• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Gunaydın kızlar...
Benım accık moralım bozuk dun doktor kontrolumuz vardı... Bu gune kadar baş asagı olan kızım pozısyon degıstırıp makat gelıslı olmus :(
Bılıyorsunuz normal dğumu cok ıstıyodum 35. haftadayız bu saatten sonra doner mı bılmıyorum, saglıkla gelsın gelısı onemlı degıl ama kendımı hazırlamıstım, yuruyus etkılı dıye duydum donmesı ıcın deneyelım bakalım...

Landfloves hadı hayırlısı bakalım ogrenırsen bekleme sabaha kadar yaz hemen bıze de.. Icıme doğan senın kızın olacagı, bakalım tutcak mı :emir_bebek:

Aydasum bozma moralini hiç bozma. Önemli olan sağlıklı bir bebeğinin olması kuzum. Pingu dışında herkes sezeryanla doğum yaptı ama hepsi çok mutlu. Ahseni düşünsene çatala bile çıkmayacağım diyordu. Elifini sağlıklı bir şekilde kucağına alacağın anın hayalini kur gerisi boş.

Son düzenleme:
aydasucum hayırlısı olsun boşuna son haftalarında üzülme.. vardır bir hayır diye düşün, bi bildiği varmış ki dönmüş :)) bakarsın seni korkutmak için yapmıştır geri döner eski haline.

ev alanlar konut kredilerinizi hangi bankadan çektiniz? bizde kredi araştırıyoruzda yok dosya masrafı, yok evin vergisi derken bi sürü masraf çıkıyor. bu ev vergileri bankadan çekilen miktara göre mi evin değeri belirlenipte çıkıyor nasıl oluyor?

içine girince anladık ta zor işlermiş bu işler, hiç kolay değil ev almak.

Aydasucum niye üzüyosun kendini bunun için. Bebeğin sağlıklı mı sağlıklı çok şükür. Gerisi boş. SAğ salim kucağına al da sezeryan normal hiç farketmez tatlım.

huhuuuuu yemeklerimi yaptım sandalyelerimi siliyorum
daphne söylediğin sabun silgiden almak için praktikere falan gitmem lazımdı üşendim:(
berra iki dk yerinde dursa hayat ne kadar kolylaşcak:31:

aydasu, hayırlı olsun sen de katıldın demek aramıza:27:
dikiş meselesini doktorunla konuş eski usul dikmesin seni:37:

üzülme sakın, bana bak hiç pişman değilim
iki gün ağlamıştım sezeryan olcam diye gerizekalı kafam

daphne söylediğin sabun silgiden almak için praktikere falan gitmem lazımdı üşendim:(

Canım migroslarda da var. Eşin söyle alsın iş dönüşü.

Ah bu yaramaz bebekler son dakika anneyi telaşa sokuyorlar inşallah problem olmadan olur canım doğum

İnsallah zahtercım...

Aydasum bozma moralini hiç bozma. Önemli olan sağlıklı bir bebeğinin olması kuzum. Pingu dışında herkes sezeryanla doğum yaptı ama hepsi çok mutlu. Ahseni düşünsene çatala bile çıkmayacağım diyordu. Elifini sağlıklı bir şekilde kucağına alacağın anın hayalini kur gerisi boş.

İlk soku atlatmaya calısıyorum daphnem... İlk gunden berı normal doğum pozısyonundaydı bızım kız noldu da dondu bılemedım... Oyle saglıklı olsun da napalım en korktugum sey basıma gelcek boyle gıderse...

aydasucum hayırlısı olsun boşuna son haftalarında üzülme.. vardır bir hayır diye düşün, bi bildiği varmış ki dönmüş :)) bakarsın seni korkutmak için yapmıştır geri döner eski haline.

ev alanlar konut kredilerinizi hangi bankadan çektiniz? bizde kredi araştırıyoruzda yok dosya masrafı, yok evin vergisi derken bi sürü masraf çıkıyor. bu ev vergileri bankadan çekilen miktara göre mi evin değeri belirlenipte çıkıyor nasıl oluyor?

içine girince anladık ta zor işlermiş bu işler, hiç kolay değil ev almak.
Benım de ıcımde hala umut var canım, umarım benı korkutmaktır amacı kı basardı zıllı kızım....
Hadı bakalım sızın ıcınde hayırlısı olsun, ıns gonlunuze gore bı ev bulabılırsınız...

