- Konu Sahibi landfloves
- #32.461
landfloves yine ortalığı ateşe vermiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özden bebiş nasıl, tekmeler başladı mı ?
yok yavrum ya ses seda yok benim kızda yarın gidip göreceğiz bakalım ne yapıyor içeride
1 ay oldu görmeyeli özledim bebeyi
landfloves istifa etmene sebep ne canım niye kızdın bu kadar sınav sonucun için üzüldüm tekrar ne zaman olacak
Landfloves hayırdır neden bu kadar kızdırdılar seni :26:
Landfloves konu neydi cnm haha cok guldum buna.ajan olmasin senin isyerinden
Saka bi yana noldu hakkaten?
Sinav icinde uzulme.agustosta bidaha var nasilsa
landfloves yine ortalığı ateşe vermiş
MErhaba kızlar.
Ahsen annen kontrole ne zaman gidiyo canım ??
LAndfloves :) sende ajan bol bi ara nişanlıykende eşin ajanlık yapmıştı dimi
MErhaba kızlar.
ay evet bide nick alıp gelmiş bilmem kaç sayfayı üşenmeyip okumuştu.. ne kızmıştım yaa o zaman parçalayacaktım nerdeyse
Bu arada hanzade whatsapp tada yazmışsın. Malesef yarında hava sağnak yağışlı. Öyle olursa bende gidemem. Çünkü senin gibi 3 araçla gideceğim çok zor olur benim için.
yanlış hatırlamıyosam 180 sayfa filandı o zaman binlerce sayfa olsa onları da okur muydu acaba:44:
o zaman yarın ki buluşma iptal mi şimdi whatsappı okuyamıyorum
Bilmiyorum ki. Diğerleri ne düşünüyor ama bize zor olur. Pertimiz çıkar oraya gidene kadar
3 araçla oraya gidene kadar tek araçla buraya gelin kız, hem burası güneşli denizede girerik
yok yavrum ya ses seda yok benim kızda yarın gidip göreceğiz bakalım ne yapıyor içeride
1 ay oldu görmeyeli özledim bebeyi
MErhaba kızlar.
Bilmiyorum ki. Diğerleri ne düşünüyor ama bize zor olur. Pertimiz çıkar oraya gidene kadar