• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Haftaya cumartesi olsa . Hem havada düzelir baştan planladığımız gibi piknik yaparız. Çünkü böyle olursa çok zor trafikte olur. :50:

valla geçen hafta benim yüzümden iptal oldu bu hafta da hava böyle ama haftaya ben hem çalışıyorum hem de hadi öğlen çıksam gün var o gün hazırlık yapmam lazım size engel olmak istemiyorum ama çünkü gün geçtikçe özden için zorlaşabilir o yüzden yorum yapamıcam

gün ben de olmasaydı kızla izinlerimizi değiştirirdik ama günü de zor ayarladık hatta 29 olsun dedim 3 arkadaşın ortak bi arkadaşı nişanlannıyo diye olmaz dediler onu erteleseydim iyi olurdu

valla geçen hafta benim yüzümden iptal oldu bu hafta da hava böyle ama haftaya ben hem çalışıyorum hem de hadi öğlen çıksam gün var o gün hazırlık yapmam lazım size engel olmak istemiyorum ama çünkü gün geçtikçe özden için zorlaşabilir o yüzden yorum yapamıcam

mmmm işler yine karıştı planı bozmasak mı
zaten üsküdara vapurla gececeğimiz için trafik derdi pek olmaz die düşünüyorum ama bilemicem ben de şimdi
yarın bir de benim işler planladığım gibi gitmezse size mahcup olurum o yüzden plana çok etki etmek istemiyorum

gün ben de olmasaydı kızla izinlerimizi değiştirirdik ama günü de zor ayarladık hatta 29 olsun dedim 3 arkadaşın ortak bi arkadaşı nişanlannıyo diye olmaz dediler onu erteleseydim iyi olurdu

bana uyar hem özden de gelir hıı?

Şimdi hava güneşli aslında ama

Bende varım ama kocam yağmurlu diye mizmizlaniyo haftaya bana olmaz doktor kontrolü var bir aydır sürekli iptal ediyorum sadece nasıl geleceğimi bulamadım kimse bilmiyo

siyahdeniz gelecekti ama sonra değişiklik oldu mu bilmiyorum hatta bu yeri öneren de oydu galiba
zahtere hava koşulundan dolayı kocası izin vermiyo
özden doktordan sonra gelecek
ahsen
daphne
ben varız ben haftaya olursa gelemiyorum çalışıyorum yarın hava bozuk haftaya zahterin de doktor randevusu varmış işler çok karıştı yaaaa vafi den ses yok hiç girmiyo hamile olunca bizi boşlamaya başladı onu da bi arasak acaba gelir mi hem ona daha yakın

siyahdeniz gelecekti ama sonra değişiklik oldu mu bilmiyorum hatta bu yeri öneren de oydu galiba
zahtere hava koşulundan dolayı kocası izin vermiyo
özden doktordan sonra gelecek
ahsen
daphne
ben varız ben haftaya olursa gelemiyorum çalışıyorum yarın hava bozuk haftaya zahterin de doktor randevusu varmış işler çok karıştı yaaaa vafi den ses yok hiç girmiyo hamile olunca bizi boşlamaya başladı onu da bi arasak acaba gelir mi hem ona daha yakın

Sen olmazsan olmaz zaten. Bu pazar diyeceğim ama babalar günü. Annemde yazlıkta üstelik babamı yalnız bırakamıyorum. Yine şeye sardı. Ben şimdi yarın mecidiyeköye geçeceğim sınavım var. Sınavdan sonra beşiktaşa gideceğim beşiktaş vapur, vapurdan sonra yağışlı olursa yine artık taksiye bineriz :ssz: Aslında trafik sorunu olmaz giderken vapurla gideceğiz ya ama dönüş yolunu bilemem tabi.

pazar da yağışlı hem kocalar evde oluyo hele benim ki yeni pazar izin yapmaya başladı bırakır gidersem şimdi istemez kk dakilerle benden çok görüşüyosun diyo :9:

daphne teşekkür ederim kız benim için hep tarihleri değiştiriyosunuz

zaten değiştirmezseniz aklım kalır gece rüyalarınıza girerimm :52::52:

Back