• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kocamla buluşacağız. Makyajsız hayata küsmüş bir şekilde oturuyordum masamda. Şimdi millet dalga geçiyor. Sevgilisiyle bulaşacak diye süsleniyor diye:1: Vallahi ne yalan söyleyeyim heyecanlıyım.:9::9::9:

günaaaydııııııın, bugün topiği oğlumla ben açayım :1::1: cinsiyetinin belli olmasına çok sevindik,

akşam dışarda güzel bir yerde yemek yedik kutladık.. sonrada bebek eşyaları baktık mobilyalar çok pahalı. :50:

ohh ne güzel daphne ara sıra böyle iyi olur:34:eski günlerdeki gibi...

Gerçekten öyle ama yinede ondan uzak olmamayı tercih ederdim :)

günaaaydııııııın, bugün topiği oğlumla ben açayım :1::1: cinsiyetinin belli olmasına çok sevindik,

akşam dışarda güzel bir yerde yemek yedik kutladık.. sonrada bebek eşyaları baktık mobilyalar çok pahalı. :50:

:emir_bebek: Bir erkek daha geliyor eylül gelinlerine:16: İnşallah kucağına alacağın günleride göreceğiz hep birlikte. Tekrar hayırlı olsun canım.

Son düzenleme:
Gerçekten öyle ama yinede ondan uzak olmamayı tercih ederdim :)

:emir_bebek: Bir erkek daha geliyor eylül gelinlerine:16: İnşallah kucağına alacağın günleride göreceğiz hep birlikte. Tekrar hayırlı olsun canım.

günaydın kızlar

topiğimize bir tane daha pipişli geliyo heyooooo:52::52:

teşekkür ederim, sormayın pipiler çoğaldı iyice :52::52:

Günaydınn..
LAndfloves oğluşun hayırlı olsun tekrar tatlım. Bi sarı oğlan daha geliyo galiba sanki öle geliyo bana. Pipişliler çoğaldı :1:

Bitek özdende tahminim tutmadı sanırım.

evet tahminleriniz tuttu kızlar.

ellerini gördük mini mini parmakları belliydi, burnunu gördük, yine çok hareketliydi, kafasıyla destek alıp göbeğini havaya kaldırdı, gözümün önünden gitmiyor

evet tahminleriniz tuttu kızlar.

ellerini gördük mini mini parmakları belliydi, burnunu gördük, yine çok hareketliydi, kafasıyla destek alıp göbeğini havaya kaldırdı, gözümün önünden gitmiyor

Ben artık buradayım diyor desene :1:
Cellinza bak bir oğlan daha geliyor tebrik etmeyecekmisin. Aşağıdan oku oku nereye kadar :47:

Haftanın son günü ya kimseden ses çıkmıyor yine. Hanzadede yok zaten. İyice sessizleşti burası. Biz belki bu hafta sonu melisin bebek mevlüdüne gidiyoruz. Gerçi daha hanzadeye söylemedim tatilde o :1: Gelince öğrenir artık:1:

Haftanın son günü ya kimseden ses çıkmıyor yine. Hanzadede yok zaten. İyice sessizleşti burası. Biz belki bu hafta sonu melisin bebek mevlüdüne gidiyoruz. Gerçi daha hanzadeye söylemedim tatilde o :1: Gelince öğrenir artık:1:

aaa bebek mevlüdü mü var minik livanın.. ya artık hiç gelmiyor melis ama yaaa, hiç mi vakti yok? yazın whatsuptan matsuptanda kızlar sana kızıyor gelmediğin için deyin..

bu haftasonu pikniği de ertelendi sanırım di mi?

aaa bebek mevlüdü mü var minik livanın.. ya artık hiç gelmiyor melis ama yaaa, hiç mi vakti yok? yazın whatsuptan matsuptanda kızlar sana kızıyor gelmediğin için deyin..

Evet 40 günü deviriyor livacık. Yazıyorum hemen ben mesajını.

Zaten hava yağmurlu ahsen. Biz ne zaman niyetlensek hava muhalefeti bizi engelliyor :9:

anneler ve pek sevgili anne adayları;

$yast3.jpg $yast2.jpg $yast1.jpg $yast.4.jpg

şimdi bu yastıkların her ikisinden de almak mı gerekiyor? sofiş demişti bende var çok rahat ediyorum diye, 1. resimdeki normal yatırırken, 3.resimdekide sadece yan yatırmak için mi? sizler hangisinden aldınız? yan yatırmakda önemli değil mi? birde 1.resimdeki biraz eğimli son resimde görüldüğü gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

vay anasını bi pikniğe gidemediniz
:37: gerçekten yağışlı mı olacakmış haftasonu? burda yanıyoruz eriyoruz biz sıcaktan.. artık bu şehir yaşanmaz hale geldi, geceleri nasıl uyuyacağımı şaşırıyorum sıcaktan.. haftasonu buranında yağışlı olmasını ne çok isterdim, şöyle gümbür gümbür yağsa, dışarı çıksak yağmurda yürüsek

Back