- Konu Sahibi landfloves
- #32.421
Şu hamilelerin doğum yaklaştıkça ben heyecanlanıyorum iki sene önce birbirini tanımayan bekar kızlardik şimdi evli çocuklu büyük bir aile olduk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu hamilelerin doğum yaklaştıkça ben heyecanlanıyorum iki sene önce birbirini tanımayan bekar kızlardik şimdi evli çocuklu büyük bir aile olduk
34. haftayı bıtırınce 9. aya gırılıyormus :18:
yarın 34. haftaya gırıcez :18::18:
Korktum bı an galıba :26:
Erkek kıloları daha fazla oluyormus, ay mıracle bugun nst de yanımda yatan bı kadın vardı aman Allah ım hayatımda o kadar yırtık bı karın görmedım cok uzuldum kadına bole parmaktan daha uzun yuzlerce nerdeyse cok korktum
şu ay hesabını hiiç anlamış değilim aydasum ben 7 aylık hamileyim diyorum valla
evet öyle oluyo galiba gerçi liva prensesin maşallahı var
ayy aydasum rabbim korusun bende 2-3 tane kırmızı çatlak oldu sürekli kremliyorum ama olacaksa oluyor galiba sende durum ne?
Lıvamıza masallah canım, benım kız olmaz o kadar...
Valla mıraclem ben ozel bı catlak kremı almadım, gecen 2-3 tane catlak gordum oyle basladım bebe yagına, nemlendırıcıye falan aynen catlıcaksa hıc bıse engel olmuyormus, benım genc kızlıkta bırden kılo alınca catlak olmustu ama beyaz onlar artık onlar ıdare ettı benı
bakalım bizim paşa ne kadar olacak çok ağır olmasınlar ya taşıması zor olur.
bende almadım kuzum badem sütü badem yağı vb şeyler kullanıyorum ve yine aynı durumdayız bende de kilo verdiğim için beyaz çatlaklar var ama çok dikkatli bakınca görülüyor
biz var ya artık paşamla muhabbet bile ediyoruz dün annecim bebek arabasını siyah istiyorsan 1 kırmızı istiyorsan 2 defa vur dedim pıt pıt arka arkaya 2 defa tekme attı kocam baktı kaldı
kıskanıyo bizi
Dıyorum ya kardes olsak bu kadar benzerız
Masallah erdem pasayla annesıne
cok keyıflı olyuor demı o ıletısımı kurmak...
Bak kırmızı ıstemıs paşa
Bız de genelde ben kıskanıyorum, babanı sevıyorsan 1 benı sevıyorsan 2 kere tıkla dıye, hep babasını secıyor
sınavın nerde kaçta biter sen de ne kadar çok sınava giriyosun be bacım
ben nasıl gidildiğini bilmiyorum buluşur birlikte gideriz diye düşündüm
sosyal tesislerde öğlen oldu mu kahvaltı bitiyo yemek başlıyo ve kahvaltı da olsa kalabalık oluyo mümkün olduğu kadar erken gidip yer bulursak iyi olur
sorularıma cvp bekliyorum nereye kaçtınız daphneeeee
Menuler nee bugunnn
Durum ayranda iimis :) senmi yapcan
Bizde kuru fasulye.bulgur pilaw.yogurt
günaydın hanımlar
herkese hayırlı cumalarrrr
bugün ben babaanneciğime kahvaltıya gidiyorum