• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

berranın bu kadar uyuyacağını bilseydim ben de uyurdum ya

ay kızlaaaaar, bizde yaşayacaz dimi bunları :18::18:

ewt bunları yaşayacaksın
ama bir tek dişi çıktığında evde heyoo diye dans edip herkesi arayıp haber verdiğinde yaşadığın sevinç hepsini unutturacak

ilk dönmeye başladığında böyle büyük insan gibi yayıla yayıla gerine gerine uyudugunda onu izlemeye doyamayacaksın dimi pinguş :)

Yo ben sahsen hic sıkılmiyoruk gayette faaydali bizde gece bakan taaraf genelde baba olucak sabah ben ise gidecem onun dukkani arada babasids acsa olur yatagindan alip mememe koysa yeter

süper:) Bu senin için ne kadar rahatlık bilemezsin :)

pingu ya berra su içerken dişi tıkır tıkır ediyor bardağı dişliyor kıracak diye korkuyorum
sulukla içmiyor hanfendi
napcam ben artık büyüdü kaşıkla da içmiyo

kalın camlı dar ağızlı bir bardak var, halası umreden almıştı onu mu çıkarsam acaba ya kaldırmıştım 1 hafta içinde taşıncaz diye taa 2 ay önce:37:

o kadra şey arasında küçücük bardağı naısl bulcam o da var
taşınana kadar plastik bardakla versem mi? bir kez kullanıp atarım

berranın bu kadar uyuyacağını bilseydim ben de uyurdum ya

ewt bunları yaşayacaksın
ama bir tek dişi çıktığında evde heyoo diye dans edip herkesi arayıp haber verdiğinde yaşadığın sevinç hepsini unutturacak

ilk dönmeye başladığında böyle büyük insan gibi yayıla yayıla gerine gerine uyudugunda onu izlemeye doyamayacaksın dimi pinguş :)

süper:) Bu senin için ne kadar rahatlık bilemezsin :)

aynen ahsen o halini izlemeye bayılıyorum. gece uykulu halimle bile gülüyorum. Beyefendi rahatını bulamıyo kafayı bi sağa atıyo olmadı sola yine rahat edemedi yüzüstü dönüyo rahatını bulana kadar savruluyo ordan oraya :1: Dün taklitini yapıyorum annemle eşime. Bide anneye benzer sesler çıkarıyo ama bilnçlimi değilmi bilmiyorum. ama bana bakarak söylüyo ve beni istediğinde söylüyo. bide mama yerken mam mam mam diye bişeyler söylüyo

Ahsende mi bardaktan içmeyi seviyo cadı aynen bizimkide öle. Kıramaz ya bardağı sanmam. su bardakları o kadar kolay kırılmazki. Plastiklede verebilirsin bence bişey olmaz nolucak içinde suyu bekletmiyosunki. Biraz rahat olmak lazım ben o kadar incelemem.

Suyu kaynatıpmı içiriyosun ahsen yoksa normal su mu ?

Canım jelonunki gibi uslu beben olursa yaşamazsım bizimkiler gibi fırlama olursa kaçışın yok :1: sofişinkide bizim bebelerden. Ama olsun ya keyifli yönleride çok. Evet bunalıyosun toz pembe değil herşey ama çıkardığı sesler herketler çok tatlı.

yok yok benim bebemde akıllı olacak.. babası çok akıllı uslu bir bebekmiş, o yönü babasına çeker bence.. şimdiden çok akıllı baksanıza varlığı yokluğu belli değil kuzumun. ne versem onu yiyor, bir kere bulandırtmadı midemi :)

neyse yazdım bunları kayda geçsin, yaklaşık 8-10 ya sonra bakarız neymiş ne değlmiş :60:

benimde eşimle sözleşmem var, geceleri o bakacak, meme istiyorsa getirecek emzirttirip geri yerine götürecek.. sözde herşey çok güzel bakalım uygulama nasıl olacak

