Eylül dostluğumuza burada devam (:

hehe aynen ikimiznde bebeside minik doğdu , kış bebesi ve cadı o yüzden aynı şeyleri yaşadık bebişim. Tecrübeli anneler oluyoz dimi biz pehh

şimdi her anneye de tecrübeli diyemeyiz, anam 3 çocuk doğurmuş ama onun zamanın tecrübeleri farklı artık..
size yeni nesil tecrübeli anneler diyorum

Günaydın güzel hatunlar artık haftasonu kimse uğramaz oldu
dün mevlütu yaptım şükür iki aile konuşmuyo ama problem çıkmadı sadece herkes birbirine dik dik baktı :)
gece rüyamda ya liva yada batuyu gördüm emin olamıyorum sürekli ağlıyordu en son susturmaya çalışırken uyandım

günaydın kızlar. haftasonu ıssızmış topiğimiz gerçektende.

zahtercim hayırlı olsun mevlidin canım, sorunsuz geçmesine sevindim, ne verdin ikram olarak mevlitte?

Günaydın kızlar, cumartesi anneannemin mevlüdü vardı. Çok şükür buda çok kalabalıktı. Anneannem öleli henüz 7 ay oldu ama maşallah kaç mevlüd yapıldı yemek dağıtıldı arkasından ben hesaplayamıyorum. Dedemde teyzemin oğluyla avm ye gitti. 5-6 yıldır güneş gözlüğü istiyormuş içten içe meğerse. Neyse dedeme güneş gözlüğü aldılar ama gözleri pek görmez oda ayrı bir durum tabi. Odasında yemek yiyordu takmış güneş gözlüğünü torunlarıda toplamış başına Ay çok güldüm. Annemde baba gözlüğün hayırlı olsun diyor bide Neyse bizim ev işide yalan oldu. Yine toplanıp arkadaşlara gittik. Cumartesi bebek görmeye gittik. Kızlar bir görseniz o kadar güzel bir erkek bebeğiki eşim hiç kucağından indirmedi. Mamasını yedirdi. Uyuttu gazını çıkardı. Nenni bile söyledi Bende tamam sen olmuşsun gönül rahatlığıyla doğururum ben dedim Zahter mevlüdün kabul olsun. Bende ramazandan sonra mevlüd yapmayı istiyorum anneannem için. İnşallah nasip olur. Landfloves senin bıdık nasıl? üzüyor mu anneyi?

Gunaydın kızlar...
Burası devlet daıresı gıbı oldu cuma kapatıyoz pazartesı acıyoz

Zahter mevludunuz hayırlı olsun, Allah kabul etsın...

Landfloves gunaydın canım...

Daphnem gordum ya dun aksam bebısı senın kucagında tam yorum yazıyordum esım geldı ısten...
Sen esıne dıyon ama sen de olmussun, arkadasımın kucagına coook yakısmıs mınık melek...

Ben de bugun doktora gıtcem, sabah kalktım hemen koca bı legen hamur yoğurdum... Sımdı mayalanmasını beklıyorum. Poğaça yapıp buzluga atıcam, esım gececı oldugunda sahurda yesın dye yanına koyucam aşkımın kıyamam ben ona... Gecen haftada portakallı kurabıye yapıp atmıstım dolaba elıme yapısır hıc olmazsa...
Ay bı de ramazanda ne pısırsem derdı sardı benı, kac gundur lıste hazırlıyorum doğurana kadar ben yaparım sonra anneme devrederım

Sağol aydasu, sorma ya biz kaan egeden sonra baya bir kaptırdık kendimizi. Fotoğraflara bakıp bakıp duruyorum Sanada maşallah karnın burnunda hala hamurla kurabiyeyle uğraşıyorsun

Sağol aydasu, sorma ya biz kaan egeden sonra baya bir kaptırdık kendimizi. Fotoğraflara bakıp bakıp duruyorum Sanada maşallah karnın burnunda hala hamurla kurabiyeyle uğraşıyorsun

Kaptırılmıcak gıbı degıl kı masallah cok tatlıymıs Allah analı babalı buyutsun ınsallah...
sabah esıme de dedım sankı hep boyle koca gobeklı kalcakmısım hıc doğurmucakmısım gıbı gelıyor
Ama takvım yalan soylemez :18:

Alllah a sukur enerjım yerınde sımdıye kadar hıc sıkayetım olmadı canım o yuzden keyfım de bedenım de yerındeyken yapayım dıyorum, sen bana bakma gecen oturdum bı tencere sarma sardım el acması borekler falan yapıyorum esım ısten gelınce gozler bole yok yok kesın karnındakı yastık senın dıyor

günaydın kızlar

zahter allah kabul etsin canım sorunsuz atlatmışsın ne güzel

aydasu 37.hafta canım her an doğurabilirsin kızlar 38 de geliyo genelde biliyosun hadi biraz daha heyecan yap siz eltimle hemen hemen aynısınız o sezeryan olacağı için normalden 10 gün kadar önce alacaklar yani 20 sinde bi aksilik olmazsa doğuracak heyecanlıyız

Günaydın kızlar
zahter mevlüdünüzü Allah kabul etsin. Ramazandan sonra bende yapıcam işallah. Rüyan hayra hangi bebeydi acaba?
Demetcim size bebek çok yakışıyo. Allah kendi yavrunuzu kucaklamayı nasip etsin işallah .

