- Konu Sahibi landfloves
- #33.001
Gunaydinlarrrrr........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hatunlarrr
erkenden kalktım giyindim halıcıyı ve kargoyu bekliyorum. Halıları ve storlarımı yıkamaya vereceğim. Hepsiburada dan da soğutucu aldım inşallah bugün gelir yoksa biz yakında erimeye başlayacağız. Bu gece hiç uyuyamadık...
Dün akşamdan çokta yorgunum misafirlerim vardı. Neyse Allahtan dünden artan yemeklerim var bugün rahatım.
ya oturma odası değilde küçük bir odamız var orda bir tane köşe koltuğumuz ve tv sehpamızla tvmiz var sadece.. ama başka bir yer yok, orayı iptal etsem o koltuğu televizyonu atacakmıyım? atmak istemiyorum. salonda yemek masası, koltuk takımı vs zaten normal bir oda, salonumuz geniş orda oturuyoruz çoğu zamanda zaten ama çocuğun eşyalarının salonda ne işi var? yatak odamıza zaten ancak oda takımımız sığıyor, belki sıkıştırsak beşik koyacak kadar yer var, e çocuğun kıyafetlerini nereye koyacam? bezini, banyo küvetini, yürüteci, arabası vs, bir sürü eşyası olacak... şöyle söyleyeyim tuvalet kağıtlarıyla havlu kağıtların paketleri bile yatak odası kapısının arkasında duruyor, düşün onlara bile yer yok yani..
sağol canım verdiğin bilgiler için, bende takip edecem sebamedin ürünlerini, bugün baktım limangoda indirime girmiş, daha önce marketlerdeki fiyatlarının fotosunu çekmiştim ordan karşılaştırdım gerçekten indirim var ama çoğu ürünü yok.. alsam mı yoksa daha indirimli zamanı olur mu bilemedim.
ya ahsenle pingu bebek bezi markası tavsiye etmişlerdi, hangisiydi o iyi olan? bikaç kez daha sormuştum bu sefer telime kaydedecem..
eşim her markete gittiğimizde bebek bezi alalım stoklayalım diyor. bikaç tane alalım bari, hem evde yer kaplar iyi olur
Ben prima kullanıyorum memnunum canım.
:)))) çekiştirin canikom... valla böreğim çok güzel oldu ben yaptım diye söylemiyorum kv falan çok beğendiler giderken evinede gönderdim hatta...Çok seviyorum mutfak işlerini eşim izin verse hemen aşçı çıraklığı için bi yere başvururum sertifikam var ya artıkdün biz arkandan seni çekiştirdik watsupta ama iyi konuştuk. Hamarat gelin dedik NAsıl oldu böreğin. Hamurda açıyon aferin valla
benimde yıkamaya vermem lazım ya.. soğutucu ne? klima gibi mi?
hangi çeşidini kullanıyosun
:)))) çekiştirin canikom... valla böreğim çok güzel oldu ben yaptım diye söylemiyorum kv falan çok beğendiler giderken evinede gönderdim hatta...Çok seviyorum mutfak işlerini eşim izin verse hemen aşçı çıraklığı için bi yere başvururum sertifikam var ya artık
Klima kadar kuvvetli değilmiş, Ufonun elektrikli kule tipi soğutucusu, saat ayarlı falanmış yatarken ayarlarız biz uyuyunca kendi kapanır. Hem şık hem kullanışlı...
Premium care değil normal prima bantlarıda esnek benim hoşuma gidiyo ama kolayımıza geliyo bakkaldan alıveriyoruz bu seferde pahalıya geliyo. MArkette büyük paketlerden almak lazım. 4 numarayı kullanıyoruz şimdi.
biz de epeydir 4 numarayı kullanıyoruz. Molfix de güzel gündü hiç sıkıntı yok ama sabah uyandığında poposuna dokunuyorum nemli oluyor. Gece değiştirmiyorum uykusu açılmasın diye sen değitiriyor musun?