aynen ahsen o halini izlemeye bayılıyorum. gece uykulu halimle bile gülüyorum. Beyefendi rahatını bulamıyo kafayı bi sağa atıyo olmadı sola yine rahat edemedi yüzüstü dönüyo rahatını bulana kadar savruluyo ordan oraya :1: Dün taklitini yapıyorum annemle eşime. Bide anneye benzer sesler çıkarıyo ama bilnçlimi değilmi bilmiyorum. ama bana bakarak söylüyo ve beni istediğinde söylüyo. bide mama yerken mam mam mam diye bişeyler söylüyo

batunun bir vdeosu vardı yoğurt yerken. Daha küçük olmasına ragmen orda mesela yemekten zevk aldığına dair sesler çıkartıyordu akıllı :))

berra 5 ayını doldurdugu gün "anne" dedi, öyle annn naa falan değil yani bldiğin "anne" dedi. Hatta tam o sırada video çekiyoudk denk geldi. "Berra anne dedi" diyorum kimse inanmıyo, video bize delil oldu, duyan:53: böyle oluyo. Ama tabi bilinçli bir şekilde söylemiyo

bu aylarda artık hecelemenin başlaması gerek zaten. Uzun süredir baba, dede, mama diyor ama hala bilinçsiz söylüyor. Yani sadece ses çıkartıyorlar aslında

Ahsende mi bardaktan içmeyi seviyo cadı aynen bizimkide öle. Kıramaz ya bardağı sanmam. su bardakları o kadar kolay kırılmazki. Plastiklede verebilirsin bence bişey olmaz nolucak içinde suyu bekletmiyosunki. Biraz rahat olmak lazım ben o kadar incelemem.

Suyu kaynatıpmı içiriyosun ahsen yoksa normal su mu ?

su bardagının agzı geniş, çay bardagıyla veriyorum camı ince
yok kaynatmıyorum ben başından beri

yok yok benim bebemde akıllı olacak.. babası çok akıllı uslu bir bebekmiş, o yönü babasına çeker bence.. şimdiden çok akıllı baksanıza varlığı yokluğu belli değil kuzumun. ne versem onu yiyor, bir kere bulandırtmadı midemi :)

neyse yazdım bunları kayda geçsin, yaklaşık 8-10 ya sonra bakarız neymiş ne değlmiş :60:

inş. dediğin gibi olur canım
sen sakin ol, sakin olursan bebegn de sakin olur çok yansıyo çünkü

Benimde hamilelikte hiç midem bulanmadı. Gayet iyiydim.

merhaba kızlarrr...:16:
maşşalah batu ve berra baya büyüdü yaptıklarını okuyunca bıcırıkların:55:

zaten bebek fikrine uzaktım yazdıklarını görünce daha da uzaklaştım:30::9:

iyi yanlarını da yazmışsınız ama diğerleri 10 ise onlar 2 gibi oluyor valla kızlar..

neyse;
landflowes canım halan için çok geçmiş olsun..rabbim acil şifalar versin..

daphane evinize gelmişsiniz eşinle kavuştunuz
:21:elektriğinizde bir an önce hallolur inşallah..
hanzade kuzum benimde ütü tefal buhar kazanlı çok memnunum ben ütümden..
bence kazanlı al çünkü normal ütülerden buharı kat ve kat fazla..kırışıklık hemen açılıyor..
benim ütüm 1-2 dk ısınıyor acil işinde olsa hemen yapabilirsin yani..
diğer ütülerle aynı sayıdaki çamaşırı bununla daha az zamanda yapıyorsun..
bide çok hafif ütülemesi gerçekten..verdiğin paraya değiyor..

teremcim seninkini model kodunu verir misin fiyatlarına bakiim bi

350 400 e de var 800 e de şaştım kaldım çok para veremem tabii de ucuzları da iyi midir acaba mesela 400 e tefalin kazanlısı var bi de aynı fiyata normal ütüsü var hangisi daha iyidir illa kazanlı olsun diye kötüsünü almayalım gerçi tefalin kötüsü yok bence

anneler bişey sorcam, benim bebiş kışın doğacak ya hani.. en çok ne almam gerekir kıyafet olarak?

