• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydınnnnn
annemler gittiler çok yalnız hissediyorum kendimi :( 1 hafta bile olsa çok zor, telefonda ağlamamak için kendimi zor tuttum.
Akşama da kv ler yemeğe gelecekler ne yapsam diye sabahtan derdine düştüm.
Bu cumartesi görüşme var mı kızlar?

Şimdilik sorun yok sanırım :1: Piknik yapacağız program aynı.

Son düzenleme:
anneler ;

limangoda dr browns gelmiş hem teyzeme hem kendime alıyım dedim :34: sizce gerekli mi ilk aylar için alınması lazım mı ?
geniş uçlu mu almam gerek :34: size sorayım dedim :54:

özdencim benim makinama benziyor sanırım bosch benimkide.. ilk zamanlar bikaç şeyi boyamıştım bende yanlışlıkla açık renkli bir bluzumu renkli çamaşşırlarla atmıştım hala her beyazlarda açık renklilerde atarım makinaya ama maalesef rengi açılmadı. artık renklileri 30dan yüksek sıcaklıkta yıkamamaya çalışıyorum ve iyice bakıyorum açık renkli bişey karışmasın diye.

smiilla eşine nasıl söyledin, ben mi atladım okumadım yazmadın sanırım.. test yaptığında oda evdemiydi? ne tepki verdi?

Yoktu.hAstaneye gittim ya dolasmaya gittim dedim.geldiginde surekli sordu gitti.garip davranmisim ole dedi.
3 4 cift bebe corabi aldim.not yazdim.testi koydum paket yaptim.sana hediye aldim dedim verdim.acti.yok cnm dedi.e bu tek cizgi dedi.bu gercek testmi dedi. (Ovulasyon testide varya bende)
Sonra inanmayinca raporu gosterdim.senmi yaptin bunu bilgisayarda dedi.inanmadi adam.sonra kurani getirdi el bastim :)

Inanir gibi oldu ama hala sokta..regl gunum gelmedi ya daha.inanmasi icin gecikmesi lazim ona gore.
Saskin yani.
Bi bebisime klima alayim dio.bi inanmiyo.bi karnimi dinledi.

OYle su anda ikimizde garibiz.cuma gunu bidaha test yaptircam.belki 2 dk sonuclari dr a gosteririm musait olursa..kese olustugunda gitmek isterim ama nezaman gozukur mechul su anda

Özden rossman da sanırım renkleri düzeltmek için mendiller var bir sor onlara makinenin içine atıp yıkıyorsun bulamazsan ben burdan bakarım sana

Özden rossman da sanırım renkleri düzeltmek için mendiller var bir sor onlara makinenin içine atıp yıkıyorsun bulamazsan ben burdan bakarım sana

evet kardeşimde getirmişti almanyadan, hatta renklilerle beyazları birlikte atıyorsun makinaya birde o mendillerden atıyorsun birbirine hiç karıştırmıyor, ama karışmış rengi düzeltiyor mu onu bilmiyorum

Gunaydın kızlar...

Sımıllam dun ınan kı malum olmus bana, sabahtan sorcaktım sana ama durduk yere strese sokmayım nasılsa aksama yazar dedım :1: o kadar emındım hamıle oldugundan... Hatta aksam mesaj attın ya sen, aha dedım bıse oldu, ben senden emınım ya dedım baska bıse var topıkte :1: ılk aklıma gelen sıradakı kısının doğurmus olabılcegıydı erken doğum falan, pc yı acana kadar dusundum suan ılk doğurcak benım :53: e ben de doğurmadıgıma gore kıme noldu kı dıyom hala :1:

Sımıllam sımdı kan degerlerının 48 saatte ıkı katına cıkması lazım canım, ne zaman kı beta hcg 1500 cıvarı oldu o zaman alttan kese gozukuyor, 3000 ı gecınce de karından ultrasonla gozukuyor...

