• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar kardeşim mezun oluyoya ona mezuiyet hediyesi masaüstü isimlik almayı düşündüm. psikoloji bitiriyo.

$isimlik.jpg

bunu alıp Psikolog ... ... adını soyadını yazdırsam olur dimi ??? NAsıl sizce ?

selam kızlar..topicte herkes hamile neredeyse diğerleri azınlık kaldı:9:

maşallah tatlı telaşlarınız var
:emir_bebek::nazar:

miraclem herkesler yazıyor ama sen yazmayınca aklıma takıldın iyimisin..
canın sıkkın gb hissediyorum neşeli oladuğunda yazardın çünkü kuzum..
:26:

pingum çok güzel bir hediye gerçekten kardeşin için..tebrik ederim kardeşini de
:nazar:

bu gidişle sizin çocuklar 5 yaşına fln gelince ben anca gebe olurum
:9:

pingum bence de güzel bi hediye

selam kızlar..topicte herkes hamile neredeyse diğerleri azınlık kaldı:9:

maşallah tatlı telaşlarınız var
:emir_bebek::nazar:

miraclem herkesler yazıyor ama sen yazmayınca aklıma takıldın iyimisin..
canın sıkkın gb hissediyorum neşeli oladuğunda yazardın çünkü kuzum..
:26:

pingum çok güzel bir hediye gerçekten kardeşin için..tebrik ederim kardeşini de
:nazar:

bu gidişle sizin çocuklar 5 yaşına fln gelince ben anca gebe olurum
:9:

hoşgeldin teremm

şükür iyiyim kuzum artık sıcaklar ve kilolar zorluyo evden pek çıkamıyorum akşama kadar evde durduğum içinde alışkın olmadığımdan durgun olmama sebeb oluyo ama dışarı çıkılacak gibi değil ki

sen nasılsın bakalım anlatmıyosun eskisi gibi neler yaptığını?

pingum bence de güzel bi hediye

hoşgeldin teremm

şükür iyiyim kuzum artık sıcaklar ve kilolar zorluyo evden pek çıkamıyorum akşama kadar evde durduğum içinde alışkın olmadığımdan durgun olmama sebeb oluyo ama dışarı çıkılacak gibi değil ki

sen nasılsın bakalım anlatmıyosun eskisi gibi neler yaptığını?

sende haklısın kuzum hele antalyanın sıcağını düşünemiyorumm
:36:dün istanbul felaketti o yüzden bugün evdeyim:9:
bende herşey aynı kuzum ya yaz geldi eşim çok yoğun çalışıyor bende genelde evde olmuyorum..ya arkadaşlarımdayım yada annemde.
o yüzden buralara da pek gelemiyorum..
bende durumlar aynı yani kuzum hala iş aramaya devam :10:
sende evde aç klimanı erdem paşayı sev bol bol sohbet edin:49:

sende haklısın kuzum hele antalyanın sıcağını düşünemiyorumm
:36:dün istanbul felaketti o yüzden bugün evdeyim:9:
bende herşey aynı kuzum ya yaz geldi eşim çok yoğun çalışıyor bende genelde evde olmuyorum..ya arkadaşlarımdayım yada annemde.
o yüzden buralara da pek gelemiyorum..
bende durumlar aynı yani kuzum hala iş aramaya devam :10:
sende evde aç klimanı erdem paşayı sev bol bol sohbet edin:49:

valla normal insanlara nasıl geliyo havalar bilmiyorum ama beni mahvediyo artık klimalar 24 saat çalışıyo evde

mesaisi uzun bi çalışan olsam ne yapardım bilemiyorum terem allah yardımcıları olsun gerçi doğum izni alma hakkım başlamıştı

iş konusuna gelince inş hakkında hayırlı güzel maaşlı iyi patronlu bi iş bulursun kuzum...

bizde öyle yapıyoruz ama bu sefer eve tıkılmış kalmış gibi hissediyorum kendimi

valla normal insanlara nasıl geliyo havalar bilmiyorum ama beni mahvediyo artık klimalar 24 saat çalışıyo evde

mesaisi uzun bi çalışan olsam ne yapardım bilemiyorum terem allah yardımcıları olsun gerçi doğum izni alma hakkım başlamıştı

iş konusuna gelince inş hakkında hayırlı güzel maaşlı iyi patronlu bi iş bulursun kuzum...

