- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.461
hehe aynen ikimiznde bebeside minik doğdu , kış bebesi ve cadıo yüzden aynı şeyleri yaşadık bebişim. Tecrübeli anneler oluyoz dimi biz pehh
Gunaydın kızlar...
Burası devlet daıresı gıbı oldu cuma kapatıyoz pazartesı acıyoz
Zahter mevludunuz hayırlı olsun, Allah kabul etsın...
Landfloves gunaydın canım...
Daphnem gordum ya dun aksam bebısı senın kucagında tam yorum yazıyordum esım geldı ısten...
Sen esıne dıyon ama sen de olmussun, arkadasımın kucagına coook yakısmıs mınık melek...
Ben de bugun doktora gıtcem, sabah kalktım hemen koca bı legen hamur yoğurdum... Sımdı mayalanmasını beklıyorum. Poğaça yapıp buzluga atıcam, esım gececı oldugunda sahurda yesın dye yanına koyucam aşkımın kıyamam ben ona... Gecen haftada portakallı kurabıye yapıp atmıstım dolaba elıme yapısır hıc olmazsa...
Ay bı de ramazanda ne pısırsem derdı sardı benı, kac gundur lıste hazırlıyorum doğurana kadar ben yaparım sonra anneme devrederım
Sağol aydasu, sorma ya biz kaan egeden sonra baya bir kaptırdık kendimizi. Fotoğraflara bakıp bakıp duruyorumSanada maşallah karnın burnunda hala hamurla kurabiyeyle uğraşıyorsun
bugün müdürün suratı yine 5 karış bana küs galiba anlayamadım yüzüme bakmıyo işle ilgili soru soruyorum ağzının ucuyla zorla cvp veriyo kıza dedim c.tesi ben yokken bşy mi oldu yok diyo unuttuğumuz bi iş mi var acaba diye sorguluyorum aklımıza bşy gelmedi sabahtan beri onu düşünüyorum kıza da soruyorum ama yok niye bu adam böyle yaa psikoljimi bozuyo ya bi iş varsa yapmadığımız söylesin kızsın niye yapmadın desin şimdi 3 gün 5 gün böyle küs kalır illa sorucam baskı yapıcam o zaman öğrenebilirim ben de mi anormallik var anlayamadım sizlerin işyerleri böyle mi
cuma akşamı bi problem yoktu normal konuşuyoduk
Yok canım ya. Hiç surat asma olayı olmuyor bizde. Zaten patronun uğradığı yok 65 yaşında adam. Genelde evde. Öyle sizinki gibide değil hatta tonton bile diyebiliriz bizimkine
herkese mutlu bereketli güzel bir hafta diliyorum...
Hanzade canım cumartesileri gelmiyosunuz ya artık onuniçin trip atmıştır yada muayyen günleri yaklaşmıştıraman salla gitsin kuzum ya sende ona trip at
Cumartesi günü tüm gün evdeydim sabah eşim giderken kilitlediğim kapımı akşam eşim gelince açtım o bile şaşırdı tarihte bir ilk evden nasıl çıkmadım acaba diyeDünde kahvaltımızı yaptık eşimle tekirdağa gittik gezdik tozduk çok güzeldi, 55 dk gittiğimiz yolu 5,5 saatte geldik o ayrı tabiiii :))
Bugün çok mutluyum çünkü ramazan başlıyorrrrrr içim huzurla dolu...
Belki size çok saçma gelecek ama ben ramazanda kimi çağıracağız, kim ne sever et mi? tavuk mu? sebzemi vs, kime ne menü hazırlayacağım( çorba, ana yemek, bakliyat, börek çeşidi, meze, ara sıcak ve tatlı) onun bile listesini hazırladımCidden çok karıştırıyorum sonra böle daha rahat olcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?