- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
- #33.441
buhar kazanlı bende almıştım çeyize ama araştırmadan almıştım hem çok geç ısınıyodu hemde geç soğuyodu değiştirdim normal ütü aldım ama hiç memnun değilim ütümden. Yakında değiştirebilirim bende.
Landfloves batuyla aynı zamanda doğacak sein oğluşunda işallah. Bizim ev sobalı olduğu için Uzun kollu badi çok kullanmıştık. Patikli altı da 2 ay anca giyer sonra rahat hareket edemediği için sinir olur yani benimki öleydi ona göre al. Biz kısa kollu ve kollu badiyi en çok kullandık. Tüm tulum, petikli alt ve uzun kollu çıtçıtlı badi en çok kullandıklarımızdı bizim. Yelek al bikaçtane mutlaka. valla biz altına ince bi patikli alt onun üstüne çorap üstüne tekrar patikli tulum giydiriyoduk. Ayakları üşütürse gaz sancısı daha çok oluyo.
anladım canım çok teşekkür ederim, bazen bişiler alasım geliyor, geçen gün mathercare'de indirim vardı baktım baktım ama gereksiz bişeyler almak istemediğim için sonra tekrar giderim diye düşündüm bişey almadım. atlet şeklindeki çıtçıtlı badylerden biraz büyük alayım o zaman yaza doğru giyer sanırım onları, malum antalyada yeter o. ilk zamanlar giymesi içinde küçüklerden uzun kollu ve yarım kollulardan alayım.