- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #32.441
günaydın hatunlar
inşallah eşini ikna edersin canım dün whatsapp a giremedim ama sanırım değişiklik yoktur çünkü hem piknik için uygun hem de yağmur yağarsa kapalı mekanı da var oranın
inşallah bşy çıkmaz canım annende hiç meraklanma şimdi o kadar yaygın ki benim bile 18 yaşımda daha başladı kitle var göğsumde çok şükür sakıncası yok annemi sorma zaten hala doktora gidip geliyo aynı dertten daha net bi sonuç alamadı sanırım kötü huylu değil ama ameliyatla alacaklar o kitleleri çok fazla ve büyük olduğu için hatta omuzuna koltuk altına bile yayılmış omuzundaki geçen sene aldırmıştı anlamıyorum zararsız oluduğu halde nasıl bu kadar yayılıyo
Herkese günaydın haftasonu geldi ;-) kocam kahvaltı isine izin vermiyo yeni iyilestin yine yolda kötü olursun filan diyo yağmur yağma ihtimali de var bakalım akşam biraz daha gönlünü alabilir miyim
inşallah eşini ikna edersin canım dün whatsapp a giremedim ama sanırım değişiklik yoktur çünkü hem piknik için uygun hem de yağmur yağarsa kapalı mekanı da var oranın
biz fetihpaşanın en tepelerine çıkıp bnklarda ağaçların altında otururduk eşimle
o bahsettiğiniz tesisler aşağıda girişte kalıyo, ben oralara hiç girmedim ama güzeldir heralde
bu arada kızlar annemin iki göğsünde de kitleler çıktı, sol göğsünde 8 mm lik bir kitle var. Annem daha önce farketmiş ama bize söylememişultrasonda çıktı
bugün prefosörden randevü aldık, muayene edecek. İçim öyle hop hop hopluyo ki bişey çıkacak diye
inşallah bşy çıkmaz canım annende hiç meraklanma şimdi o kadar yaygın ki benim bile 18 yaşımda daha başladı kitle var göğsumde çok şükür sakıncası yok annemi sorma zaten hala doktora gidip geliyo aynı dertten daha net bi sonuç alamadı sanırım kötü huylu değil ama ameliyatla alacaklar o kitleleri çok fazla ve büyük olduğu için hatta omuzuna koltuk altına bile yayılmış omuzundaki geçen sene aldırmıştı anlamıyorum zararsız oluduğu halde nasıl bu kadar yayılıyo