Aydasucum niye üzüyosun kendini bunun için. Bebeğin sağlıklı mı sağlıklı çok şükür. Gerisi boş. SAğ salim kucağına al da sezeryan normal hiç farketmez tatlım.

Tabıkı pıngum saglıkla gelsın kucuk elıfım de napalım artık, esım de dıyor oyle ya da boyle sezeryan ol nolcak dıyo...

ahseeeen hanı sana gecen gun demıstım ya asagıyı desıyor dıye meger ayaklarıymıs o ben de sanıyorum kafasını kanala soktu :27:
1-2 hafta daha umudum var olmazsa napalım Rabbım hayırlısını nasıp etsın...
Sezeryan olmak durumunda kalırsam konuscam canım, ya zaten hıc memnun degılım doktordan bakma ıste secım sansımız olmadıgından...
Bı de olursam genel anestezı olucam, dıgerıne dayanamam ben, valla korkuyorum ya herseyden suan...

mıraclemmm
bızım kız donene kadar hıııc bı sıkayetım yoktu ama su ara var, kafasını gogsumun altına sokunca nefesım kesılıyo yatakta donemıyom ıkı gundur tas gıbı oluyo bı dee ayaklarını bı tepıyo asagıdan dakkada bı wcdeyım... :27:

Sen nasılsın attın mı durgunlugunu hadı bı kendıne gel artık nerde eskı neselı mıraclemı ıstıyom ben

bugün iş yerinden bi arkadaşım ayrıldı, beklediği bir iş vardı ordan teklif geldi, kendisi için çok daha iyi bir işti, kesinleşince bugün patronla konuştu, ama ağlattılar kızı, esti gürledi bağırdı çağırdı gideceksen git de bilmem ne de.. ağlayarak ayrıldı işten. ve burda en sevdiğim kişiydi, masalarımız karşılıklı. öyle üzüldüm ki bende ağladım, şimdi de karnım ağrıyor.

banka kredileri çok düşmüştü ama tekrar yükselmeye başlamış, hiç bir banka indiirim yapmıyor. maaş müşteriside olsan, yıllardır çalıştığın bankada olsa, bankada tanıdığında olsa sabit faiz oranları üzerinden kesinlikle inmiyorlar..

İnsallah zahtercım...

İlk soku atlatmaya calısıyorum daphnem... İlk gunden berı normal doğum pozısyonundaydı bızım kız noldu da dondu bılemedım... Oyle saglıklı olsun da napalım en korktugum sey basıma gelcek boyle gıderse...

Benım de ıcımde hala umut var canım, umarım benı korkutmaktır amacı kı basardı zıllı kızım....
Hadı bakalım sızın ıcınde hayırlısı olsun, ıns gonlunuze gore bı ev bulabılırsınız...

Tabıkı pıngum saglıkla gelsın kucuk elıfım de napalım artık, esım de dıyor oyle ya da boyle sezeryan ol nolcak dıyo...

ahseeeen hanı sana gecen gun demıstım ya asagıyı desıyor dıye meger ayaklarıymıs o ben de sanıyorum kafasını kanala soktu :27:
1-2 hafta daha umudum var olmazsa napalım Rabbım hayırlısını nasıp etsın...
Sezeryan olmak durumunda kalırsam konuscam canım, ya zaten hıc memnun degılım doktordan bakma ıste secım sansımız olmadıgından...
Bı de olursam genel anestezı olucam, dıgerıne dayanamam ben, valla korkuyorum ya herseyden suan...

mıraclemmm
bızım kız donene kadar hıııc bı sıkayetım yoktu ama su ara var, kafasını gogsumun altına sokunca nefesım kesılıyo yatakta donemıyom ıkı gundur tas gıbı oluyo bı dee ayaklarını bı tepıyo asagıdan dakkada bı wcdeyım... :27:

Sen nasılsın attın mı durgunlugunu hadı bı kendıne gel artık nerde eskı neselı mıraclemı ıstıyom ben

kuzum hiç dertlenme normal ya da sezeryan hiç fark etmez sağlıklı olsun kuzularımız yeterki..

ben ikisine de hazırladım kendimi bak bizim hatunlara doğurdular geçti bitti bile

sanki benim oğlan da döndü gibi geliyo haftaya randevuda görcez bakalım..

elleriyle döndürme diye bişey varmış ama bana ters geldi.

bu arada tamam itiraf ediyorum durgun değilim kuzum çok şükür iyiyim ama telefonda whatsapp elimin altında olunca pc başına pek geçmeye fırsat olmuyo :26:

kuzum hiç dertlenme normal ya da sezeryan hiç fark etmez sağlıklı olsun kuzularımız yeterki..

