- Konu Sahibi landfloves
- #32.801
Birde zahter sen çok sık kullanıyorsun boşanma kelimesini. Buda kötü etkiler insanı. Bırak kim ne derse desin. Hayat sizin hayatınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenin bildigi bisey varsa solesin ypksa sonsuza dek sussunHoşgeldin hanzade
evet ama size çok yazıyorum böyle boşanma lafını eşim bu konuşmaların çoğunu bilmiyo annem hep böyleydi düzeleceği de yok ilerde evliligime daha çok zarar verecek diye korkuyorum yada kuruntu yapıyorum bilmem arada esiyo bana işte![]()
günaydıııııııın topic sakinleriiii
sabah arabayı eşime bıraktım otobüsle geldim işe, benim yaşlarımda bi kız bana yer verdi :)) gülümsedi buyrun siz oturun dedi, çok şaşırdım inmedi de kız hani inecekte ondan mı verdi desem, otobüste çok kalabalıktı.. bugünde bol bir elbise var üstümde karnım çok belli bile olmuyor nasıl anladı hamile olduğumu şaşırdım![]()
Günaydııınn..
3 gecedir batunun uykuları problemli yine sıcaktanmı yapıyo anlamadım. Hele bu gece saat başı kalktı eskisi gibi, çok uykusuzum şuann..
Günaydııınn..
3 gecedir batunun uykuları problemli yine sıcaktanmı yapıyo anlamadım. Hele bu gece saat başı kalktı eskisi gibi, çok uykusuzum şuann..
günaydın herkese![]()
hayırlı haftalar
canım dün yeni resmini gördüm teyzesiyle nasıl değişmiş yine ya maşallah![]()
ay kıyamam ya ikinizede. yattığı oda çok mu sıcak, insan sıcakta da uyuyamaz uyanır sürekli. penceresini falan açsan biraz iyi olur belki.
değişiyo günden güne sipidim ya. Çok keyifli bi bebek oluyoTeyze gelince yeni fotolarımız oluyo
![]()
Günaydın kızlar, pingum sıcak bizi bile etkiliyor küçücük bebek nasıl etkilenmesin. Landfloves inşallah dediğin gibi güzel bir hafta olur hepimize. Bizim cumartesi günü suyumuz bağlandı. Temizlik yaptım. Bulaşıklarım makinanın içinde iyice ağır kokmaya hatta bildiğiniz küflenmeye başlamıştı. Bir haftadır orada duruyorlardı. Bir güzel çamaşır suyuyla çift su yaparak yıkadım. Her yeri sildim yine iki suyla çünkü süpüremediğim için anca içime sindi. Bir sürü atılacak test kitapları vardı. Onları attım. Tozları aldım, lavoboları yıkadım. Evim mis gibi oldu. Bu haftada diğer tesisatı yapacaklarmış. Elektrik, doğalgaz, tv kabloları, telefon. Haftayada boya badana ama inşallah doğalgaz elektrik gelsinde hemen geçelim evimize. Eşim arkadaşlarıyla kalıyor ben teyzemlerde. Sevgili gibi süslenip püslenip buluşuyoruzBu akşamda beni yemeğe çıkaracak söyleyecekleri varmış
Neyse bizde her şey böyle işte. Amma yazmışım
![]()
Senin şu temizliğine bayılıyorum ya maşallah temiz hatun. Çokda pratiksin maşallah. Kocanla aşk tazeleme heo niye teyzende kalmıyo canım ? Şimdi siz eviniz tadilat olunca yeni evli gibi olursunuz. Çocuk çalışmalarınada katkısı olur
hatta değişiklik yapıp 1 gece otelde mi kalsanız
![]()
Günaydııınn..
günaydın
daphne sevindim canım az kalmış, yakında gecersiniz evinize inş
elif koskoca bir "oofff" çekmek istiyorum
uyku eğitimini ertelediğime o kadar pişmanım ki
uykusuzluktan ölüyorum kahvaltı bile yapamadım daha
günaydın
daphne sevindim canım az kalmış, yakında gecersiniz evinize inş
elif koskoca bir "oofff" çekmek istiyorum
uyku eğitimini ertelediğime o kadar pişmanım ki
uykusuzluktan ölüyorum kahvaltı bile yapamadım daha