Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphne ne güzel evliliğinize heyecan kattınız Dışarda buluşmalar filan özleşiyosunuz.

Evet ama olmuyor ki böylede. Kocamdan ayrı uyuyorum. Gece susadığımda su isteyebileceğim bir yok, Üzerim açıldığında örten olmuyor, iyi geceler diyerek kimse öpmüyor, sabah kalkar kalkmaz beni güldüren kimse yok vs vs Hayat çok sıkıcı olmaya başladı

Özden bak senin bıcırığın hareketleri belli olur artık iyice takviminde yazıyo. Zaten fotoyada baksana bayaa bebek oldu artık kuzu

yok yavrum ya artık seyirmiyor bile sanırım sıcaklar ona da vurdu kendine gelsin diye bol bol su içiyorum ama tık yok yaz hamileliği gerçekten zormuş ikinciyi yaza denk getirmem kesin ( ama kışında karda kıyamete zor olur )

ben kesin kızımı küstürdüm milletin bebeği tekme atıyor sen neden atmıyorsun diye konuşunca sanırım bana küstü ve doğana kadar sırtını dönüp yatıcak içeride ama kocaman oldu gerçekten zaman çabuk geçti

Son düzenleme:
Isin en garibi su ki :

Dun annem arayip dediki baban 2 gundur ruyasinda erkek bebek goruyomus hayirdir biseymi var dedi..yok dedim soylemedim..malum olmus adama

Kıyamaamm Bütün ayrılıklar böyle geçici ve tatlı olsun işallah daphnem az kaldı kavuşmanıza.

Özdencm senin uslu bi kızın olucak galiba maşallah. Sen hala dar pantolonlar giyip sıkıştırıyonmu kuzuyu ?

yok yok gayet rahat giyiniyorum havada sıcak zaten pantolon hiç giyilmiyor

Benim albümde siyah elbiseli fotomda tam senin kadarım. evlilik yıldönümünde. İlk çok kuvvetli tekmeyi o zaman hissetmiştik biz.
insaN UNUTUYO GEÇMİŞİ YORUMLARA YAZMIŞIM KIPIRTILARI ARTTI DİYE

Son düzenleme:
Benim albümde siyah elbiseli fotomda tam senin kadarım. evlilik yıldönümünde. İlk çok kuvvetli tekmeyi o zaman hissetmiştik biz.
insaN UNUTUYO GEÇMİŞİ YORUMLARA YAZMIŞIM KIPIRTILARI ARTTI DİYE

suan benimkide senin kadar benim belimde kalınlaştı sadece
birde kırmızı bluzlu olan fotoda ne kadarlıksın

Isin en garibi su ki :

Dun annem arayip dediki baban 2 gundur ruyasinda erkek bebek goruyomus hayirdir biseymi var dedi..yok dedim soylemedim..malum olmus adama

onlara ne zaman söyleyeceksin peki ..

anneler aslında blog açsanıza ben şimdi her detayımı yazıyorum daha hissetme falan yok ama her anımız yazılı kalıyor

orda yaklaşık 6 aylık. elbiseli fotoyla 20 gün var aralarında.

Speddy istiyorum ama çok zor geliyo ya. Hamileliği ve bebeğin ilk günlerini yazamadım bari bundan sonra blog aolmasada günlük yazsam iyi olacak aslında.

EVET bence çok güzel olur hamilelğini anlatarak başlarsın son zamanını sonra devam ettirirsin bence güzel sosyal bir günlük olur

ewett ahsen bal olmuş balll.

Özden bak benim bel ağrım varmış o zamanlar ayakta durunca çok ağrıyomuş yorumlarda görüyorum yine. bide 7 kilo almışım

günaydınnnnn
annemler gittiler çok yalnız hissediyorum kendimi 1 hafta bile olsa çok zor, telefonda ağlamamak için kendimi zor tuttum.
Akşama da kv ler yemeğe gelecekler ne yapsam diye sabahtan derdine düştüm.
Bu cumartesi görüşme var mı kızlar?

kızlar ben bir halt yedim

eşinim geçen hafta aldığı kırmızı tişortunu boyadım dün evden cıkarken aceleyle lacivert pantalonu da içine attmışım benim bir bluzumu ve eşimin bu yeni tişortu boyamıs benimki önemli değil ama ilkerinkini görmeden halletmem lazım kuru temizlemeye versem olur mu bide renkli ne atsam makinaya ya çekiyor yada rengi soluyor benmi acaba ayarlayamıyorum makinam aşağıdaki siz hangi ayarda çamasır ykıyorsunuz 2 yıldır mahvettim kıyafetleri

ben 30 derecede yıkarım kıyafetleri özdencim. Boyası çıkan bi kıyafete denk gelmedim hiç. bu durumda napılır bilemiyorumki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…