• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

12 tane bebe maşallah

sonra ikinciler gelir artık

siyah deniz çitlenbik daphne ve hanzadede eklensin yakında

Maşallah bize. Yanılmıyorsam 2011 mart ayından beri topiğimiz aktif. Diğer evlilik topiklerini bir çoğu düğünleri olduktan sonra bir bir dağıldılar. Ama biz 2011 eylül den sonra daha da bağlandık. Hani şöyle cümleler vardır ya bu projenin baş mimarı diye başlayıp teşekkürler diyerek biten :1:. Bu konuda landfloves a teşekkür etmek lazım. Bu topiği açarak çok güzel dostluklara vesile oldu. İnşallah uzun yıllar sonrada eylül gelinleri diye burada olmaya devam ederiz :16:

Ahsen bimin bezini kullandik dedi ya.

Bim turkiyede en cok satan market.firmalar bime fason yapmak icin yarisiyor diyebilirim.urunlerini genelde iyi firmalar yapiyor.tavsiye ederim.arkalarinda kimin urettigi yazar zaten

günaydınlaarrr
kızlar bence kazen bize güzel bir jest yapmalı valla 2 yılı geçti burdayız:27:
iyi ki burayı keşfetmiş ve hepinizi tanımışım. Artık adımız eylül gelinleri olarak kaldı, kaynana bile olsak değişmez heralde :)

Ahsen bimin bezini kullandik dedi ya.

Bim turkiyede en cok satan market.firmalar bime fason yapmak icin yarisiyor diyebilirim.urunlerini genelde iyi firmalar yapiyor.tavsiye ederim.arkalarinda kimin urettigi yazar zaten

aa bir dahaki sefere dkkat etcem bakalım nereye yaptırıyolarmış
fiyatı da 80 li paket 13 tl falandı. Normalde 60 lı pakete 22 tl veriyorum ben
iki paket kullanmıştık pişik falan yapmamıştı ama pek kuru tutmuyodu yanlış hatırlamıyosam
tekrar deneyelim bakalım

günaydınlar kızlaaar.. bugün pek bi mutluyum güne enerjik başladım, bebişimizi görecez inşallah :16::16:

ayy o heyecanlarım aklıma gelince özlüyorum ya resmen

o hamilelikte yaşanan heyecanların mutlulukların gerçekten eşi benzeri olmuyo

Günaydın Eylülün gelinleri :16: Landfloves nasıl heyecanlısındır şimdi sen. Cinsiyet gösterir mi acaba, en azından tahmin yapabilirler bence. Ahsenim dediğin gibi kayınvalidede olsak eylül gelinleri olarak kalacağız hep :1:

gÜNAYDINN..
LAndfloves ayakların yere basmaz seninn oyy ne heyecanlı zamanlar..

Bimin bezini bnde kullandım ilk zamanlar iyiydi ama eşim gecen yine almış. Bu sefer pişik yaptı batuya. Gündüz kısa aralıklarla taktım bitsin diye ama gece prima kullandım.

aa hanzade tatile gitti miii, gideyim mi gitmeyeyim mi diye soruyordu. iyi yapmış bence.

chitlenbik dönmedi dimi hala?

günaydın hatunlarrrr
Halılarım gitti evim çıplak kaldı sanki, hiç sevmiyorum böyle ya sanki her an taşınacakmışız gibi:1:
Bende yeni nişanlanmıştım ocak 2011 de o xzaman ocakta nişanlaanlara falan yazıyodum ama çok nadir, sonra eylülde evlenecek varmı diye bakayım dedim sizi buldum :) hatta yeni açmıştı landflowes bikaç gün olmuştu. Yazdım bi dahada bırakmadım:34:

Gunaydın kızlar...
Benım accık moralım bozuk dun doktor kontrolumuz vardı... Bu gune kadar baş asagı olan kızım pozısyon degıstırıp makat gelıslı olmus :(
Bılıyorsunuz normal dğumu cok ıstıyodum 35. haftadayız bu saatten sonra doner mı bılmıyorum, saglıkla gelsın gelısı onemlı degıl ama kendımı hazırlamıstım, yuruyus etkılı dıye duydum donmesı ıcın deneyelım bakalım...

Landfloves hadı hayırlısı bakalım ogrenırsen bekleme sabaha kadar yaz hemen bıze de.. Icıme doğan senın kızın olacagı, bakalım tutcak mı :emir_bebek:

Back