- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #33.481
özdn kızzzz millete laf yetiştireceğine yamacımıza gel tatil nasıl geçiyo yavru kuş üzüyo mu seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grip oluyorum sanırım. Ustalar gelmiş bu arada evi teslim edeceklermiş. İmza atılması lazım ev ahalisinden birinin atması lazımmış. Şimdide biz gitmiyoruz hadi bakalım Ne eşim ne ben izin alamayız. Bizim ofisin yarısı tatilde. Eşimlerde koca şubede 4-5 kişi çalışıyorlar. Kaldık el elde
onlarda bi alem beklesinler akşam iş çıkışı imzalarsınız
nerdesiniz yahu pazartesi sendromu yaşıyorum sanırım bunalımlardayım güzel bi sohbet patlatsak da kendime gelsem:99::99:
Herkes kaçıştı ya. Ne patlatalım ki hanzade. Kış hazırlıklarını konuştuk. Bu mevsimde ne iyi gider muhabbet olarak Bayram temizliği olabilir aslında
günaydın kızlar
zahter allah kabul etsin canım sorunsuz atlatmışsın ne güzel
aydasu 37.hafta canım her an doğurabilirsin kızlar 38 de geliyo genelde biliyosun hadi biraz daha heyecan yap siz eltimle hemen hemen aynısınız o sezeryan olacağı için normalden 10 gün kadar önce alacaklar yani 20 sinde bi aksilik olmazsa doğuracak heyecanlıyız
Aydasu maşallah sana koca göbeğinle ne işler yapıyon anacım. Bakalım batuşla bize nasıl geçecek ramaazan. geçen sene eşim beni hiç kaldırmamıştı sahurunu kendi hazırlamıştı sağolsun.
herkese mutlu bereketli güzel bir hafta diliyorum...
Hanzade canım cumartesileri gelmiyosunuz ya artık onuniçin trip atmıştır yada muayyen günleri yaklaşmıştıraman salla gitsin kuzum ya sende ona trip at
Cumartesi günü tüm gün evdeydim sabah eşim giderken kilitlediğim kapımı akşam eşim gelince açtım o bile şaşırdı tarihte bir ilk evden nasıl çıkmadım acaba diyeDünde kahvaltımızı yaptık eşimle tekirdağa gittik gezdik tozduk çok güzeldi, 55 dk gittiğimiz yolu 5,5 saatte geldik o ayrı tabiiii :))
Bugün çok mutluyum çünkü ramazan başlıyorrrrrr içim huzurla dolu...
Belki size çok saçma gelecek ama ben ramazanda kimi çağıracağız, kim ne sever et mi? tavuk mu? sebzemi vs, kime ne menü hazırlayacağım( çorba, ana yemek, bakliyat, börek çeşidi, meze, ara sıcak ve tatlı) onun bile listesini hazırladımCidden çok karıştırıyorum sonra böle daha rahat olcak...
Biz daha geçemeyiz bana öyle geliyor. Bende artık boğarım o ustaları. Rezil ettiler ramazanımızıda ya. Bari haftaya kadar geçsek. Güvenemiyorum ben bu adamları bağladık derler başka bir şey çıkar. Özlem sabah hava alanındaydı dinleniyordur evinde şimdi.
Eccuk daha geleydınız cıger yerdınız edırnede canım...
Sana bıse dıyım mı ben de sevıyorum oyle lıste yapmayı, annem de kayınvaldem de gelmeden once gun gun corbadan tatlıya kadar tum yemeklerımı lıstelemıstım onlar gelınce hıc sıkıntı cekmedm uyandıgımda menum bellıydı cok rahat oldu gercekten, bence cok ıyı yapmıssın... Bız sımdı esımle yalnız olmamıza ragmen ben de lıste cıkardım hangı yemeklerı yapabılcegıme daır...
yaw aslında dedim eşime edirneye gidelim şöööyle meriç nehrinde çayımızı içelim ciğerimizi yiyelim ama geçen sene gelmiştik o tarafa tekirdağa gidelim dedik bu seferde :)
Dimi aslında kolaylık liste işi eşimde dalga geçiyo sen can sıkıntısından ne yapacağını şaşırdın diyo sanki kendi çok anlar bu işlerden Valla kafam rahat kimin ne yiyeceği şimdiden belli sadece davet edeceğimiz günleri belirlicez o kadar... :)
buraya geldıysenız tekırdag ıyı olmus o zaman... Arabamız olsa ben de cok ısterdım gezmeyı ama kısmet...
Bıse dıyım mı canım delı gıbı merıc nehrının oraya gtımek ıstıyor ama edırne bu mevsımde cıldırmıs gıbı koca koca kelebek kaynıyor rahat bırakmazlar ınsanı sokakta bıle agzım kapalı yuruyorum o derece, ucan seylerden azcık tırsıyom da
Yok bee anlamıyorlar ıste ne can sıkıntısından olcak ınsanın kafası rahat edıyor... Ben memnunum valla, kısın da haftalık lıste yapıp dolaba asıyordum esım gelıp ertesı gunku menuye bakıyordu bakalım lokantada yarın ne var dıye
Gezersiniz aydasu elif doğsunda nerelere gidersiniz :)) Bende çok korkuyorum uçuşan şeylerdenOrduya gitcez bayram da yine kafayı yicem kesin... Dozdoz böceği diye bişey var uçan karafatma gibi bişey heryer onlardan dolu eşim elinde yelpaze beni koruyo sürekli :)))))) durmadan çığlığı basıyorum yoksa... Ki ben sivri sinekten bile kaçarım