda da bı hayır de gec canım...

Hatunlar alalım iftar menülerinizi :) Bizde tavuksuyuyla yapılmış yayla çorbası. Eşim yapacak yine. Yanınada kahvaltı ve peynirli börek yapacağım. Başkasının evinde ancak bu kadarını yapıyoruz :1:

Allah kabul etsın canım sımdıden...
Ben de sımdı gecıyorum mutfaga...
kımızı hazır kımısını sımdı yapcam...

Ramazan paçası
Etli bamya yemeği
Pirinç pilavı
Halley pasta

Rabbım oruclarınızı kabul etsın sımdıden hepınızın...

Amin aydasu. Senin menüde güzelmiş. Hanzade benim yastıklarında yapılması lazım. Siz havalandırdınız mı yünlerini ?

Son düzenleme:
neyse atlattım sinirimi, mutluyum. aman nolacaksa olsun, hep hayırlısını diledim, vardır bunda da bir hayır diyorum. bide eşim oruç diye onada kızamadım içimde kalmıştı sinirim..

sordum iftara ne istiyor canın diye, su sadece su dedi garibim. hiç bişey yemicem su içecem sadece diyor. dün iftara arkadaşlardaydık, bugün evimizde ilk iftarımız olacak. eve gidince yaklaşık 2 saat sürem olacağı içinde rahat rahat yaparım, ama aklımda menü yok..

kuzu kol almıştım onun kemiklerini sıyırttım haşlarım diye, onu haşlayıp suyuna çorba yapayım diyorum ama ne çorbası yapsam aklıma gelmiyor bişey.. taze fasulyem var, geçen haftadan kaldı bozulmasın diye ayıklayıp buzluğa atmıştım. ama oda iftara hafif kaçar gibi geliyor. yanına bişeyler daha yaparsam olabilir. aslında oruçtan sonrada ağır yemek yenmiyor.

birde hazır bir sütlü tatlı yaparım, dr outker'den.

daphne bilmiyorum annem nasıl yaptı ama sadece çırpıp havalandırmıştır sanırım bildiğim kadarıyla her sene yıkanmaz yün

kızlar bizde küçük yastık hiç yoktu, tv izlerken kafanın altına koymaya falan lazım oluyordu, koltukların yastıkları var ama onların kullanılmasına sinir oluyorum ben, yıkandıkça solar diye onları kullanmasını sevmiyorum eşimin. bende pazardan bebek yastığı kılıfı aldım tanesi 1 tl.. sonra geldim evdeki elyaf bir yastığı ikiye kestim içinide paylaştırdım iç kılıfını geri diktim, yeni aldığım kılıflarıda geçirdim pek bir güzel oldular.. şimdi elimizin altında o yastıklar geziyor iki tane küçük yastığımız oldu. misafir gelince kaldırıp koltuğun yastıklarını koyuyoruz, onlarda temiz kalmış oluyor.

ben de yastığın beyaz iç astarından 1er tane daha geçircem daha temiz kalır eşim terliyo kılıfını sık sık değiştirdiğim halde sararmış iki tane olursa en azından daha temiz kalır

aydasu ay senin bebek ramazanda gelecek, kadir gecesine yetişmiyor dimi, kadir gecesi doğsa ne şanslı olur. "seni anan kadir gecesimi doğurmuş" lafının doğruluğunu ben gerçekten kadir gecesi doğan iki arkadaşımın inanılmaz şanslarından biliyorum.

kızlar bizde küçük yastık hiç yoktu, tv izlerken kafanın altına koymaya falan lazım oluyordu, koltukların yastıkları var ama onların kullanılmasına sinir oluyorum ben, yıkandıkça solar diye onları kullanmasını sevmiyorum eşimin. bende pazardan bebek yastığı kılıfı aldım tanesi 1 tl.. sonra geldim evdeki elyaf bir yastığı ikiye kestim içinide paylaştırdım iç kılıfını geri diktim, yeni aldığım kılıflarıda geçirdim pek bir güzel oldular.. şimdi elimizin altında o yastıklar geziyor iki tane küçük yastığımız oldu. misafir gelince kaldırıp koltuğun yastıklarını koyuyoruz, onlarda temiz kalmış oluyor.

Çok mantıklı aslında benim eşimde kanepenin üzerindeki yastıkları çok kullanıyor. Bende seninki gibi yapabilirim.

ben de yastığın beyaz iç astarından 1er tane daha geçircem daha temiz kalır eşim terliyo kılıfını sık sık değiştirdiğim halde sararmış iki tane olursa en azından daha temiz kalır

ben yastık koruyucu alez almıştım benim eşimde çok terler, nişanlıyken tahmin etmiştim yastıklarımızın sararacağını.. alezler çok iyi, gerçekten yastıklar bembeyaz kalıyor, birde su geçirmez alez olması lazım tabi tere karşı

aydasu ay senin bebek ramazanda gelecek, kadir gecesine yetişmiyor dimi, kadir gecesi doğsa ne şanslı olur. "seni anan kadir gecesimi doğurmuş" lafının doğruluğunu ben gerçekten kadir gecesi doğan iki arkadaşımın inanılmaz şanslarından biliyorum.

