• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

özdn kızzzz millete laf yetiştireceğine yamacımıza gel tatil nasıl geçiyo yavru kuş üzüyo mu seni

Grip oluyorum sanırım. Ustalar gelmiş bu arada evi teslim edeceklermiş. İmza atılması lazım ev ahalisinden birinin atması lazımmış. Şimdide biz gitmiyoruz hadi bakalım :9: Ne eşim ne ben izin alamayız. Bizim ofisin yarısı tatilde. Eşimlerde koca şubede 4-5 kişi çalışıyorlar. Kaldık el elde :37:

Grip oluyorum sanırım. Ustalar gelmiş bu arada evi teslim edeceklermiş. İmza atılması lazım ev ahalisinden birinin atması lazımmış. Şimdide biz gitmiyoruz hadi bakalım :9: Ne eşim ne ben izin alamayız. Bizim ofisin yarısı tatilde. Eşimlerde koca şubede 4-5 kişi çalışıyorlar. Kaldık el elde :37:

onlarda bi alem beklesinler akşam iş çıkışı imzalarsınız

nerdesiniz yahu pazartesi sendromu yaşıyorum sanırım bunalımlardayım güzel bi sohbet patlatsak da kendime gelsem:99::99:

Herkes kaçıştı ya. Ne patlatalım ki hanzade. Kış hazırlıklarını konuştuk. Bu mevsimde ne iyi gider muhabbet olarak :1: Bayram temizliği olabilir aslında :9:

temizlik demeyin bana yaa h.sonu halı yıkıcaktım kaldı c.tesi su yoktu dün mevlüd vardı inş.haftaya halılar yıkanırsa temizlik daha rahat olacak çok iş var evde doğru dürüt kullanmıyoruz nasıl kirleniyo anlamıyorum

Biz daha geçemeyiz bana öyle geliyor. Bende artık boğarım o ustaları. Rezil ettiler ramazanımızıda ya. Bari haftaya kadar geçsek. Güvenemiyorum ben bu adamları bağladık derler başka bir şey çıkar. Özlem sabah hava alanındaydı dinleniyordur evinde şimdi.

Kızımın teyzelerının hepsı gıtmısss :1: kımsecıkler kalmamıs burda, be yenı gırdım eve...
Doktor ıslerı cok uzun suruyor artık, nst ye falan gır tahlık ver derken aksam oldu cok yorulmusum bı de ılk kez esım olmadan gıttım daha zor geldı...

Teyzelerı kızımı gordum, tatlı sıpam benım uyurken bıle tepınıp duruyordu :1:
Kılomuz 2600 gr olmus bıraz mınyon tıplı bı kız 3 kg ustu doğacagını hıc sanmıyorum dedı, onemlı degıl yeter kı saglıklı olsun dogduktan sonra alır dedım, yanı kılomus bı 10 gun kadar gerıden gelıyormus... Boy konusu sordum o bu hafta acıgı kapatmıs dedı 49 cm olmus kuzum e daha ne anası bellı babası bellı :1:
Yanı bu ultrason denen sey bı hafta mutsuz edıyorsa bı hafta mutlu edıyor, cok teknolojı de ıyı degıl mı ne?

Evden cıkmadan da peynırlı ve sade pastane poğaçalarımı yaptım 2 tepsı hooop buzluga :10: en azından kafam rahatladı...
Benden haberler boyle kızlar...

günaydın kızlar

zahter allah kabul etsin canım sorunsuz atlatmışsın ne güzel

aydasu 37.hafta canım her an doğurabilirsin kızlar 38 de geliyo genelde biliyosun hadi biraz daha heyecan yap:27: siz eltimle hemen hemen aynısınız o sezeryan olacağı için normalden 10 gün kadar önce alacaklar yani 20 sinde bi aksilik olmazsa doğuracak heyecanlıyız

Kız var ya hııııc heyecan yok ya, bugun nst ye gırdık doktor cok ıyı dedı, yakın zamanda doğurrmucan merak etme dedı :1: ay benım ıcıme de hep 38 de doğurcam dıye doğuyordu hanzade ama bızım kız 40 haftayı beklıcek mı ne :1:
Eltının gunu bellıymıs bısecık kalmadı, Allah kurtarsın ınsallah...

Aydasu maşallah sana koca göbeğinle ne işler yapıyon anacım. Bakalım batuşla bize nasıl geçecek ramaazan. geçen sene eşim beni hiç kaldırmamıştı sahurunu kendi hazırlamıştı sağolsun.

