• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Yok kız 36+2 deyız bugun ama olcumler 35 gıbı cıkıyor
deme oyle 38 falan tırsıyom :27:

sağol aydasu, ahh o borcu nasıl ödicez bilmiyorum aklıma gelince kafayı yiyecek gibi oluyorum
ama çıkış yolumuz yoktu yani mecbur borçlandık

pardon 37. haftanın içindeyim yazıyormuş
ee hamilielk takvimim gideli çok oldu, unuttum bunları :27:

elif doğana kadar 3 kilo olur, hiç de düşük bir doğum kilosu değil, gayet normal
boyu da 51-52 olur zannediyorum
yani nesine minyon diyorsun ki:37:

selam kızlar ay bu bankanın yoğunluğu hiç bitmiyor üstüme üstüme geliyorlar :52:
neyseki gün bitti şükür. mevlüt için tulumba tatlısı ve lokum aldım.
tavuklu pilav yaptık. çok kalabalık olmadık. inşallah eşim askere giderken mevlüdünü daha kalabalık yaparım.
ramazan için hiç bu yıl hevesim yok benim. hatta bana ramazan gibi bile gelmiyo. inşallah tutabilirim bu yılda o havayı biraz hissederim.
daphne sizin mevlütte hayırlı olsun . allah kabul etsin canım. tuzlaya kadar gelmişken burayada uğrayıverseydiniz ya. en fazla 20-25 dk mesafe vardır bana.
bu akşam biraz komposto yapsam diyorum ama kolumu kaldırmaya halim yok.

Günaydın herkese yorucu bir gece oldu bana iki üç saatlik uyku ile kalktım kocam sürekli kustu gece sahurda yapmadık bugün ikimizde tutamadık sanırım gece rüzgar çarptı

günaydın arkadaşlar, bu hafta işlerim yoğun gündüzleri pek giremeyecem.

Birde ayrı bir yoğunluğumuz var bu sıralar iş dışında. Ev aldık biiiizz, :8: hemde annemlerin sitesinden, komşu olacam anneme, yan binasında oturacaz inşallah. 3+1 istediğimiz gibi.. bebeğimizede oda yapacaz hayallerimdeki gibi. Gerçekten bebek kısmetiyle gelirmiş.
Çarşamba tapu işlemlerini halledecez inşallah bir aksilik çıkmaz, dua edin kızlar korkuyorum bişey olursa diye.

Hayırlı ramazanlar kızlar tutulan oruçlar edilen dualar kabul olur inş.sevdiklerinizle birlikte bol bereketli sofralar kurmak nasip olsun hepimize :16:

günaydın kızlar
landfloves çok sevindim harika bi haber güle güle oturun tatlım hayırlı olsun artık bebişin odası da var düşünmezsiniz kafanız rahat eder annen bebeğe de bakar yardımcı olur yakınmışsınız madem
ahsen sizin evde bitmiş artık nihayet fotoları bekliyoruz canım

dün kocam işten geç geldiği için annemde yemeğimi yedim eve geçiyim dedim bizim apt. giriş merdiveninde 3 tane kedi vardı en tiksindiğim şeydir maalesef kedi fobi diyelim asla yakınından bile geçemem uzaktan kovalıyorum filan yok gitmiyolar ortalıkta kimsede yok yardım alaym kardeşime telefon açtım beni apt.a sokması için neyse kardeşim geldi aynı anda karşı komşum da aşağı indi 2 kediyi kovdular gitti ama biri meğersem doğuruyomuş öylece kaldık yarım saat bekledik zavallı 1 tane yavruyu doğurdu baya bi uğraştı ama ağzıyla filan göbek bağını mı koparttı ne sonra tabi gözlerden rahatsız oldu sanırım yavrusunu aldı ağzına koca karnıyla topallaya topallaya karşı kaldırıma inşaatın oraya gitti sanırım doğuma orda devam etti ben de eve girdim deterjanlı su hazırladım apt.girişine döktüm komşuyla temizledik orayı
şansa bak tam da bana denk geldi içim bi tuhaf oluyo zaten kedi görünce bi de böyle bi sahneye denk geldim

geçen hafta da sabahın 5 i izmire adım attık arabayı park ettiğimiz yerde ne görelim ulu orta 1 kedi üstünde 2 kedi 3 ü birden aşna-fişne niye hep bana denk geliyo bu kediler:9:

