- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.481
Haftaya cumartesi olsa . Hem havada düzelir baştan planladığımız gibi piknik yaparız. Çünkü böyle olursa çok zor trafikte olur.
valla geçen hafta benim yüzümden iptal oldu bu hafta da hava böyle ama haftaya ben hem çalışıyorum hem de hadi öğlen çıksam gün var o gün hazırlık yapmam lazım size engel olmak istemiyorum ama çünkü gün geçtikçe özden için zorlaşabilir o yüzden yorum yapamıcam
gün ben de olmasaydı kızla izinlerimizi değiştirirdik ama günü de zor ayarladık hatta 29 olsun dedim 3 arkadaşın ortak bi arkadaşı nişanlannıyo diye olmaz dediler onu erteleseydim iyi olurdu
bana uyar hem özden de gelir hıı?
valla geçen hafta benim yüzümden iptal oldu bu hafta da hava böyle ama haftaya ben hem çalışıyorum hem de hadi öğlen çıksam gün var o gün hazırlık yapmam lazım size engel olmak istemiyorum ama çünkü gün geçtikçe özden için zorlaşabilir o yüzden yorum yapamıcam
Yarın kuvvetli sağnak yağış gözüküyor...İSTANBUL İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğüyarın nasıl olur acaba???
sadece üçümüz mü varız?
siyahdeniz gelecekti ama sonra değişiklik oldu mu bilmiyorum hatta bu yeri öneren de oydu galiba
zahtere hava koşulundan dolayı kocası izin vermiyo
özden doktordan sonra gelecek
ahsen
daphne
ben varız ben haftaya olursa gelemiyorum çalışıyorum yarın hava bozuk haftaya zahterin de doktor randevusu varmış işler çok karıştı yaaaa vafi den ses yok hiç girmiyo hamile olunca bizi boşlamaya başladı onu da bi arasak acaba gelir mi hem ona daha yakın
vafiiiiiii niye hiç girmiyon kız seni bi elime geçirirsem
inş. bunu okursun
pazar günüde antalya 36 dereceymişşşşş
smillacıııım izmir nasıııııııl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?