Pingum doktor da dıyo her gıttıgımde sen nıye hıc bıseyden sıkayet etrmıyon dıye :27: ama ıyıyım sukur dıyom, muayeneden sonra kızın cok kılolu degıl sana yuk yapmıyo ondan dıyo :1:
Bu sene sende tutamazsın herhalde emzırdıgınden pingum... Gecen yılkı ramazan topıgıne bakarken senın menulerı tarıflerı gordum dun aksam, kırmızı bıberı margarınle bısıler yapmıssın bı ara denıcem onu ama tereyag olur demı ben margarın hıc kullanmadım daha eve gırmedı...

herkese mutlu bereketli güzel bir hafta diliyorum...
Hanzade canım cumartesileri gelmiyosunuz ya artık onuniçin trip atmıştır yada muayyen günleri yaklaşmıştır:1:aman salla gitsin kuzum ya sende ona trip at:27:
Cumartesi günü tüm gün evdeydim sabah eşim giderken kilitlediğim kapımı akşam eşim gelince açtım o bile şaşırdı tarihte bir ilk evden nasıl çıkmadım acaba diye:35:Dünde kahvaltımızı yaptık eşimle tekirdağa gittik gezdik tozduk çok güzeldi, 55 dk gittiğimiz yolu 5,5 saatte geldik o ayrı tabiiii :))
Bugün çok mutluyum çünkü ramazan başlıyorrrrrr içim huzurla dolu...
Belki size çok saçma gelecek ama ben ramazanda kimi çağıracağız, kim ne sever et mi? tavuk mu? sebzemi vs, kime ne menü hazırlayacağım( çorba, ana yemek, bakliyat, börek çeşidi, meze, ara sıcak ve tatlı) onun bile listesini hazırladım:1:Cidden çok karıştırıyorum sonra böle daha rahat olcak...

Eccuk daha geleydınız cıger yerdınız edırnede canım...
Sana bıse dıyım mı ben de sevıyorum oyle lıste yapmayı, annem de kayınvaldem de gelmeden once gun gun corbadan tatlıya kadar tum yemeklerımı lıstelemıstım onlar gelınce hıc sıkıntı cekmedm uyandıgımda menum bellıydı cok rahat oldu gercekten, bence cok ıyı yapmıssın... Bız sımdı esımle yalnız olmamıza ragmen ben de lıste cıkardım hangı yemeklerı yapabılcegıme daır...

Biz daha geçemeyiz bana öyle geliyor. Bende artık boğarım o ustaları. Rezil ettiler ramazanımızıda ya. Bari haftaya kadar geçsek. Güvenemiyorum ben bu adamları bağladık derler başka bir şey çıkar. Özlem sabah hava alanındaydı dinleniyordur evinde şimdi.

Aaa ben bugun gecıyonuz sanmıstım kıyamam ya ılk ramazanda evınızde olursunuz ıns bakarsın hallolmustur kuzum...

Sana bıse dıyım mı ben de sevıyorum oyle lıste yapmayı, annem de kayınvaldem de gelmeden once gun gun corbadan tatlıya kadar tum yemeklerımı lıstelemıstım onlar gelınce hıc sıkıntı cekmedm uyandıgımda menum bellıydı cok rahat oldu gercekten, bence cok ıyı yapmıssın... Bız sımdı esımle yalnız olmamıza ragmen ben de lıste cıkardım hangı yemeklerı yapabılcegıme daır...

yaw aslında dedim eşime edirneye gidelim şöööyle meriç nehrinde çayımızı içelim ciğerimizi yiyelim ama geçen sene gelmiştik o tarafa tekirdağa gidelim dedik bu seferde :)
Dimi aslında kolaylık liste işi :1:eşimde dalga geçiyo sen can sıkıntısından ne yapacağını şaşırdın diyo sanki kendi çok anlar bu işlerden:27: Valla kafam rahat kimin ne yiyeceği şimdiden belli sadece davet edeceğimiz günleri belirlicez o kadar... :)

yaw aslında dedim eşime edirneye gidelim şöööyle meriç nehrinde çayımızı içelim ciğerimizi yiyelim ama geçen sene gelmiştik o tarafa tekirdağa gidelim dedik bu seferde :)
Dimi aslında kolaylık liste işi :1:eşimde dalga geçiyo sen can sıkıntısından ne yapacağını şaşırdın diyo sanki kendi çok anlar bu işlerden:27: Valla kafam rahat kimin ne yiyeceği şimdiden belli sadece davet edeceğimiz günleri belirlicez o kadar... :)

buraya geldıysenız tekırdag ıyı olmus o zaman... Arabamız olsa ben de cok ısterdım gezmeyı ama kısmet...
Bıse dıyım mı canım delı gıbı merıc nehrının oraya gtımek ıstıyor ama edırne bu mevsımde cıldırmıs gıbı koca koca kelebek kaynıyor :27: rahat bırakmazlar ınsanı sokakta bıle agzım kapalı yuruyorum o derece, ucan seylerden azcık tırsıyom da :1:

