• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

landfloves bende güvenemedim o doktora bencede değiştir ya.

Benim h.sonlarım hep koşturmalı geçiyo valla çocuk olunca h.sonu daha da yorgunluk. c.tesi akşam batuyu anneme bırakıp düğüne gittik çok iyi geldi bana. dün dolaşmaya çıktık 2.5 saat filan dışardaydık batu arabasında durdu şükür dönüş yolunda uykusu geldi arabada durmak istemedi babası kucağına aldı. uyudu kaldı :16: Ama dişleri çok huzursuz ediyo gece çok huysuzdu kıyaamam. Her dönemin ayrı zorluğu var. çok uykusuzum şuan

valla kızlar whatsapp başladı burası bozuldu olmuyo ama ben oraya da giriyorum ama burası daha rahat benim için hepinizi burada sohbete davet ediyorum valla bizim kızlar boş bırakıyo hep yabancılar görüyorum son zamanlarda topiğimizde

Son düzenleme:
Facebooku olanlar gördünüzmü sofişin yazdığını yaa babası vefat etmiş sanırım :14::14: şok oldum çok üzüldüm ya tüylerim diken dikenn

inanamıyorum yaaa daha yeni başladılar tedaviye bu kadar ilerlemiş ki hastalığı allahım sabır versin

Ay çok üzüldüm ya :( allah sabır versin arasam dayanamaz ağlarım
bende de şu watsuptan biraz buraya gelin benim yatmaktan belim tutuldu allah sürekli yatmak zorunda olanlara sabır versin
landfloves doktor çok önemli canım hiç kendini riske atma bizi deneme tahtası sanıyorlar

ayyyy şok oldum kızlar hemde babalar gününde mi?

ya hanzade biz gittiğimizde görmüştük değil mi babasını biz çıkmadan hemen önce gelmişti sanırım. sapasağlam adamdı, Allah sabır versin çok zor bir durum.

merhaba kızlar

haftasonu bizde doktordaydık

benim süphelerim vardı cinsiyetle ilgili kesin kız olduğunu öğrendik

esra nın babasına çok üzüldüm allah cennet etsin mekanını sabır versin insallah

ayyyy şok oldum kızlar hemde babalar gününde mi?

ya hanzade biz gittiğimizde görmüştük değil mi babasını biz çıkmadan hemen önce gelmişti sanırım. sapasağlam adamdı, Allah sabır versin çok zor bir durum.

evet canım ya biz ordayken oraya gelmişti annesi babası eşi... gayet dinç sağlam bi adamdı yani...dün bizim de cenazemiz vardı ama bekliyoduk yaşı vardı hem de son zamanlarda düşmüştü iyice kurtuldu biz tabiki üzüldük ama bi taraftan da kurtuldu diyebiliyoruz...allah sıralı ölüm versin böyle beklenmedik anda olunca daha kötü yıkılıyo insan... ve son zamanlarda hep babam aklımda benimde bi korku var içimde allah gecinden versin insan yaşı ilerledikçe daha çok düşünüyo galiba böyle şeyleri

herkese güzel mutlu bir hafta diliyorum dicem ama haftaya kötü bir haber ile başladık... Sofistike burdanda yazayım istedim tekrar beşınız sağolsun canım allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin...
Bende tüm evi kaldırdım dip köşe temizlik yapayım dedim ayağıma koltuğu düşürdüm koltuğun ayağı geldi ayak tırnağım pert... Neyse allahtan bu kadarı ile kurtuldum. Çok ani hareketlerim var benim, aniden kalkarım aniden otururum evin içinde koşarım bazen...Dünde yağmur yağıyor diye pencere kapatmaya giderken koştum kasığıma bişeyler yaptım biraz ağrıdı geçti inşallah başka bişey olmaz...

moralim çok bozuk kızlar yaa esrayı aramak istiyorum ama ne diyeceğimi bilemiyorum, nasıl bir haldedir tahmin etmek bile çok zor.. Rabbim hepimizin anne babası kardeşlerine eşlerine uzun ömürler versin inşallah..

Burası ne kadar tenha böyle
yoğun bi haftasonu geçirdim c.tesi daphnedeydim herşey için teşekkürler canım çok güzeldi

Rica ederim hanzadem.

Kizlar haftasonuda bizim apartmanda yangin cikti. Cok sukur ki can kaybi yok ama apartman yasanacak gibi degil harabeye dondu. Moralim cok ama cok bozuk. Biz arkadaslarda kaliyoruz annemler kiz kardesimde. Neyse tabi bundan daha onemli bir sey yasadi sofis. Ben yeni ogrendim. Sok oldum. Aramak istiyorum ama ne diyecegimi bilemiyorum. Allah geride kalanlara sabir versin. Cok uzgünüm :(((

zahter sana da geçmiş olsn ucuz atlatmışsınız yine de
Allah daha beterinden korumuş
sofişe inanılmaz üzüldüm ya arasam arayamam :((

Back