• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hoşgeldin hanzade
evet ama size çok yazıyorum böyle boşanma lafını eşim bu konuşmaların çoğunu bilmiyo annem hep böyleydi düzeleceği de yok ilerde evliligime daha çok zarar verecek diye korkuyorum yada kuruntu yapıyorum bilmem arada esiyo bana işte :36:

Hoşgeldin hanzade
evet ama size çok yazıyorum böyle boşanma lafını eşim bu konuşmaların çoğunu bilmiyo annem hep böyleydi düzeleceği de yok ilerde evliligime daha çok zarar verecek diye korkuyorum yada kuruntu yapıyorum bilmem arada esiyo bana işte :36:
Annenin bildigi bisey varsa solesin ypksa sonsuza dek sussun

BOsanma lafi surekli geciyor.
aileler bir sekilde hallolur.baska bir sehre tasinirsiniz en kotu.tek onemli olan sey kocan.kocandan eminsen kimseye bakma.ama eger emin degilsen iste ozaman dusun..herseyin icini disini sen biliyn.biz bilmeden yorum yapiyoz.o yuzden yaptigimiz yorumlar yalnis olabilir.

Son düzenleme:
Bence de :-D simila canım mesajın sonunu yeni yazmışsın yanlışlık olmasın dedim keşke kocamın askerliği güzel bir yere çıksa bende orda iş bulsam ona hep gönlümde ızmir var hayır olsun bakalım

Son düzenleme:
Dun babacigimin ilk cumasiydi ziyarete gittik yasin okuduk arkadasimla aile mezarligi biraz temizledik sonra aldigiimiz cicekleri diktik banamin hayrina seker felan dagittik allah kabul eder insallah. Ilk defa hic aglamadim.bogazim dugumlendi ama aglamadim
Kaganin esimin annemin sayesinde topatlaniyorum. Teselli olabilecegim seyleri dusuniyorum kaganda bu aralar birsuru yeni sey ogrenip bizi sasirtiyor. Sebepsiz kocaman gulup katilarak kahkaha atiyor o zaman bizimde yizumuz guluyo. Her gece iyiki var diye sukrediyorum allaha.

günaydıııııııın topic sakinleriiii

sabah arabayı eşime bıraktım otobüsle geldim işe, benim yaşlarımda bi kız bana yer verdi :)) gülümsedi buyrun siz oturun dedi, çok şaşırdım inmedi de kız hani inecekte ondan mı verdi desem, otobüste çok kalabalıktı.. bugünde bol bir elbise var üstümde karnım çok belli bile olmuyor nasıl anladı hamile olduğumu şaşırdım :9:

günaydıııııııın topic sakinleriiii

sabah arabayı eşime bıraktım otobüsle geldim işe, benim yaşlarımda bi kız bana yer verdi :)) gülümsedi buyrun siz oturun dedi, çok şaşırdım inmedi de kız hani inecekte ondan mı verdi desem, otobüste çok kalabalıktı.. bugünde bol bir elbise var üstümde karnım çok belli bile olmuyor nasıl anladı hamile olduğumu şaşırdım :9:

ne güzel işte hamile olduğun anlaşılıyo kilo gibi göbek gibi durmuyo ilk aylar genelde öyle olur ya

Günaydııınn..
3 gecedir batunun uykuları problemli yine sıcaktanmı yapıyo anlamadım. Hele bu gece saat başı kalktı eskisi gibi, çok uykusuzum şuann..

günaydın kızlaaaar, yine pazartesi ve iş başı herkese mutluluk dolu, bol kazançlı, sağlıklı bir hafta diliyorum.

Günaydııınn..
3 gecedir batunun uykuları problemli yine sıcaktanmı yapıyo anlamadım. Hele bu gece saat başı kalktı eskisi gibi, çok uykusuzum şuann..

ay kıyamam ya ikinizede. yattığı oda çok mu sıcak, insan sıcakta da uyuyamaz uyanır sürekli. penceresini falan açsan biraz iyi olur belki.

günaydın herkese :34:
hayırlı haftalar

canım dün yeni resmini gördüm teyzesiyle nasıl değişmiş yine ya maşallah :nazar::nazar:

değişiyo günden güne sipidim ya. Çok keyifli bi bebek oluyo :16: Teyze gelince yeni fotolarımız oluyo :1:

ay kıyamam ya ikinizede. yattığı oda çok mu sıcak, insan sıcakta da uyuyamaz uyanır sürekli. penceresini falan açsan biraz iyi olur belki.

Bizim odada yatıyo odanın camını açamıyorum üstünü açıyo sürekli ama koridorun bi ucunda mutfak bi ucunda bizim oda. mutfağın penceresini açıyorum batuda kısakolluydu ama yinede çok terlemiş.

c.tesi Sabahtan eşim batuşla ilgilendi mutfağın yerlerini domestosla sildim bi güzel. kocama halısını silkelettim. Sonra kardeşim geldi batuyla ilgilenirken gardolabımı düzelttim sonunda. bisürü verilecek ayırdım. Sonra kocam terasta mangal yaptı ikimize yedik içtik.

dünde batuyla gezmedeydik ş,ükür hiiç üzmedi maşallah. Hatta değişik bi yere geldiğinden bide herkes ilgilendiğinden uyumak bile istemedi. gülücükler oyunlar yaptı sürekli. Arabada gelirken uyudu kaldı 6:30 da.