ben ikisine de hazırladım kendimi bak bizim hatunlara doğurdular geçti bitti bile

sanki benim oğlan da döndü gibi geliyo haftaya randevuda görcez bakalım..

elleriyle döndürme diye bişey varmış ama bana ters geldi.

bu arada tamam itiraf ediyorum durgun değilim kuzum çok şükür iyiyim ama telefonda whatsapp elimin altında olunca pc başına pek geçmeye fırsat olmuyo :26:

hiiiiiiiiiiiii demek whatsapp mıracle hanım :19:
burası zor gelıyo artık hatunlara hıh :24:
Neyse ıyı ol da onemlı değeel bakalım...

Sen de mı dondu gıbı hıssedıyon? yok yok o ıslem eskılerde uygulanıyormus ve coook tehlıkelıymıs aman kalsın saglıklı gelsınlerde seklı onemlı degıl artık...

hiiiiiiiiiiiii demek whatsapp mıracle hanım :19:
burası zor gelıyo artık hatunlara hıh :24:
Neyse ıyı ol da onemlı değeel bakalım...

Sen de mı dondu gıbı hıssedıyon? yok yok o ıslem eskılerde uygulanıyormus ve coook tehlıkelıymıs aman kalsın saglıklı gelsınlerde seklı onemlı degıl artık...

kızma kızma :26:

sizde yükleseniz göreceksiniz nasıl rahat olduğunu birde yabancı kimsenin okuma şansı yok burda her yazdığımız meydanda

ama buraya da yazmaya çalışıyorum

evet sanki ters döndü gibi ama tam bilemiyprum dün fark ettim

miracle de mi whatsup çı oldu :)

herkes whatsupçı oldu zaaaateenn :25::25:

akşam 20.30 olan randevumuz 19'a alındı.. 1 buçuk saat önce görebileceğiz bebişimizi, insan gün geçtikçe daha da merak ediyor yaaa. son aylarda haftada bir görmek isterim heralde. neyseki ultrasonun bir zararı yokmuş.

herkes whatsupçı oldu zaaaateenn :25::25:

akşam 20.30 olan randevumuz 19'a alındı.. 1 buçuk saat önce görebileceğiz bebişimizi, insan gün geçtikçe daha da merak ediyor yaaa. son aylarda haftada bir görmek isterim heralde. neyseki ultrasonun bir zararı yokmuş.

daha duuur, yeni yeni başlıyor. Gün geçtikçe heyecan artıyor, hayaller süsleniyor, bir coşku bir coşku :))
cinsiyet konusunda ben bişey diyeceklerini zannetmiyorum ama belli de olmaz yani

korkma korkma ultrasonun zararı olsaydı Berra'ya olurdu
günde 15 kez kustugum için sürekli ultrasona sokuyodu doktor:37::37:

daha duuur, yeni yeni başlıyor. Gün geçtikçe heyecan artıyor, hayaller süsleniyor, bir coşku bir coşku :))
cinsiyet konusunda ben bişey diyeceklerini zannetmiyorum ama belli de olmaz yani

korkma korkma ultrasonun zararı olsaydı Berra'ya olurdu
günde 15 kez kustugum için sürekli ultrasona sokuyodu doktor:37::37:

evet tahmin ediyorum heyecan gittikçe artıyor zaten şimdiden, dün karnımı inceledik uzun uzun, sürekli minik bir kıpırtı oluyordu çok heyecanlıydı izlemesi :16:

zahter hangi bankada çalışıyodu ya bilen var mı? bide mesai saatleri içinde teline bakabiliyo mu acaba?

kızlar dün Berranın odasını toparlarken aklıma eldi
Hani kapı süsleri varya bebeklerin

onlardan alırsanız dikkat edin içinde mukavva olmasın, tozlandığında yıkayamazsınız mukavva zamanla ıslanır ve süs bozulur

ben alırken dikkat etmemiştim ama iyiki de öyle almamışım şimdi tozlandıkça suya sokup yıkıyorum

evet tahmin ediyorum heyecan gittikçe artıyor zaten şimdiden, dün karnımı inceledik uzun uzun, sürekli minik bir kıpırtı oluyordu çok heyecanlıydı izlemesi :16:

zahter hangi bankada çalışıyodu ya bilen var mı? bide mesai saatleri içinde teline bakabiliyo mu acaba?

ziraatta çalışıyor
faiz oranları ne kadar

Back