çok küçükken gecede iki kez değiştiriyodum kaka yapıyodu hep
ben de taşınınca hayatım normale girecek diye hissediyorum
Gün içinde annem bir kaç saat ilgilenecek, ben de evimi rahat rahat çekip çeviricem, e uyku eğitimi de vericez nsipse
Bakalım çok umutluyum o evden
Klima kadar kuvvetli değilmiş, Ufonun elektrikli kule tipi soğutucusu, saat ayarlı falanmış yatarken ayarlarız biz uyuyunca kendi kapanır. Hem şık hem kullanışlı...
günaydın kızlar eriyorum sıcaktan İstanbul kavruluyor resmen
bizim ev bitmek üzere. Banyo dolapları takılmış, beyaz lake güzel olmuş ama küçük malesef
mutfak dolapları da takılı. Kapaklarını ne zaman takacaklar bilmem
doğalgaz petekleri takılacak. biizm oturma odasına kapı taktırmadım, kartonpierle desen yapılmasını istedim onu yapacaklar falan böyle abur cubur işler kaldı
bir an önce taşınsak keşke(
o kadar haklısın ki. Çocuk olunca onun eşyaları, oyuncakları, osu busu derken ortalık doluyor
3. bir oda şart bence çocuklu bir aileye. Hem kendine ait odası olmayan bir bebeğin uyku düzeni çok zor oturuyo, ileriki aylarda sıkıntılı oluyo nerede yatacağı, bunu en iyi pinguş bilir heralde
sebamed hep aynı fiyatlara düşürüyor ürünlerini. Beklemene gerek yok yani. Hatta stok yapabilirsin, biz Berrayı her gün yıkıyoruz, peynir ekmek gibi şampuan ve yağ gidiyor :))
bu durum da biraz bebeğe göre değişiyo. Prima güzel ama her bebeğe yaramıyo mesela ben ne zaman prima kullansam 2. gün pişik oldu Berrada. BAzı bebeklerde pişik yapıyormuş. Biz her markayı denedik, huggies de güzel ama o da hep sızdırıyo nedense
en sonunda molfix e karar kıldık, hem şimdi yenilendi daha da kuru tutuyor. Pişik yapmıyor, bebek hareketlendikçe esneklik yapması da önemli mesela, o konuda da gayet memnunuz. He fiyatı da gayet uygun.
bez kesinlikle stoklayın çok işinize yarayacak o sttoklar :)
biz her numaradan stoklamıştık
ben de taşınınca hayatım normale girecek diye hissediyorum
Gün içinde annem bir kaç saat ilgilenecek, ben de evimi rahat rahat çekip çeviricem, e uyku eğitimi de vericez nsipse
Bakalım çok umutluyum o evden
onları gerçekte gördün mü peki? kocaman bir borusu oluyor o boruyu nerden çıkaracaksınız dışarıya? bizde bakmıştık bir ara ama o boru bozmuştu işi, iyice araştırdın mı birde?
arkadaşımda gördüm çok memnunlar ve borusu yokki farklı şeylerden bahsediyoruz sanırım. Bu böyle klima gibi değilde bi nevi modern vantilatör gibi bişey. Fişe takıyosun sadece o kadar.
dün akşam seksenleri seyredememiştim şimdi izledim netten. Off çok duygusalmış ya gözlerim dolu dolu izledim. Ama ergunsuz dizi olmazkiiiii, yazık ettiler erguna,
arkadaşımda gördüm çok memnunlar ve borusu yokki farklı şeylerden bahsediyoruz sanırım. Bu böyle klima gibi değilde bi nevi modern vantilatör gibi bişey. Fişe takıyosun sadece o kadar.
hıı anladım vantilatör gibi olanlardan aldın o zaman. hayırlı olsun güle güle kullanın.
aa seksenler varmıydı akşam. Tüh kaçırdım ya. Noldu erguna ?
evet evet vardı, bende baya izledim ama sonuna kadar bekleyemedim çok uykum geldi. sonunda ne oldu ya acaba.. ergün tükkanı kapattı tası tarağı topladı gitti, kimseyede haber vermedi.
hadi yaa onsuz dizi olurmuu bayılıyorum ona. NEden gitti ilişkilerinimi öğrendi herkes yoksa?? Ay acaip merak ettim bende internetten izleyeyim eşimle müsait olursak tebii
aa seksenler varmıydı akşam. Tüh kaçırdım ya. Noldu erguna ?