- Konu Sahibi landfloves
- #32.761
Hanzade ne zamana kadar böyle ya
yavrum mapusta don falan alıp götürelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanzade ne zamana kadar böyle ya
Ben hamileliğin sonrası değil kendisinden korkuyorum ama eşim yada bebek mesele değil bizde aile faktörü çok var annem hamilelik boyunca beni yanında bakacağınin planlarıni yapıyo tabi bu sürede eşim evde tek kalacak doğum sonrası kv bebeği istiyo o bakacakmis yine biz devre dışıyiz ben bu kavgalar yüzünden çok korkuyorum acaba ısrarla yanlış mi yapıyorum yoksa olmayacak bir evliliği sürdürmeye mi çalışıyorum kafam çok çok karışık
aklın fikrin donda di mi
3 gün sürüyor mapusluk, ben iki kez girdim
Kendi annenden ve kv den bahsediyosun.sonundada olmayacak bi evlilikmi acaba diyosun..
Bu iki sey birbirinden cok farkli.sen kocanlA evli diilmisin.annen yada kv nin tavirlari ndn szin evliliginizi bitirsin.tavrini bir sekilde koymalisin.gerekiyorsa evini uzak bi yere tasirsin..evliligine kimsenin zarar vermesine izin verme
daphne nerde kalıyosunuz şuan?
inş. bir an önce gecersiniz evinize ya
bu arada Esra yazıyor mu hiç whatsup a?
aklın fikrin donda di mi
3 gün sürüyor mapusluk, ben iki kez girdim
Bizimkiler uzak allahtan.bazen iyi bazen kotu iste.eltimde 1 hafta kaldi.eltim kendi annesiyle biraraya getirmedi.ondada yok cocugu bana vermiyor gibi alinganliklarla dondu..
Ben daha hamile bile diilim simdiden yapilmis plan.2 gun gelecekmis bize....sadece 2 gun..benim annem varmis..benim annem mecbur heralde bakmaya..o ananeyse sende babaannesin...
AAhh ahhh allah nasil biliyosa oyle yapsin
Bende 1 hafta cagiricam.ist da 1 hafta kalmistin bendede kalirsin dicem.buzamana kadar tek kelime etmedim ama ozaman solucem artik.annemide eve gondercem o gelince.kayinbabamda geliyo o sikiliyo esas.
işte bunlara bebek falan sevdirme