• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

şu an o kadar garip duygular içerisindeyimki tarifi mümkün değil...sevinç.mutluluk.şaşkınlık herşeyi yaşıyorum..evlilik günümüz gibi heyecanlıyım.hayatımın miladı bugün

Bu gruptan her hamile haberi aldığımda ben bile heyecanlanıyorum sanki kendim anne olacakmışım gibi seviniyorum. İnşallah bebeğinle birlikte çok güzel günler bekliyordur sizi.:16:

ayy inanmıyorumm similla gerçekten çok sevindim senin adına :16:
tedavi iyi sonuç verdi bak kuzum sağlıklı ve hayırlı bie evladın olsun:49::nazar:

speddyimm canım sende hamilesin tebrik ederim..maşallah kızlar size..
:49:
Rabbim isteyen herkese istediği zaman bebiş nasip etsin..

daphane sıradaki haberi senden bekliyorumm

daha yeni belli oldu zaten hemen yazdım kk yada..

şimdi ben 2-3 önce bi test yaptım.negatif çıktı. evde 1 tane daha test vardı.bugün aklıma geldi.normalde cuma günü hastalanmam gerek.daha 4-5 gün var yani,geçmiş bile değil..aklıma geldiyse duramam zaten,dedim bunuda yapayım testsiz kalayım daha iyi yoksa sürekli yaparım ben.neyse yaptım ilk çizgi çıktı..yine negatif dedim..poşetlerini çöpe attım.mutfal masasına koydum testi oturdum başına.bakıyorum..3-4 dk sonra 2.çizgi olmaya başladı.ama silik ötesi.foto çekip kızlara yolladım zorla gözüküyor fotoda..herkes hamilesin fln demeye başladı :)
ben başladım hüngür hüngür ağlamaya.ama inanmıyorum yani çizgi net değil..şaşırdım salak gibi bişey oldum.napsam diye düşünemedim bile.sonra 2-3 farklı marka test alayım dedim,sonra kızların gazıyla bi anda kendimi hastanede buldum.ama dolmuşta kalbimin atışını anlatamam.kalp kirizi geçirmekle bayılmak arası bişey yaşadım...
saat 14.15 kanı verdim.2 saatte çıkacak dediler.bekleyemem okadar diyip mail atın dedim..evede saat 16.05 te geldim.hemen hastaneyi aradım.yarım saat dediler..sonra yine aradım fln fln mail attılar.
BETA HCG 46.5 mış,tabi ben hamile olmadığımı sandım..Hemen uzman bilirkişi annelere sordum..HAMİLEYMİŞİM ya ben :1:

0.2-1 haftalık

1 haftalık bebemi olur desemde oluyor heralde.

Öyle işte salak gibiyim şaşkınım ve hamileyim..umarım bebişim benimle kalır gitmez bi yere :16:

ay bunu sölerken bile hala inanmıyorum :17:

şoklardayım ilk girergirmez senin yazını gördümmmm bi nefeste okudum çok çok mutlu oldum canım hayırlısı olsun gözün aydınn :16::16:

Hayırlı olsun kuzum, Allah kucağına almayıda nasip etsin :16:

GEÇ döllenme falan mı oldu yaw kan testine göre 1*2 hafta gösteriyor son adetine göre 4 haftalık :nazar:
hadi bakalım inşallah harika bir hamilelik geçirirsin 50 kere söyledim sonunda birlikte hamileyiz :49::49::49:

sağlıkla sıhhatle doğusun inşallah...:nazar::emir_bebek:

similaaaaa ayyyyyyyyy sizi gidi watsupçılar sizi bizi bundan mahrum bırakıyorsunuz öylemi
:20: çok sevindim canım darısı başımıza artık:51:

inanmıyorum ay çok sevindim heyoooooooooo:52::52:
aşkolsun yani hiç söylemiyosun test yaptığını

kız smillia davulun sesi yaklaştı hade bakalım :D:D

ilk adet gününde yeni yumurta oluşmaya başlıyor ya hani, işte o yumurta bebek oluyor :D
o yüzden son adet tarihin hamileliğinin ilk günü kabul ediliyor. Yani yumurtanın ilk oluştugu gün
döllenirse bebek oluyor döllenmezse çatlayıp regl oluyosun zaten

göründüğü kadar karışık değil sen de öğrencen:52:

ayy inanmıyorumm similla gerçekten çok sevindim senin adına :16:
tedavi iyi sonuç verdi bak kuzum sağlıklı ve hayırlı bie evladın olsun:49::nazar:

speddyimm canım sende hamilesin tebrik ederim..maşallah kızlar size..
:49:
Rabbim isteyen herkese istediği zaman bebiş nasip etsin..

daphane sıradaki haberi senden bekliyorumm

şoklardayım ilk girergirmez senin yazını gördümmmm bi nefeste okudum çok çok mutlu oldum canım hayırlısı olsun gözün aydınn :16::16:

HErkese cook tesekkur ederim..allah bebislerimize,yolda olanlara saglik versin.hepsi hayirli evlat olsun ins.isteyen herkesede tez zamanda versin :)

Günaydın ; :ssz:

penguen izin alabildin mi ?