Günaydın.
LAndfloves süper haber gözünüz aydın. Allah bizede nasip eder işallah. Bebek gerçekten kısmetiyle gelir bebek yapmaya korkanlara duyuurulur :1: Hayırlı olsun tatlım. Pahalı oralar diyodun ama bak şükür alabilmişsiniz. Annene komşu olman süper kendimden biliyorum :1:

Ahsen sizin evde bitiyomuş seninde gözün aydın bebişim. Kız ben almam diyodum ama bizde batuya yüürüteç aldık. biz yemek yerken hiç rahat vermiyodu şimdi oyalanıyo azıcık. Annem için iyi oldu sürekli kucakta tutmaktan kurtuldu. aynen istediği yere gidiyo :1:

günaydın kızlarrr.

hepimizin ramazan-ı şerif ayı mübarek olsun..

rabbim bol bereketli,huzurlu bi ramazan ayı geçirmeyi nasip etsin.

landfloves ev almanıza hemde annnene yakın bir ev almanıza çooook sevindim hayırlı olsun.çekirdek ailenle musmutlu yaşayın inş.

lanfloves hayırlı olsun güle güle oturun evinizde ev ço büyük bi nimetmiş herkese nasip olur inşş..
hanzade bende kedilerden hiç hoşlanmam görünce yanımdan geçince içim acayip bi tuhaf oluyo inadına da hep yanımda olurlar.ama seninki kadar özel şeylerine şahit olmadım :1:

Hanzade ya kııyamam o kediciğe yazık rahatsız etmişsiniz hayvanı. Allahıma çok şükür insan olarak yarattığı için bizleri. Dilleri söylemez acılarını anlatamazlar yazık ya bak sabah sabah üzüldüm yine. Geçen yolda köpeğe araba çarptı hüngür hüngür ağladım bu annelik beni eskisinden daha hassas yaptı. Yolda kedi köpek yavrusu görsem gözlerim doluyo hepsini sahiplenmek istiyorum çok üzülüyorum onlara. dün lavoboda karınca gördüm yavru. peçeteyle alıp balkona koydum ölmesin diye :1:

Kadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olun onlara.
Çiçek almayı unuttum değil; param yoktu deyin mesela.
Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız deyin onlara.
Arkadaşlarınızla çıkmanıza kızıp, dudak düşürü
yorlarsa da; sizle daha çok vakit geçirmek içindir o tafralar da.
Yoksa turşunuzu kurmayacaklar;emin olun hiç bir zaman asla.
Aldığınız çiçekler değildir onları mutlu eden, duygularınızı somutlaştırıp kalbinizi ellerine bırakıvermenizdir; yüzlerindeki çocukça tebessümü ettiren.
Ve kalbinizin çiçeklere dönüşmüş halidir onları güldüren.
Bu yüzden vazgeçemez kadınlar çiçeklerden, o çiçekleri kalbinize benzettiklerinden.
Yoksa çiçek çokta önemli değildir, zira ben hiç görmedim kadınlardan çiçek yiyen.
Sahiplenilmeyi sever kadınlar; “kendi ayakları üstünde durma felsefeleri” güçlü görünme kaygısından.
Hesap sorar gibi değil, tebessümle “nerdeydin” dediğiniz zaman; size tüm günü anlatıverirler o an.
Ama sıkıldığınızı belli etmeyin; otobüste bi kaç durak ayakta gittikten sonra, biraz oturup tekrar yaşlı teyzeye yer vermek zorunda kaldığını da anlattığı zaman.
Dinlenilmeyi sever kadınlar; düşüncelerine değer verildiğinde eşsiz bir huzura kavuşurlar.
Düşüncelerine değer verdiğiniz an, yine karlı çıkan siz olursunuz o zaman, sizi yere göğe sığdıramazlar; o kadar büyürtürler ki taşırırlar sizi odalardan sokaktan.
Çocuktur aslında bütün kadınlar; bu yüzdendir nazlanmalar; elinde değildir ki; hala içindedir elinde pamuk şekeri saçında kurdelayla koşturan küçük kızlar.
Ve annedir bütün kadınlar; bu yüzden her zaman sizden bir adım ötede yaşarlar; çünkü geleceğinizi onlar kurarlar.

Biraz uzun oldu ama gerçekten çok beğendim:16:

Landflowes hayırlı olsun canım konuşmamızdan sonra birşey yazmayınca olmadı diye düşündüm ev işi ama çok sevindim bebek kısmetiyle geliyo evet
hanzade sevmediğin ot derler başında biter

Back