Ahsen, beraraya bakmaya, masallah demeye doyamadım, o yanaklarını ısırırım kuzunun ya... ıyıkı koydun gormus olduk kuzuyu kocaman olmus...

speddym senın bulantılar ne alemde?

Ozden o mendıller ıse yarıyor mu bılmıyorum ama carrefourda satılıyor... Ben de renklılerı 30 da yıkıyorum genelde, sıkma devrını de dusuk tutuyorum camasırlar zarar gormesın dıye

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar...

Sımıllam dun ınan kı malum olmus bana, sabahtan sorcaktım sana ama durduk yere strese sokmayım nasılsa aksama yazar dedım :1: o kadar emındım hamıle oldugundan... Hatta aksam mesaj attın ya sen, aha dedım bıse oldu, ben senden emınım ya dedım baska bıse var topıkte :1: ılk aklıma gelen sıradakı kısının doğurmus olabılcegıydı erken doğum falan, pc yı acana kadar dusundum suan ılk doğurcak benım :53: e ben de doğurmadıgıma gore kıme noldu kı dıyom hala :1:

Sımıllam sımdı kan degerlerının 48 saatte ıkı katına cıkması lazım canım, ne zaman kı beta hcg 1500 cıvarı oldu o zaman alttan kese gozukuyor, 3000 ı gecınce de karından ultrasonla gozukuyor...

Ahsen, beraraya bakmaya, masallah demeye doyamadım, o yanaklarını ısırırım kuzunun ya... ıyıkı koydun gormus olduk kuzuyu kocaman olmus...

Ozden o mendıller ıse yarıyor mu bılmıyorum ama carrefourda satılıyor... Ben de renklılerı 30 da yıkıyorum genelde, sıkma devrını de dusuk tutuyorum camasırlar zarar gormesın dıye

bulantılarım şuanda iyiym devamlı naneli sakız var ağzımda :1:
siz naslsınız kuzum büyümüş :34:

günaydın kızlaaarr..

gece uykularım çok azaldı artık.ağrılar kramplar falan.

sabahta 11 12 ye kadar uyuyorum.

mıraclem sen nasılsın?

iyi diyelim iyi olalım kuzum sen nasılsın prenses nasıl?

ahsen berraya 41 kere maşallah.çok tatlı bişey olmuş yaaa:emir_bebek:

smillam burdan yazdım mı hatırlayamadım ama tebrik ederim kuzum rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alıp tam bir çekirdek aile olmayı nasip etsin...

Gunaydın kızlar...

BEnim daha 46 mi ne :) cuma bidaha yaptirayim diyorum.sonrada dr a giderim haftaya fln

bulantılarım şuanda iyiym devamlı naneli sakız var ağzımda :1:
siz naslsınız kuzum büyümüş :34:

ay ılk zamanlarım geldı aklıma speddy...
Lokantaların onunden gecemezdım, apartmandan koku gelırdı ne yemek oldugunu solerdım ıyk
her markete gıttıgımde bol bol sakız mentos seker alırdım mutfaga gırerken bı tane atardım agzıma yoksa mumkun degıl corba bıle yapamazdım...

İns hafıf atlatırsın canım...
Aşama aşama herseyı yasamak o kadr guzel kı...
Sımdılerde sona yaklastıgımız ıcın bu gunlerı cok ozlucegımı dusunuyorum, o tekmeler, içerde kaymalar, konusunca sese tepkı vermeler, elını koydugun yerden ayagını uzatmalar o kadr harıka duygular kı ozlucem bunları... Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah...

ay ılk zamanlarım geldı aklıma speddy...
Lokantaların onunden gecemezdım, apartmandan koku gelırdı ne yemek oldugunu solerdım ıyk
her markete gıttıgımde bol bol sakız mentos seker alırdım mutfaga gırerken bı tane atardım agzıma yoksa mumkun degıl corba bıle yapamazdım...

