• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Şu hamilelerin doğum yaklaştıkça ben heyecanlanıyorum iki sene önce birbirini tanımayan bekar kızlardik şimdi evli çocuklu büyük bir aile olduk

34. haftayı bıtırınce 9. aya gırılıyormus :18:
yarın 34. haftaya gırıcez :18::18:
Korktum bı an galıba :26:

Erkek kıloları daha fazla oluyormus, ay mıracle bugun nst de yanımda yatan bı kadın vardı aman Allah ım hayatımda o kadar yırtık bı karın görmedım cok uzuldum kadına bole parmaktan daha uzun yuzlerce nerdeyse cok korktum

şu ay hesabını hiiç anlamış değilim aydasum ben 7 aylık hamileyim diyorum valla

evet öyle oluyo galiba gerçi liva prensesin maşallahı var

ayy aydasum rabbim korusun bende 2-3 tane kırmızı çatlak oldu sürekli kremliyorum ama olacaksa oluyor galiba sende durum ne?

şu ay hesabını hiiç anlamış değilim aydasum ben 7 aylık hamileyim diyorum valla

evet öyle oluyo galiba gerçi liva prensesin maşallahı var

ayy aydasum rabbim korusun bende 2-3 tane kırmızı çatlak oldu sürekli kremliyorum ama olacaksa oluyor galiba sende durum ne?

Lıvamıza masallah canım, benım kız olmaz o kadar...
Valla mıraclem ben ozel bı catlak kremı almadım, gecen 2-3 tane catlak gordum oyle basladım bebe yagına, nemlendırıcıye falan :37: aynen catlıcaksa hıc bıse engel olmuyormus, benım genc kızlıkta bırden kılo alınca catlak olmustu ama beyaz onlar artık :27: onlar ıdare ettı benı :1:

Lıvamıza masallah canım, benım kız olmaz o kadar...
Valla mıraclem ben ozel bı catlak kremı almadım, gecen 2-3 tane catlak gordum oyle basladım bebe yagına, nemlendırıcıye falan :37: aynen catlıcaksa hıc bıse engel olmuyormus, benım genc kızlıkta bırden kılo alınca catlak olmustu ama beyaz onlar artık :27: onlar ıdare ettı benı :1:

bakalım bizim paşa ne kadar olacak çok ağır olmasınlar ya taşıması zor olur.

bende almadım kuzum badem sütü badem yağı vb şeyler kullanıyorum ve yine aynı durumdayız bende de kilo verdiğim için beyaz çatlaklar var ama çok dikkatli bakınca görülüyor

biz var ya artık paşamla muhabbet bile ediyoruz dün annecim bebek arabasını siyah istiyorsan 1 kırmızı istiyorsan 2 defa vur dedim pıt pıt arka arkaya 2 defa tekme attı kocam baktı kaldı:emir_bebek:

kıskanıyo bizi:1:

bakalım bizim paşa ne kadar olacak çok ağır olmasınlar ya taşıması zor olur.

bende almadım kuzum badem sütü badem yağı vb şeyler kullanıyorum ve yine aynı durumdayız bende de kilo verdiğim için beyaz çatlaklar var ama çok dikkatli bakınca görülüyor

biz var ya artık paşamla muhabbet bile ediyoruz dün annecim bebek arabasını siyah istiyorsan 1 kırmızı istiyorsan 2 defa vur dedim pıt pıt arka arkaya 2 defa tekme attı kocam baktı kaldı:emir_bebek:

kıskanıyo bizi:1:

Dıyorum ya kardes olsak bu kadar benzerız :29:
Masallah erdem pasayla annesıne :nazar:
cok keyıflı olyuor demı o ıletısımı kurmak...
Bak kırmızı ıstemıs paşa :emir_bebek:

Bız de genelde ben kıskanıyorum, babanı sevıyorsan 1 benı sevıyorsan 2 kere tıkla dıye, hep babasını secıyor :1:

Dıyorum ya kardes olsak bu kadar benzerız :29:
Masallah erdem pasayla annesıne :nazar:
cok keyıflı olyuor demı o ıletısımı kurmak...
Bak kırmızı ıstemıs paşa :emir_bebek:

Bız de genelde ben kıskanıyorum, babanı sevıyorsan 1 benı sevıyorsan 2 kere tıkla dıye, hep babasını secıyor :1:

valla dünyanın en güzel duygularından yaa hele poposunu dayıyor ya bazen karnıma çıkarıp ısırıveresim geliyo minnak poposunu

evet kırmızı istedi paşam kırmızı olacak inş.

eee kız olunca babayla büyük aşk yaşayacak bunu kabullen şimdiden

sınavın nerde kaçta biter sen de ne kadar çok sınava giriyosun be bacım

ben nasıl gidildiğini bilmiyorum buluşur birlikte gideriz diye düşündüm

Bende bilmiyorum ki hanzade sora sora buluruz ama :)

sosyal tesislerde öğlen oldu mu kahvaltı bitiyo yemek başlıyo ve kahvaltı da olsa kalabalık oluyo mümkün olduğu kadar erken gidip yer bulursak iyi olur

sorularıma cvp bekliyorum nereye kaçtınız daphneeeee :4::4::4:

Öyle ama özdende ahsende öğleden sonra gelebiliyormuş. O yüzden bir şey diyemiyorum hanzade. Sınavımda ingilizce sınavı yine değişik bir şey değil :1:

Herkese günaydın haftasonu geldi ;-) kocam kahvaltı isine izin vermiyo yeni iyilestin yine yolda kötü olursun filan diyo yağmur yağma ihtimali de var bakalım akşam biraz daha gönlünü alabilir miyim

hayırlı sabahlaaarrr
kızlar fethipaşa ya ben defalarca gittim çok güzel bir seçim yapmışsınız
kendimiz mi bişeyler yapıp getiricez?

biz fetihpaşanın en tepelerine çıkıp bnklarda ağaçların altında otururduk eşimle
o bahsettiğiniz tesisler aşağıda girişte kalıyo, ben oralara hiç girmedim ama güzeldir heralde

bu arada kızlar annemin iki göğsünde de kitleler çıktı, sol göğsünde 8 mm lik bir kitle var. Annem daha önce farketmiş ama bize söylememiş:50: ultrasonda çıktı

bugün prefosörden randevü aldık, muayene edecek. İçim öyle hop hop hopluyo ki bişey çıkacak diye

Back