Yok canım yetısmez herhalde gunun gecırmezse daha cok var cunku....
Demı ne guzel olurdu oyle derdım bende ...
Ben de kurban bayramında doğmusum o yuzdenmıdır bılmem etı cok severım...
Kız hanzade sen de kurbanda doğmus olmayasın :1:

merhaba kızlar..ben anca kendime geliyorum sanırım:9:
dün iftara 1 saat kalaya kadar iyiydim hiçbirşeyim yoktu.
tam 1 saat vardı dedim heralde gidiyorum..aniden bir mide bulantısı vucütta titreme..
bayılacakmışım gb hissettim.Allahtan herşeyim hazırdı da eşim kurdu topladı..
ben iftari anca 11 de yaptım imkanı yoktu ağzıma birşey süremedim..
çok şükür şimdi iyyim..
Allah oruçlarımızı kabul eylesin..

landflowes boşver sinirlenme eşine..her işte bir hayır vardır bilinmez..ayrıca kv yaptıklarına takma
ancak yeri geldiğinde de lafını söyle..

bizim iftar menümüz ;
mercimek çorbası
musakka
bulgur yada şehriyeli pilav yaparım
kv köyde eşimin abisi bekar o da bizde iftar yapıyor yoksa pilav yapmazdım
sanırım musakka sevmiyor..
bide biber patates kızartma çekti canım domates soslu
salata
eşimde güllaç alır
yeter artar bile..
:56:

merhaba kızlar..ben anca kendime geliyorum sanırım:9:
dün iftara 1 saat kalaya kadar iyiydim hiçbirşeyim yoktu.
tam 1 saat vardı dedim heralde gidiyorum..aniden bir mide bulantısı vucütta titreme..
bayılacakmışım gb hissettim.Allahtan herşeyim hazırdı da eşim kurdu topladı..
ben iftari anca 11 de yaptım imkanı yoktu ağzıma birşey süremedim..
çok şükür şimdi iyyim..
Allah oruçlarımızı kabul eylesin..

landflowes boşver sinirlenme eşine..her işte bir hayır vardır bilinmez..ayrıca kv yaptıklarına takma
ancak yeri geldiğinde de lafını söyle..

bizim iftar menümüz ;
mercimek çorbası
musakka
bulgur yada şehriyeli pilav yaparım
kv köyde eşimin abisi bekar o da bizde iftar yapıyor yoksa pilav yapmazdım
sanırım musakka sevmiyor..
bide biber patates kızartma çekti canım domates soslu
salata
eşimde güllaç alır
yeter artar bile..
:56:

Terem gecmıs olsun... İlk gun carpması yasamıssın resmen...
Menun de harıka masallah. Allah kabul etsın sımdıden...

bende eve gideyimde buzdolabının kapağını açıp bi düşüneyim ne yapacağıma o zaman karar veririm artık. akşam olmuş bile ben çıkıyorum, herkese hayırlı iftarlar..

Müdür erken kaçtı bizim bizde arkasından niyetli değilim ama canım birsürü yemek çekti terem iyi fikir verdin karışık kızartma yapayım ben de canım çekti

Bundan sonra hep bekleriz o zaman :16:

Mesaj alındı :1:

artena geçmiş olsun canım senin adına üzüldüm
biz kimseyi unutmadık ama bizi unutanlar çok

Çok teşekkür ederim, artık daha sık geleceğim yanınıza :34:

Artena merhaba...
Cok gecmıs olsun...
Bak burası daha ıyı gelır sana, konusmak, kızlarla sohbet etmek ınan ınsanın moralını duzeltıyor, Allah razı olsun ben onlar sayesınde daha kolay atlattın... kımyasal gebelıkte daha kotusu yok sanıyordum, arkasından tekrar hamıle kaldım ıkızlere bu sefer de kalbı durdu kurtaj olmak zorunda kaldım, o zaman anladım kı hep daha kotusu varmıs...

Şuan son ayımdayım, Rabbım nasıp ettı, ınsan kotu tecrube yasayınca toparlanamam sanıyor ama ınsanız hersey bızım ıcın...

Valla ole pıngum tek tek hepınızden Allah razı olsun...
Hatırlarsanız kurtajdan sonra narkozun etkısıyle yaptıklarımı bıle gulerek yazmıstım burda. Sız olmasaydınız bu kadar kolay atlatamazdım... Iyıkı varsınız..

Aydasu, senin için o kadar üzülmüştüm ki her ikisinde de, -seninki kadar olmasa da- kendi başıma gelince anladım neler yaşadığını. Şimdi daha iyiyim. 3 aydır korunmuyoruz ama henüz hamile kalamadım. Umarım çok fazla bekletmez. 3 ay sabırsızlanmak için çok kısa bir süre biliyorum. Yine de düşükten sonra folik asit içmek, adet gününü beklemek çok sıkıntılı. Bi de önceki hamileliği ve düşüğü bilmeyenler sormuyor mu "2 sene olacak evleneli, hala bebek düşünmüyor musunuz?" diye işte o zaman içimden çığlık atıyorum.

Artena hoşgeldin uzun bir aradan sonra..

Üzülme inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur

ben evin anahtarını unutmuşum eşimde kuzenini otogardan almaya gidip iftara doğru gelecekti bende komşuya girdim oda ısrarla bırakmadı yemeği falan varmış iftara orada kaldık benimde yemek yapma planlarım suya düştü, yarında eşimin annesigil çağırmış gitmek istemiyorum ama bahanede bulamadım

Günaydın dün kızartma diye girip fasulye yapan tek benimdir galiba akşamları çok uykum oluyo ya dayanamıyorum ben arkadaşımın kızı olacak battaniye örüyorum galiba doğuma ancak yetişir

Back