İns hafıf atlatırsın canım...
Aşama aşama herseyı yasamak o kadr guzel kı...
Sımdılerde sona yaklastıgımız ıcın bu gunlerı cok ozlucegımı dusunuyorum, o tekmeler, içerde kaymalar, konusunca sese tepkı vermeler, elını koydugun yerden ayagını uzatmalar o kadr harıka duygular kı ozlucem bunları... Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah...

AYNEN canım eşim dalga geçiyor K9 yanında halt etmiş nasıl bir burun bu böyle diye
onun hafif aldığı kokuları çok net alıyorum yemekte soğan kokusundan nefret ediyorum :34::34:
ama bu duygular bile güzel bazen halsiz yorgun olsam da yine de güzel.

sizin az kaldı :nazar: bundan sonra daha da güzel olacak kucağına alacaksın ne güzel :49:
doya doya sevebileceksin? mis kokusunu içine doya doya çekeceksin

günaydın kızlaaarr..

gece uykularım çok azaldı artık.ağrılar kramplar falan.

sabahta 11 12 ye kadar uyuyorum.

iyi diyelim iyi olalım kuzum sen nasılsın prenses nasıl?

ahsen berraya 41 kere maşallah.çok tatlı bişey olmuş yaaa:emir_bebek:

smillam burdan yazdım mı hatırlayamadım ama tebrik ederim kuzum rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alıp tam bir çekirdek aile olmayı nasip etsin...

mıraclem kramplar dısında bıseyın yok demı, keyfın yok gıbı,eskısı kadar sık yazmıyon...

BEnim daha 46 mi ne :) cuma bidaha yaptirayim diyorum.sonrada dr a giderim haftaya fln

olsun ole ole buyucek annesı :emir_bebek:
işte hesapla dun 46 ıse yarın 100 cıvarı olması lazım cuma 200 cıvarı boyle bolye katlancak ınsallah...

AYNEN canım eşim dalga geçiyor K9 yanında halt etmiş nasıl bir burun bu böyle diye
onun hafif aldığı kokuları çok net alıyorum yemekte soğan kokusundan nefret ediyorum :34::34:
ama bu duygular bile güzel bazen halsiz yorgun olsam da yine de güzel.

sizin az kaldı :nazar: bundan sonra daha da güzel olacak kucağına alacaksın ne güzel :49:
doya doya sevebileceksin? mis kokusunu içine doya doya çekeceksin

aynen canım esler cok sasırıyor ozellıkle heh be ne burun varmıs dıye :1:
ayy evet o soğan kokusu kabusumdu benımde :19:

Insallah canım vakıt yaklastıkca hem heyecanlanıyorum hem tırsıyorum yalan degıl valla

Benim burnum normalde hassastir zaten.her kokuyu alirim.kocam sen onceki hayatinda kesin kopekmissin der dalga gecer.simdi bole olursa halimi dusunemiyorum

mıraclem kramplar dısında bıseyın yok demı, keyfın yok gıbı,eskısı kadar sık yazmıyon...

olsun ole ole buyucek annesı :emir_bebek:
işte hesapla dun 46 ıse yarın 100 cıvarı olması lazım cuma 200 cıvarı boyle bolye katlancak ınsallah...

Insallah canım vakıt yaklastıkca hem heyecanlanıyorum hem tırsıyorum yalan degıl valla

şükür bi aksilik yok iyice ağırlaştık artık sağımdan soluma dönmek en büyük işkence sende de öyle mi oluyo?

dR BROWNS doğal akış geniş ağızlı biberon teyzemle bana

$1.png

buda teyzeme emzik 2 adet

$Adsız.png

demek herkes soğana karşı böyle oluyor. mide bulantısı falan çok zormuş ya :17:
inşallah cinsiyetini de öğreniriz bir an önce merak ediyorum şimdi kız mı erkek mi gerçi hiç farketmiyor sağlıklı olsun..

bu güne kadar sağlıkla büyüdü inşallah öyle de doğar canım stres yapma herkes doğuruyor sende Allahın izniyle doğumu sağsalim hayırlısıyla yapacaksın :34:

Back