askılı alttan çıtçıtlı üst,
yarım kollu alttan çıtçıtlı üst,
uzun kollu alttan çıtçıtlı üst,
patikli alt,
patiksiz alt,
tüm tulum

terem biz burada dertleştiğimiz için genelde kötü yanları yansıyor size
oturup burda ayy çocugumla şöyle eğlendim böyle eğlendim ay şöyle mutlu olduk böyle mutlu olduk diye ballandırmıyoruz diye o yönler hiç yok sanmayın yani

söylediğinin aksine bebeğin zorluğu 1 ise güzelliği 10 değil 100 dür canım

bak mesela şuan koynuma yatmış omzumu yalıyor, 10 yaşındaki bi çocuk gece deliksiz uyur anneden bağımsızdır ama annenin koynunda böyle dakikalarca durup onu koklamaz. Ben hep diyorum bebek bu kadar korkunç bir ömür törpüsü olsaydı kimse 2. yi doğurmazdı

teremcim seninkini model kodunu verir misin fiyatlarına bakiim bi

350 400 e de var 800 e de şaştım kaldım çok para veremem tabii de ucuzları da iyi midir acaba mesela 400 e tefalin kazanlısı var bi de aynı fiyata normal ütüsü var hangisi daha iyidir illa kazanlı olsun diye kötüsünü almayalım gerçi tefalin kötüsü yok bence

canım eşim bana doğumgünümde almıştı
:9:kasımda 499 a yada 399 a almıştı.
$ProExpressTurboAntiKirecGV8310330x310.jpg
resmi bu modeli pro express G V8310​

terem biz burada dertleştiğimiz için genelde kötü yanları yansıyor size
oturup burda ayy çocugumla şöyle eğlendim böyle eğlendim ay şöyle mutlu olduk böyle mutlu olduk diye ballandırmıyoruz diye o yönler hiç yok sanmayın yani

söylediğinin aksine bebeğin zorluğu 1 ise güzelliği 10 değil 100 dür canım

bak mesela şuan koynuma yatmış omzumu yalıyor, 10 yaşındaki bi çocuk gece deliksiz uyur anneden bağımsızdır ama annenin koynunda böyle dakikalarca durup onu koklamaz. Ben hep diyorum bebek bu kadar korkunç bir ömür törpüsü olsaydı kimse 2. yi doğurmazdı

Beşer olarak hep olımsuzluklar bizi zorlar ve aklımzda onlar kalır hep zatn canım..o yüzden diyorum ya..
bende çocuk severim ama zorlukları ilk etapta beni yorar..ve herkes herşeyi kaldıramaz..
çoğumuz ilk etapta(bence bu süreç hemen hemen 1 yaşına kadar devam ediyor)bizi nelerin beklediğini biliyor..
ama hamilelikte bir polyana ruhu geliyor sonra o gerçekleri görünce o ruhtan eser kalmıyor bacıım.
herkes dağılıyor..

çocuk olayı bambaşka genelleme yapılacak yerleri de var ama hepsi kendine özgü
:emir_bebek:

ne kadar kaçsak ta Rabbim nasip ederse hepimiz birgün bebek sahibi olucağız inşallah..kimimiz erken kimimiz geç..
benim söylediğim sadece çok ama çok zor bir süreç..

hanzade markafonide tefal indirimi vardı halada sürüyor, kazanlı kazansız ütü çeşitleride var orayada bak istersen fiyatlara, gerçekten indirim var mı yokmu tefal mağazasından fiyat broşürü alıp inceleyeblirsin, ya da eşin alışveriş merkezinde çalışıyor orda tefal mağazası varsa söyle akşam getirsin.

Merhaba kızlar katılamadım ıkı gundur sohbete...

mıraclem masallah erdem pasa annesınden ıyı beslenıyor kocaman olmuş, haftasından onde gıdıyor :nazar:

landfloves canım Allah halana acıl sıfalar versın cıkmadık candan umut kesılmez...

Daphne evınıze gecmıssınız sevındım canım, bı de elektrık geldı mı tamamdır...

Benım ne kadar olmasa da pek keyfım yok...
Dun ılac yazdırmak ıcın doktora gıttım devlete, bı de dedım bakarmısınız ters duruyordu dıye, neyse baktı, kılosu falan ıyı ama boyu 1 hafta gerıden gelıyor dedı, ama onemlı degıl gec dollenmedendır dedı. Oyle dıyınce ben de dedım yok zaten bız sata gore 2 hafta gerıden gelıyoruz dıye ooo o zaman fark 3 hafta fakulteye gıt ıncelesınler dedı moralım cok bozuldu...