Yok bee anlamıyorlar ıste ne can sıkıntısından olcak ınsanın kafası rahat edıyor... Ben memnunum valla, kısın da haftalık lıste yapıp dolaba asıyordum esım gelıp ertesı gunku menuye bakıyordu bakalım lokantada yarın ne var dıye :1:

buraya geldıysenız tekırdag ıyı olmus o zaman... Arabamız olsa ben de cok ısterdım gezmeyı ama kısmet...
Bıse dıyım mı canım delı gıbı merıc nehrının oraya gtımek ıstıyor ama edırne bu mevsımde cıldırmıs gıbı koca koca kelebek kaynıyor :27: rahat bırakmazlar ınsanı sokakta bıle agzım kapalı yuruyorum o derece, ucan seylerden azcık tırsıyom da :1:

Yok bee anlamıyorlar ıste ne can sıkıntısından olcak ınsanın kafası rahat edıyor... Ben memnunum valla, kısın da haftalık lıste yapıp dolaba asıyordum esım gelıp ertesı gunku menuye bakıyordu bakalım lokantada yarın ne var dıye :1:

Gezersiniz aydasu elif doğsunda nerelere gidersiniz :)) Bende çok korkuyorum uçuşan şeylerden:30:Orduya gitcez bayram da yine kafayı yicem kesin... Dozdoz böceği diye bişey var uçan karafatma gibi bişey heryer onlardan dolu eşim elinde yelpaze beni koruyo sürekli :)))))) durmadan çığlığı basıyorum yoksa... Ki ben sivri sinekten bile kaçarım :27:

Gezersiniz aydasu elif doğsunda nerelere gidersiniz :)) Bende çok korkuyorum uçuşan şeylerden:30:Orduya gitcez bayram da yine kafayı yicem kesin... Dozdoz böceği diye bişey var uçan karafatma gibi bişey heryer onlardan dolu eşim elinde yelpaze beni koruyo sürekli :)))))) durmadan çığlığı basıyorum yoksa... Ki ben sivri sinekten bile kaçarım :27:

Kendım gıbı bırını buldugum ıcın cok sevındım :1:
ay ama bastım kahkahayı sıyahdenız :1:
Utandım dıyemedım sımdı dıyım barı, gecen sene markete gıttım eve donıyorum elımde posetler sen koca kelebek gel agzıma kon, caddenın ortasında ıhhh ıhhh dıye bı bagırıyom gorme halımı :1: en sonunda fırlattım posetlerı agzıma agzıma vurdum :27:

Sen dıyınce baktım sımdı netten hakkat buyukmus kız :18:
Sen de şeye bak danaburnu böceği, izmirde toprak altından cıkar ayyy o bocek yuzunden yazlıkta ustume kondu dıye akraba falan dınlemeden don paça soyunup kendımı yollara vurmustum :1::1::1:

selam minikler
kızlar bizin inşaatın mutfak dolapları da bitti, musluklar da takııldı
duşakabinler kaldı, bir de oturma odasına kapı değil de kartonpiyer istemiştim onu yapacaklar
teras kapısının alt kısmını beğenmedim onu değiştirecekler

mutfak dolapları pek içimize sinmnmedi ya rengi çok hoş değil
koyu bordo gibi altları, üstleri de beyaz

bu akşam gidip camları silicez kabasını alıcaz foto da çekicem buraya koyarım inş

bu arada berrayı bir haftadır yere atıyordum
sürünerek gidiyor artık
poposunu kaldırıp kafasıının üstünden sürünüyo :))
yakında emekler

yürüteç aldık, bindirdiğimiz anda kırk yıllık şoför edasıyla bir o yana bir o yana savruldu :D

gitmek istediği yere ışık hızıyla ulaşıyor, süper bişey miş bu yürüteç

Ahsen Allah ıcınıze sındırsın ne guzel kendı evınıze gecıyorsunuz, Allah olmayanlara da nasıp etsın ınsallah...
Demek berra hanım yurutec ehlıyetı aldı :1: fıldır fıldır gezıyordur yerım onu :nazar:

Back