- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
- #33.081
ziraatta çalışıyor
faiz oranları ne kadar
bizde en uygun oranı ziraatten aldık, ordan çekecez sanırım.. faiz oranları 0,67 ile 0,85 arası değişiyor, 0,67 bitek ziraatde var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ziraatta çalışıyor
faiz oranları ne kadar
Kocamla buluşacağız. Makyajsız hayata küsmüş bir şekilde oturuyordum masamda. Şimdi millet dalga geçiyor. Sevgilisiyle bulaşacak diye süsleniyor diye Vallahi ne yalan söyleyeyim heyecanlıyım.
ohh ne güzel daphne ara sıra böyle iyi olureski günlerdeki gibi...
günaaaydııııııın, bugün topiği oğlumla ben açayım cinsiyetinin belli olmasına çok sevindik,
akşam dışarda güzel bir yerde yemek yedik kutladık.. sonrada bebek eşyaları baktık mobilyalar çok pahalı.
Gerçekten öyle ama yinede ondan uzak olmamayı tercih ederdim :)
Bir erkek daha geliyor eylül gelinlerine İnşallah kucağına alacağın günleride göreceğiz hep birlikte. Tekrar hayırlı olsun canım.
günaydın kızlar
topiğimize bir tane daha pipişli geliyo heyooooo
evet tahminleriniz tuttu kızlar.
ellerini gördük mini mini parmakları belliydi, burnunu gördük, yine çok hareketliydi, kafasıyla destek alıp göbeğini havaya kaldırdı, gözümün önünden gitmiyor
Haftanın son günü ya kimseden ses çıkmıyor yine. Hanzadede yok zaten. İyice sessizleşti burası. Biz belki bu hafta sonu melisin bebek mevlüdüne gidiyoruz. Gerçi daha hanzadeye söylemedim tatilde o Gelince öğrenir artık
Haftanın son günü ya kimseden ses çıkmıyor yine. Hanzadede yok zaten. İyice sessizleşti burası. Biz belki bu hafta sonu melisin bebek mevlüdüne gidiyoruz. Gerçi daha hanzadeye söylemedim tatilde o Gelince öğrenir artık
aaa bebek mevlüdü mü var minik livanın.. ya artık hiç gelmiyor melis ama yaaa, hiç mi vakti yok? yazın whatsuptan matsuptanda kızlar sana kızıyor gelmediğin için deyin..
bu haftasonu pikniği de ertelendi sanırım di mi?
bu haftasonu pikniği de ertelendi sanırım di mi?