Günaydın kızlar, pingum sıcak bizi bile etkiliyor küçücük bebek nasıl etkilenmesin. Landfloves inşallah dediğin gibi güzel bir hafta olur hepimize. Bizim cumartesi günü suyumuz bağlandı. Temizlik yaptım. Bulaşıklarım makinanın içinde iyice ağır kokmaya hatta bildiğiniz küflenmeye başlamıştı. Bir haftadır orada duruyorlardı. Bir güzel çamaşır suyuyla çift su yaparak yıkadım. Her yeri sildim yine iki suyla çünkü süpüremediğim için anca içime sindi. Bir sürü atılacak test kitapları vardı. Onları attım. Tozları aldım, lavoboları yıkadım. Evim mis gibi oldu. Bu haftada diğer tesisatı yapacaklarmış. Elektrik, doğalgaz, tv kabloları, telefon. Haftayada boya badana ama inşallah doğalgaz elektrik gelsinde hemen geçelim evimize. Eşim arkadaşlarıyla kalıyor ben teyzemlerde. Sevgili gibi süslenip püslenip buluşuyoruz :9: Bu akşamda beni yemeğe çıkaracak söyleyecekleri varmış :1: Neyse bizde her şey böyle işte. Amma yazmışım :1:

Günaydın kızlar, pingum sıcak bizi bile etkiliyor küçücük bebek nasıl etkilenmesin. Landfloves inşallah dediğin gibi güzel bir hafta olur hepimize. Bizim cumartesi günü suyumuz bağlandı. Temizlik yaptım. Bulaşıklarım makinanın içinde iyice ağır kokmaya hatta bildiğiniz küflenmeye başlamıştı. Bir haftadır orada duruyorlardı. Bir güzel çamaşır suyuyla çift su yaparak yıkadım. Her yeri sildim yine iki suyla çünkü süpüremediğim için anca içime sindi. Bir sürü atılacak test kitapları vardı. Onları attım. Tozları aldım, lavoboları yıkadım. Evim mis gibi oldu. Bu haftada diğer tesisatı yapacaklarmış. Elektrik, doğalgaz, tv kabloları, telefon. Haftayada boya badana ama inşallah doğalgaz elektrik gelsinde hemen geçelim evimize. Eşim arkadaşlarıyla kalıyor ben teyzemlerde. Sevgili gibi süslenip püslenip buluşuyoruz :9: Bu akşamda beni yemeğe çıkaracak söyleyecekleri varmış :1: Neyse bizde her şey böyle işte. Amma yazmışım :1:

Senin şu temizliğine bayılıyorum ya maşallah temiz hatun. Çokda pratiksin maşallah. Kocanla aşk tazeleme he :1: o niye teyzende kalmıyo canım ? Şimdi siz eviniz tadilat olunca yeni evli gibi olursunuz. Çocuk çalışmalarınada katkısı olur :17::17: hatta değişiklik yapıp 1 gece otelde mi kalsanız :16:

Senin şu temizliğine bayılıyorum ya maşallah temiz hatun. Çokda pratiksin maşallah. Kocanla aşk tazeleme he :1: o niye teyzende kalmıyo canım ? Şimdi siz eviniz tadilat olunca yeni evli gibi olursunuz. Çocuk çalışmalarınada katkısı olur :17::17: hatta değişiklik yapıp 1 gece otelde mi kalsanız :16:

Benim kocam yazın evde altında bir şort üstü çıplak geziyor orada hayatta kalamaz.Hem teyzemin geleni gideni çoktur. Gelemez öyle kalabalığa. Birde eski bekar evinde kalıyor iş yerinin hemen arkasında. Teyzemin evi daha uzak. İnşallah bebeğe bir katkısı olur :1: Otelde falan kalmam daha pingu evimi özledim, yatağımı, mutfağımı özledim. Ne zormuş. Eşimde diyor ki kim demiş bekarlık sultanlık diye, tüm düzenim alt üst oldu.

günaydın
daphne sevindim canım az kalmış, yakında gecersiniz evinize inş

Günaydııınn..

elif koskoca bir "oofff" çekmek istiyorum
uyku eğitimini ertelediğime o kadar pişmanım ki
uykusuzluktan ölüyorum kahvaltı bile yapamadım daha

günaydın
daphne sevindim canım az kalmış, yakında gecersiniz evinize inş

elif koskoca bir "oofff" çekmek istiyorum
uyku eğitimini ertelediğime o kadar pişmanım ki
uykusuzluktan ölüyorum kahvaltı bile yapamadım daha

ahsen batunun uykusu iyi gidiyodu aslında gece 2 kez kalkıyodu sabaha karşı kımıl kımıl oluyo ama 3 gecedir heleki bu gece mahvoldum ya. Bide biz ona yer yatağı yaptık acaba orası sert mi geilyo olabilir mi ?

Back