- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.921
daphne ne güzel evliliğinize heyecan kattınızDışarda buluşmalar filan özleşiyosunuz.
Özden bak senin bıcırığın hareketleri belli olur artık iyice takviminde yazıyo. Zaten fotoyada baksana bayaa bebek oldu artık kuzu
Bugün herkes benimle uğraşıyor
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN...
ay ne kadar güzel bir haber buuu, ağzım kulaklarımda sırıtıp duruyorum bilgisayar başında, çok çok çok sevindim smillacım.. Hayırlı olsun
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN...
ay ne kadar güzel bir haber buuu, ağzım kulaklarımda sırıtıp duruyorum bilgisayar başında, çok çok çok sevindim smillacım.. Hayırlı olsun
Evet ama olmuyor ki böylede. Kocamdan ayrı uyuyorum. Gece susadığımda su isteyebileceğim bir yok, Üzerim açıldığında örten olmuyor, iyi geceler diyerek kimse öpmüyor, sabah kalkar kalkmaz beni güldüren kimse yok vs vs Hayat çok sıkıcı olmaya başladı
yok yavrum ya artık seyirmiyor bile sanırım sıcaklar ona da vurdu kendine gelsin diye bol bol su içiyorum ama tık yok yaz hamileliği gerçekten zormuş ikinciyi yaza denk getirmem kesin ( ama kışında karda kıyamete zor olur )
ben kesin kızımı küstürdüm milletin bebeği tekme atıyor sen neden atmıyorsun diye konuşunca sanırım bana küstü ve doğana kadar sırtını dönüp yatıcak içeride ama kocaman oldu gerçekten zaman çabuk geçti
Kıyamaamm Bütün ayrılıklar böyle geçici ve tatlı olsun işallah daphnem az kaldı kavuşmanıza.
Özdencm senin uslu bi kızın olucak galiba maşallah. Sen hala dar pantolonlar giyip sıkıştırıyonmu kuzuyu ?
Benim albümde siyah elbiseli fotomda tam senin kadarım. evlilik yıldönümünde. İlk çok kuvvetli tekmeyi o zaman hissetmiştik biz.
insaN UNUTUYO GEÇMİŞİ YORUMLARA YAZMIŞIM KIPIRTILARI ARTTI DİYE
Isin en garibi su ki :
Dun annem arayip dediki baban 2 gundur ruyasinda erkek bebek goruyomus hayirdir biseymi var dedi..yok dedim soylemedim..malum olmus adama
orda yaklaşık 6 aylık. elbiseli fotoyla 20 gün var aralarında.
Speddy istiyorum ama çok zor geliyo ya. Hamileliği ve bebeğin ilk günlerini yazamadım bari bundan sonra blog aolmasada günlük yazsam iyi olacak aslında.
onlara ne zaman söyleyeceksin peki ..
anneler aslında blog açsanıza ben şimdi her detayımı yazıyorum daha hissetme falan yok ama her anımız yazılı kalıyor
Normalde kocamin haftasonu isi vardi.ben tek gidecektim..yine ben tek gidicem oda pazar gunu gelecek.geldiginde soyleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?