daha yeni belli oldu zaten hemen yazdım kk yada..
şimdi ben 2-3 önce bi test yaptım.negatif çıktı. evde 1 tane daha test vardı.bugün aklıma geldi.normalde cuma günü hastalanmam gerek.daha 4-5 gün var yani,geçmiş bile değil..aklıma geldiyse duramam zaten,dedim bunuda yapayım testsiz kalayım daha iyi yoksa sürekli yaparım ben.neyse yaptım ilk çizgi çıktı..yine negatif dedim..poşetlerini çöpe attım.mutfal masasına koydum testi oturdum başına.bakıyorum..3-4 dk sonra 2.çizgi olmaya başladı.ama silik ötesi.foto çekip kızlara yolladım zorla gözüküyor fotoda..herkes hamilesin fln demeye başladı :)
ben başladım hüngür hüngür ağlamaya.ama inanmıyorum yani çizgi net değil..şaşırdım salak gibi bişey oldum.napsam diye düşünemedim bile.sonra 2-3 farklı marka test alayım dedim,sonra kızların gazıyla bi anda kendimi hastanede buldum.ama dolmuşta kalbimin atışını anlatamam.kalp kirizi geçirmekle bayılmak arası bişey yaşadım...
saat 14.15 kanı verdim.2 saatte çıkacak dediler.bekleyemem okadar diyip mail atın dedim..evede saat 16.05 te geldim.hemen hastaneyi aradım.yarım saat dediler..sonra yine aradım fln fln mail attılar.
BETA HCG 46.5 mış,tabi ben hamile olmadığımı sandım..Hemen uzman bilirkişi annelere sordum..HAMİLEYMİŞİM ya ben
0.2-1 haftalık
1 haftalık bebemi olur desemde oluyor heralde.
Öyle işte salak gibiyim şaşkınım ve hamileyim..umarım bebişim benimle kalır gitmez bi yere
ay bunu sölerken bile hala inanmıyorum