- Konu Sahibi landfloves
- #32.881
bugün kızlar whatsup da galiba
Speed emadur işe yaramadıysa dramamine, zofer, metpamit gibi ilaçları dene
herkese her ilaç yaramıyo. Beni sadece dramamine ayakta tutuyodu, zofer en ağırıdır herkese çok iyi gelir ama bana yaramıyodu mesela
ayy o günlerimi hatırlayınca midem bulanıyo yine. 5 ay sürdü ne çektm beee :))
zahterciğim daha iyi olursun inş. Sen çalışıyo musun bu halde?
siyahdeniz, evet orda doğum yaptım. Ben herşeyden çok memnun kaldım. Doğum sonrası destek de çok iyiydi
ne kadar aptallar ya ne kadar gerizekalılar ay nasıl sinirlendim
bi erkek bi bebeğe en fazla ne kadar bakabilir ki
Speed emadur işe yaramadıysa dramamine, zofer, metpamit gibi ilaçları dene
herkese her ilaç yaramıyo. Beni sadece dramamine ayakta tutuyodu, zofer en ağırıdır herkese çok iyi gelir ama bana yaramıyodu mesela
ayy o günlerimi hatırlayınca midem bulanıyo yine. 5 ay sürdü ne çektm beee :))
zahterciğim daha iyi olursun inş. Sen çalışıyo musun bu halde?
siyahdeniz, evet orda doğum yaptım. Ben herşeyden çok memnun kaldım. Doğum sonrası destek de çok iyiydi
Acaip sinirliyim kızlar. ÇArşamba günü kardeşimin mezuniyeti var ve annem gidecek tabikide. E çocuğuma annem bakıyo, benim izin almam gerek. İzin veriyo burdaki şerefsizz idare. Yerime bakacak kişi yokmuş.sen ne diye ordasın ayarlasana birini madem. NApayım diyorum çocuğuma bakacak biri lazım. Eşin alsın izin diyo. Ya eşim 1 saat olsa idare etsin baksın ama tüm gün kaka yapsa alamaz kkarnını doyuramaz uyutamaz. Tüm gün bakabilirmi aklı nasıl yatıyo buna. Bende izin vermezlerse eğer çocuğu bebek arabasına koyup yanımda getiricem yapıcam bunu. Doktorumada diyicem izin vermediler doktor bey koyacak kişi yok çocuğu mecburum.
ne kadar aptallar ya ne kadar gerizekalılar ay nasıl sinirlendim
bi erkek bi bebeğe en fazla ne kadar bakabilir ki