bizde öyle yapıyoruz ama bu sefer eve tıkılmış kalmış gibi hissediyorum kendimi

duana kocaman bir AMINNN diyorum kuzum insallah çok bunaldım Allah biliyor
:14:

sabahtan akşama kadar çok sıcak oluyor ama akşam yemeğinden sonra eşinle,ailenle,arkadaşlarınlavakit geçirebilirsin kuzum..hemde yürüyüş yapmış olursun
:10:

duana kocaman bir AMINNN diyorum kuzum insallah çok bunaldım Allah biliyor
:14:

sabahtan akşama kadar çok sıcak oluyor ama akşam yemeğinden sonra eşinle,ailenle,arkadaşlarınlavakit geçirebilirsin kuzum..hemde yürüyüş yapmış olursun
:10:

yürüyüşü evde bantta yapıyorum akşam bile olsa inan sıcak buralar bide testtürlü olduğum için terleyince herşey vücuduma yapışıyo sanki iyice zorlanıyorum o yüzden en iyisi denize gitmek bide benim arkadaşlar buluşuyolar hatta bugün bile dediler çıkalım diye benim evden çıkasım gelmiyo sıcak diye

yürüyüşü evde bantta yapıyorum akşam bile olsa inan sıcak buralar bide testtürlü olduğum için terleyince herşey vücuduma yapışıyo sanki iyice zorlanıyorum o yüzden en iyisi denize gitmek bide benim arkadaşlar buluşuyolar hatta bugün bile dediler çıkalım diye benim evden çıkasım gelmiyo sıcak diye

denize gitme imkanın var mı haşemayla fln giriyormusun denize..

akşam saatlerinde deniz de çok güzel olur ama antalya deniz suyu sıcaklığı bile 27 derece olmuş
:50:

en iyisi sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle geçir zamanını..evdesin diyede sıkma canını
:16:

denize gitme imkanın var mı haşemayla fln giriyormusun denize..

akşam saatlerinde deniz de çok güzel olur ama antalya deniz suyu sıcaklığı bile 27 derece olmuş
:50:

en iyisi sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle geçir zamanını..evdesin diyede sıkma canını
:16:

var canım yarın falan gitmeye başlarız sanırım ben daha gitmedim bu sene

2. hamileliğimin son aylarını kara kışa denk getirmeye çalışacağım inş.:1:

askerlik gibi.yazın olsa dert kışın olsa dert :27:

akşama yemekler ne hatunlar.kimse kalmamış sanırım...

benim soğan bitmiş yaa.1 tane vardı ona güvenmiştim oda bozulmuş..bilmiyorum napsam

askerlik gibi.yazın olsa dert kışın olsa dert :27:

akşama yemekler ne hatunlar.kimse kalmamış sanırım...

benim soğan bitmiş yaa.1 tane vardı ona güvenmiştim oda bozulmuş..bilmiyorum napsam

yemek mi ? :1::1:
bizim evde 1 aydır falan yemek pişmiyor annem falan gelirse ancak
mutfakla tek ilişkim su almak oluyor :9:

Kauçuk emziklerin bebek tükürüğüyle teması, N-nitrosamin denilen çok tehlikeli bir maddeyi ortaya çıkarıyor. Piyasadaki emziklere inceleme geliyor.

Yenidoğanlarda silikon diş çıkardıktan sonra ise kauçuk emzik kullanılması gerekiyor. Grup Baby’den Emre Büyükkuşoğlu yenidoğan bebekler açısından silikon emziğin avantajlarını şöyle sıralıyor:

• Silikonun tadı ve kokusu olmadığı için bebek emzik, anne göğsü veya biberon arasında kolayca geçiş yapabilir.
• Silikon emzikler şeffaf olduklarından temizlemesi daha kolaydır.
• Silikon çok yumuşaktır, pürüzsüz yüzeye sahiptir ve ısıya karşı dirençlidir.
• Silikon emzikler buharda steril edilebildikleri gibi kaynatmaya da dayanıklıdırlar.

bu ay bişeyler almak istiyorum, aslında çok şey alıp evde yer kalmasın istiyorum.. gidip beşiğini yatağını çocuk arabasını alasım var.. alayım evde yer kalmasın ki eşim biz bu eve sığamayacaz heralde deyip artık ev bakmaya başlasın :27::27:

bu ay bişeyler almak istiyorum, aslında çok şey alıp evde yer kalmasın istiyorum.. gidip beşiğini yatağını çocuk arabasını alasım var.. alayım evde yer kalmasın ki eşim biz bu eve sığamayacaz heralde deyip artık ev bakmaya başlasın :27::27:
süpper fikir anca öyle anlarlar sanırım illa görmeleri gerekiyor çünkü:9:
senin evinde 2+1 dimi canım..gerçekten 2 kişiye yetiyor ancak çocuk olunca illa 3+1 lazım

Back