Aydasu maşallah sana koca göbeğinle ne işler yapıyon anacım. Bakalım batuşla bize nasıl geçecek ramaazan. geçen sene eşim beni hiç kaldırmamıştı sahurunu kendi hazırlamıştı sağolsun.

Çok az kaldı. Maşallah ne güzel aydasu. Bir ay sonra evladın kollarında olacak.
Hoşgeldi hanzade :)
Pingu yakışıyor dimi canım ya Valla çok mutlu oluyorum siz böyle söyledikçe

bugün müdürün suratı yine 5 karış bana küs galiba anlayamadım yüzüme bakmıyo işle ilgili soru soruyorum ağzının ucuyla zorla cvp veriyo kıza dedim c.tesi ben yokken bşy mi oldu yok diyo unuttuğumuz bi iş mi var acaba diye sorguluyorum aklımıza bşy gelmedi sabahtan beri onu düşünüyorum kıza da soruyorum ama yok niye bu adam böyle yaa psikoljimi bozuyo ya bi iş varsa yapmadığımız söylesin kızsın niye yapmadın desin şimdi 3 gün 5 gün böyle küs kalır illa sorucam baskı yapıcam o zaman öğrenebilirim ben de mi anormallik var anlayamadım sizlerin işyerleri böyle mi
cuma akşamı bi problem yoktu normal konuşuyoduk

Son düzenleme:
herkese mutlu bereketli güzel bir hafta diliyorum...
Hanzade canım cumartesileri gelmiyosunuz ya artık onuniçin trip atmıştır yada muayyen günleri yaklaşmıştıraman salla gitsin kuzum ya sende ona trip at
Cumartesi günü tüm gün evdeydim sabah eşim giderken kilitlediğim kapımı akşam eşim gelince açtım o bile şaşırdı tarihte bir ilk evden nasıl çıkmadım acaba diyeDünde kahvaltımızı yaptık eşimle tekirdağa gittik gezdik tozduk çok güzeldi, 55 dk gittiğimiz yolu 5,5 saatte geldik o ayrı tabiiii :))
Bugün çok mutluyum çünkü ramazan başlıyorrrrrr içim huzurla dolu...
Belki size çok saçma gelecek ama ben ramazanda kimi çağıracağız, kim ne sever et mi? tavuk mu? sebzemi vs, kime ne menü hazırlayacağım( çorba, ana yemek, bakliyat, börek çeşidi, meze, ara sıcak ve tatlı) onun bile listesini hazırladımCidden çok karıştırıyorum sonra böle daha rahat olcak...

Yok canım ya. Hiç surat asma olayı olmuyor bizde. Zaten patronun uğradığı yok 65 yaşında adam. Genelde evde. Öyle sizinki gibide değil hatta tonton bile diyebiliriz bizimkine

siyahdeniz iyi yapmışsınız canım değişiklik olmuştur size gezmişsiniz ne güzel biz dün eşimle evdeydik sabah eltime kahvaltıya gittik sonra sünnet mevlüdü vardı eltimle oraya uğradık o kadar sonra eşimle eve geçtik evde keyif yaptık eşim dışarda yemek yemeyi teklif etti ama buzluktan et çıkarmıştım buzu çözülmüştü tekrar dolaba koyamazdım bozulurdu dedim evde yiyelim bugünlük kahve içmeye çıkarız dedik yemekten sonra bu seferde yemek sonrası ağırlık bastırdı kahvemizi de evde içelim dedim öyle kaldık hiç evde vakit geçiremiyoruz bizim için daha iyi oldu böyle
c.tesi gündeydik arkadaşta gece 12 gibi dışarı çıktık k.çekmece sahile orda lunapark var bizim kızların ısrarıyla gondola bindik binmez olaydım içi bi tuhaf oluyo insanın sanki fırlayacakmış gibi bi de en uca bindik allahım arkadaşım nasıl zevk alıyo öyle

ama hep aynıyım yine gitsek binelim diye ısrar etseler yine binerim

Yok canım ya. Hiç surat asma olayı olmuyor bizde. Zaten patronun uğradığı yok 65 yaşında adam. Genelde evde. Öyle sizinki gibide değil hatta tonton bile diyebiliriz bizimkine

bizim patron da 65 yaşında ama hergün burda tatil dışında ama damat yetiyo o da 55 yaşında ama görüyosunuz anlatıyorum çocuk gibi

Hiç saçma değil kuzum ya. Bende çok seviyorum misafir ağırlamayı onların sevdiği yemekleri yapmayı. Hele ki ramazanda bunun keyfi çok daha ayrı oluyor. Bizim elektriği bu gün bağlarlarsa inşallah o mutluluğu ve huzuru bende içimde hissedeceğim
Hanzade iyi yapmışsınız kuzum ya. Azıcık totonuzun üzerinde oturun. Yorulmuyorsunuzda valla bravo size

inşallah tez zamanda eski düzeninize döneceksiniz daphnecim. Hanzade iyi gelmiştir evde oturmak sizede :)) eşin artık pazarları evde dimi? sende yalnız kalmazsın pazarları ne güzel

eşim çoğunlukla pazarları evde bi işi olunca gidiyo ama eskisinden iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…