• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar kahvaltı yaptım geldim
valla ben bebek için aslında hiç plan yapmadım bunlar durup dururken bana söylenen şeyler aslında benim iki anneye de baktirma niyetim yok kocamın maddi durumuna bağlı alabildiğim kadar ücretsiz izin kullanmak istiyorum sonrasında bir süre bakıcı ve kreş çünkü çocuklarla birlikte paylaşmayı öğrensin istiyorum
şehir dışına taşınma fikri hep aklımda ama önce eşimin askerden dönüşte nerde iş bulacağına bağlı biz evliliğimizden birbirimizden çok mutluyuz ama ne kadar dışarda tutmaya çalışsak bile bir şekilde dahil oluyorlar
mesela en ufak hasta olduğum zamanda bile annem arayıp kocama ağzına geleni sayıyo sanki beni hasta eden eşim gibi böyle çok olay var bizde bunları düşününce korkuyorum ilerde neler olacak diye
ay ne dertliyim ben :1:

Kızlar kahvaltı yaptım geldim
valla ben bebek için aslında hiç plan yapmadım bunlar durup dururken bana söylenen şeyler aslında benim iki anneye de baktirma niyetim yok kocamın maddi durumuna bağlı alabildiğim kadar ücretsiz izin kullanmak istiyorum sonrasında bir süre bakıcı ve kreş çünkü çocuklarla birlikte paylaşmayı öğrensin istiyorum
şehir dışına taşınma fikri hep aklımda ama önce eşimin askerden dönüşte nerde iş bulacağına bağlı biz evliliğimizden birbirimizden çok mutluyuz ama ne kadar dışarda tutmaya çalışsak bile bir şekilde dahil oluyorlar
mesela en ufak hasta olduğum zamanda bile annem arayıp kocama ağzına geleni sayıyo sanki beni hasta eden eşim gibi böyle çok olay var bizde bunları düşününce korkuyorum ilerde neler olacak diye
ay ne dertliyim ben :1:

Ben su buyuklerı anlayamıyorum... Annenın yapıcı olması gerekırken boyle bırsey yapması cok yanlıs, ne alaka esıne cıkısıyor, adam da tabı zamanla annene karsı dolar, kınlenır, senı zor duruma sokmus oluyor boyle yapınca...

Ah su buyukler, aman yavrularım yuvasında mutlu olsun dıceklerıne...

Zahterin annesi razi diildi zaten hatirliyrm.ama evlendiniZ artik olan oldu.artik yapici olmasi lazim..

AYdasum bizim kv gil evlendigimizden beri 1 hafta gelip kaldilar.

Bizimkilerde batu 1 aylıkken gelip 1 hafta kaldılar o kadar. Similia havuz keyfine bayıldım.
HAnzade böle okuyup yazamamak ne sinir bozucudur dimii

Benim face eşmde kullanıyo kızlar haber edeyimde :) ordan yazamadım okursa benden gizlinmi var der. Burdan söliyim haberiniz olsun watsuptan gören görmeyene iletsin :1:

Ben su buyuklerı anlayamıyorum... Annenın yapıcı olması gerekırken boyle bırsey yapması cok yanlıs, ne alaka esıne cıkısıyor, adam da tabı zamanla annene karsı dolar, kınlenır, senı zor duruma sokmus oluyor boyle yapınca...

Ah su buyukler, aman yavrularım yuvasında mutlu olsun dıceklerıne...

Bızımkıler gıbı :37:

sımıllam bu arada sen ne guzel yapmısın be o pastayı :56:

SEn daha yenimi gordun benim pastayi

daphnecim üstünkörü yazdık geçti bişi olmaz :1: Beni kocada çok meraklı ben watsupda filan hep geçmişi temizliyorum. Ben size sölemeyi unuttum. Hani bikere hasta olmuştu nazlanıyodu bana bende erkekler hasta olmasın çok nazlanıyolar gibilerinden şikayet yazmıştım size istekleri hiç bitmiyo filan yazmıştım onu okumuş bana bikaç gün tavır yapmıştı

kazen alacağın olsun kırıldım sana:19:

neyse kızlar aranızdayım faceden sohbette güzel oluyo ama arada yazışırız o grup kalsın

mls cim eşin faceyi kullanıyo diye seni ordaki sohbete alamadım canım başka almadığım unuttuğum yoktur inş.

Benim mesai biter. Kuzucuğuma gideyim. ONunda anne gelmiş gelmemiş umrunda değil bi gece meme isteyince anne olsun yeter annanne dedede mtlu şimdi teyzede geldii ooh keyif. öptüm sizi iyi tatiller.

Simila ben o pastayı görmedim hala :)
evet annem kabul etmedi hala da etmiyo ama ne bileyim böyle durup durup tuhaf şeyler çıkınca insan kötü oluyo

zahtercim annen başta istemiyodu evet ama sonuçta evlendin şimdi boşansan daha mı iyi olacak bi kadın için ne kadar zor bşy o da bilir üstelik kocanla problemleriniz olsa dert çekme boşa diye biz bile söyleriz biliyosun sonuçta senin kocan senin hayatın aynı yatağı paylaşan hayatı paylaşan sensin bu vakitten sonra destek olması gerekirken seni daha zor durumda bırakıyo ne demek hamileyken annende kalıp eşini evde yanlız bırakmak sen hasta değil hamile olacaksın bakıma ihtiyacın olmayacak allahın izniyle sana sadece destek olabilirler ki en çok eşine ihtiyacın olur bence o sadece senin değil onun da çocuğu annenin bunu anlaması lazım bence annenle otur konuş kabullenmiyosa mesafeni koy annen bile olsa artık siz yeni bir ailesiniz çünkü
eşinin ailesine bşy demeye gerek yok zaten aynı şeyler onlar için de geçerli
ama annenin bildiği bşy mi var eşinle ilgili neden istemiyo acaba bunu da iyice sorgulamak lazım biraz konuşmuştuk buluşuğumuzda anlatmıştın ama ortada bşy yoktu yani o kadardan sebep olmaz herkes çocuğunun yuvası yıkılmasın diye uğraşırken seni bu kadar üzmeye hakları yok onlar böyle yaparsa eşinle aranızda sorunlar çıkar
seni kırmak istemiyorum canım umarım söylediklerimi yanlış anlamamışsındır:54:

Back