• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Gunaydın kızlar...
Valla bızım uyku duzenıne katlancak ınsan azdır hee, serseme dondum...
Gece esım ısteydı 3 te yattım sabah 8 de kalktım kahvaltı yaptık gerı yattık sımdı yenı uyandım, sersem gıbı oluyorum alamıyorum uykumu...

Ahsencım cok gecmıs olsun, baksana ne kadar yaygınmıs... Doktorlar pek meraklı hemen kötüsünü soylemeye, babamı hastaneye kaldırmıstık yıllar once hem apandıst hem fıtık aynı anda patlak vermıs ama bılmyoz bız tabı, hemen amelıyat dedı doktor, rısk var mı dedık, vaaaar iyi gecmezse ölür dedi :47: pislik herıf hala hakkımı helal etmıyorum ona...
Tek doktorla kalmazsınız, ıyı cıkar ıns canım sonuclar...

yok yavrum ya ses seda yok benim kızda yarın gidip göreceğiz bakalım ne yapıyor içeride

1 ay oldu görmeyeli özledim bebeyi

Elı kulagında ozden merak etme...
Benım ılk cok erken baslamıstı bole seyırme gıbı 14. haftada falan, sonra bı sure sonra kesıldı...
21. haftanın sonuna doğru asıl tepıkler gelmeye basladı, cok az kalsı senın de...
Ooo sen bu gece uyuyamazsın, bızım de haftaya kontrol, sımdıden heyecan bastı...

Az once ara öğün yaptım süt içtim şuan içerde festıval yapıyor :1:
Her yemege tepkı verıyor ama ben süt içince çıldırıyor bebe içerde :56:
Çok guzel duygular ya Rabbım her ısteyene nasıp etsın ınsallah...

landfloves istifa etmene sebep ne canım niye kızdın bu kadar sınav sonucun için üzüldüm tekrar ne zaman olacak

Landfloves hayırdır neden bu kadar kızdırdılar seni :26:

Landfloves konu neydi cnm :D haha cok guldum buna.ajan olmasin senin isyerinden

Saka bi yana noldu hakkaten?
Sinav icinde uzulme.agustosta bidaha var nasilsa

landfloves yine ortalığı ateşe vermiş :27::27:

konuyu yazdım kızlar özel albümde, uzun oldu biraz karışık anlattım ama aslında daha çok detay var, öyle işte..

MErhaba kızlar.
Ahsen annen kontrole ne zaman gidiyo canım ??
LAndfloves :) sende ajan bol bi ara nişanlıykende eşin ajanlık yapmıştı dimi :1:

MErhaba kızlar.
LAndfloves :) sende ajan bol bi ara nişanlıykende eşin ajanlık yapmıştı dimi :1:

ayy o çok komikti ben kendi kocamdan beklerken demek başkaları da varmış demiştim eşime de anlattım hatta gülmüştük

benim ajanlarımı kimse geçemez kaç tane okuyan tanıdığım vardı adımı değiştirdim onu bile sordular değişik bi isim yapmışsın filan diye neyse hala okuyo olabilirler daha fazla bu konuda konşmasam iyi olur

Bu arada hanzade whatsapp tada yazmışsın. Malesef yarında hava sağnak yağışlı. Öyle olursa bende gidemem. Çünkü senin gibi 3 araçla gideceğim çok zor olur benim için.:50:

Son düzenleme:
Bu arada hanzade whatsapp tada yazmışsın. Malesef yarında hava sağnak yağışlı. Öyle olursa bende gidemem. Çünkü senin gibi 3 araçla gideceğim çok zor olur benim için.:50:

o zaman yarın ki buluşma iptal mi şimdi whatsappı okuyamıyorum

yanlış hatırlamıyosam 180 sayfa filandı o zaman binlerce sayfa olsa onları da okur muydu acaba:44:

valla bilmiyorum artık merakından oturup okumuş, ama ne yalan söyliyim o zaman diyordu şimdi daha iyi anladım bayanları diye.. bi tane havlu için bile araştırma yapıyorsunuz fiyatıydı kalitesiydi diye, sizin işiniz bizden çok daha zor biz evin herşeyini alsakta sizin çeyiziniz daha zor falan gibi bişeyler demişti :))

o zamanlarda hatırlarsanız deli gibi çeyiz araştırmaları içindeydik :52:

3 araçla oraya gidene kadar tek araçla buraya gelin kız, hem burası güneşli denizede girerik :27:

Landfloves benim en yakın arkadaşımda orada. Çağırıp duruyor. Bir gelsem uğrayacağım çok yer var:32: Kızlara diyorum araba kiralayıp toplaşıp gidelim diye arada takılıyorum ama beni ne kadar ciddiye alıyorlar bilmiyorum :27: Dediğin gibi denizede girerdik :12:

Son düzenleme:
yok yavrum ya ses seda yok benim kızda yarın gidip göreceğiz bakalım ne yapıyor içeride

1 ay oldu görmeyeli özledim bebeyi

yakında hissedersin tıktıkları
ama şimdiye kadar hissetmediğine göre uslu bir bebek olacak annesi
yat kalk uslu bir bebeğim olsun diye dua et özden:))

dün bakırköyde metroya bindik karşımıza bi kızcağız oturdu karnı burnunda
bebek öyle bir kıpraşıyodu ki taa uzaktan farkediliyodu
içimden dedim "yandın kızım sen"
berra da öyleydi doğunca da öyle oldu anamı ağlatıyo:37:

MErhaba kızlar.

bu akşam saat 5 de randevusu var:26:

Bilmiyorum ki. Diğerleri ne düşünüyor ama bize zor olur. Pertimiz çıkar oraya gidene kadar :50:

ben yarın havalimanına gidicem, ordan yanınıza gelcem ordan da eve uğrayıp hazırlanıcam ve başka bir arkadaşımın kınasına gitcem
yani o kadar yoğunum ki berrayı hiç göremicem nerdeyse
bu yüzden ertelenmesi benim işime gelir

Back