Minik kuzu Berra her resimde ayrı bir güzel maşallah 41 kere :nazar:

Son düzenleme:
Günaydın bayanlar.

Similliam heyecanlı anne seni. Şimdi sen sürekli göbeğini elleyeceksin istemsizce elin oraya gidecek, birden hamile olduğunu hatırlayıp saçma sapan sırıtıcaksın filan :1:

Sipidim eşim dediki madem bana izin veriyolar ben alayım bi akrabamız var annemin kuzeni onunla birlikte bakalım. Ama şimdi eşimde hastanede çalışıyo ama farklı bi binada. Oranın sorumlu müdür yardımcısına söyliycek diğer hasanede böle demişler diye. Bakalım o diyecek. Saçma sapan işler. Dün çok sinir ettiler.

Günaydın herkese on gün aradan sonra işe geldim
gece bizim binaya hırsız girmiş polis filan geldi kapıyı kırmışlar onlarla uğraştılar o seslerde simila nin bebeği aklıma geldi öyle uyumusum :)

Gunaydinn..bende gece uyandim uyuyamadim 1 saat..ben 2 kisilik yatacaktim yatakta planim oyleydi ama saolsun kocamin ayagi sirtima batiyodu en son :)

Günaydın herkese on gün aradan sonra işe geldim
gece bizim binaya hırsız girmiş polis filan geldi kapıyı kırmışlar onlarla uğraştılar o seslerde simila nin bebeği aklıma geldi öyle uyumusum :)

zahter sen bişeyler dağıt ya da evinde kuran okut. Valla bela etrafında dolanıyo kuzum senin.

Günaydın bayanlar.

Similliam heyecanlı anne seni. Şimdi sen sürekli göbeğini elleyeceksin istemsizce elin oraya gidecek, birden hamile olduğunu hatırlayıp saçma sapan sırıtıcaksın filan :1:

Sipidim eşim dediki madem bana izin veriyolar ben alayım bi akrabamız var annemin kuzeni onunla birlikte bakalım. Ama şimdi eşimde hastanede çalışıyo ama farklı bi binada. Oranın sorumlu müdür yardımcısına söyliycek diğer hasanede böle demişler diye. Bakalım o diyecek. Saçma sapan işler. Dün çok sinir ettiler.

çok ilginçler gerçekten ya :1::1: olmadı yollayın ben bakarım burada :1::1: bizimkiler alışık oh valla elden ele dolaşır :9::9:

Günaydın eylül gelinleri, dün akşam kocamla buluştuk yemek yedik sonra beni metrobüse bıraktı:27: Belki akşam kız kardeşimle eve bakmaya giderim. Ne halde diye.

günaydınnnnnnn:49::49::49:

simillanın bebeğine bakın miniş saçını başını yoldurucam benimkine gör :52::52: siz bebek yapmazsanız aradaki yaş büyür bizimkiler sizin bebeleri ezer böyle kızlar ona göre karar verin

bende annelik iç güdüleri fena halde oluşmaya başladı dün gece eşim tuvalete kalkmış onu pışpışlamışım uykuda :27: ben şimdiden pışpışlamaya başladım

ama artık göbeğim hiç büyümüyor son iki haftadır aynı :49:

simillacım tekrar tekrar tebrikler tahtı bahtı güzel olsun insallah allah iyi insanlarla karşılaştırsın sağlıklı çok mmutlu bir ömrü olsun fıstığınnn:emir_bebek::emir_bebek:

simillanın bebeğine bakın miniş saçını başını yoldurucam benimkine gör :52::52: siz bebek yapmazsanız aradaki yaş büyür bizimkiler sizin bebeleri ezer böyle kızlar ona göre karar verin

bende annelik iç güdüleri fena halde oluşmaya başladı dün gece eşim tuvalete kalkmış onu pışpışlamışım uykuda :27: ben şimdiden pışpışlamaya başladım

simillacım tekrar tekrar tebrikler tahtı bahtı güzel olsun insallah allah iyi insanlarla karşılaştırsın sağlıklı çok mmutlu bir ömrü olsun fıstığınnn:emir_bebek::emir_bebek:

Benimki seninkinden küçük olsada kayınvalideye çekerse çenesiyle döver senin aynuru :37: Allah çektirmesin tabi :6:

Dusunuzu alip yemeginizi yiyip evinizde yatsaniza..yeter bukadar hasretlik :)

Sorma similla yetti bu hasretlik. Evimi mutfağımı kanepede uyuklamayı özledim.

Son düzenleme:

Allah razi olsn cnm ins hepimizin cocuklari hayirli evlatlar olur..

Özden bak senin bıcırığın hareketleri belli olur artık iyice takviminde yazıyo. Zaten fotoyada baksana bayaa bebek oldu artık kuzu

Back