Bu arada kızım dönmüş, baş aşağı gelmıs ona sevındık tabı...

Kendı doktoruma pazartesı gıdıcem...
Gecen hafta gıttıgımde o da boyu 1 hafta gerıden gelıyor demıstı...
Nıye moral bozuyorlar kı esım de ben de cok uzun ınsanlar degılız ıkımızde 1.70 anca varız...
Kı en kısa bızın yanı benım kardesım esımın kardesı gyet uzunlar...
Anlamıyorum noluyo yanı bı hafta eksık cıkıyorsa...
Fakulteye gıdıp napcam ıcerden cocugu mu sündürcekler uzasın dıye...

Öyle ıste kafama taktıgım gerıden gelmesı degıl doktorların yaklasımı...

buhar kazanlı bende almıştım çeyize ama araştırmadan almıştım hem çok geç ısınıyodu hemde geç soğuyodu değiştirdim normal ütü aldım ama hiç memnun değilim ütümden. Yakında değiştirebilirim bende.

Landfloves batuyla aynı zamanda doğacak sein oğluşunda işallah. Bizim ev sobalı olduğu için Uzun kollu badi çok kullanmıştık. Patikli altı da 2 ay anca giyer sonra rahat hareket edemediği için sinir olur yani benimki öleydi ona göre al. Biz kısa kollu ve kollu badiyi en çok kullandık. Tüm tulum, petikli alt ve uzun kollu çıtçıtlı badi en çok kullandıklarımızdı bizim. Yelek al bikaçtane mutlaka. valla biz altına ince bi patikli alt onun üstüne çorap üstüne tekrar patikli tulum giydiriyoduk. Ayakları üşütürse gaz sancısı daha çok oluyo.

Merhaba kızlar katılamadım ıkı gundur sohbete...

mıraclem masallah erdem pasa annesınden ıyı beslenıyor kocaman olmuş, haftasından onde gıdıyor :nazar:

landfloves canım Allah halana acıl sıfalar versın cıkmadık candan umut kesılmez...

Daphne evınıze gecmıssınız sevındım canım, bı de elektrık geldı mı tamamdır...

Benım ne kadar olmasa da pek keyfım yok...
Dun ılac yazdırmak ıcın doktora gıttım devlete, bı de dedım bakarmısınız ters duruyordu dıye, neyse baktı, kılosu falan ıyı ama boyu 1 hafta gerıden gelıyor dedı, ama onemlı degıl gec dollenmedendır dedı. Oyle dıyınce ben de dedım yok zaten bız sata gore 2 hafta gerıden gelıyoruz dıye ooo o zaman fark 3 hafta fakulteye gıt ıncelesınler dedı moralım cok bozuldu...

Bu arada kızım dönmüş, baş aşağı gelmıs ona sevındık tabı...

Kendı doktoruma pazartesı gıdıcem...
Gecen hafta gıttıgımde o da boyu 1 hafta gerıden gelıyor demıstı...
Nıye moral bozuyorlar kı esım de ben de cok uzun ınsanlar degılız ıkımızde 1.70 anca varız...
Kı en kısa bızın yanı benım kardesım esımın kardesı gyet uzunlar...
Anlamıyorum noluyo yanı bı hafta eksık cıkıyorsa...
Fakulteye gıdıp napcam ıcerden cocugu mu sündürcekler uzasın dıye...

Öyle ıste kafama taktıgım gerıden gelmesı degıl doktorların yaklasımı...

aydasu canım hoşgeldin...
bozma moralini yavrum ya baksana herkesin moralini bozacak şeyler söyledi doktorlar ama hiçbiri haklı çıkmadı..
sadece herşeyi siz bilin diye söylemek zorundalar..
kzuum zaten elifin bence eli kulağındadır valla ha geldi ha gelecek maşallah kuzuya..
sağlıkla alakalı bir problem değil ki boy kuzum..
2 gün sonra kendi doktorun seni daha detaylı bilgilendirir zatn..kendini de üzme elifcikte üzülmesin
:49:

Back