Eylül dostluğumuza burada devam (:

bu aralar bende de blog yazma isteği başladı güzel birşey aslında
berra büyüdükçe onunla yaşadığım deneyimler, aktiviteler, oyunlar, tecrübeler
hem de ona büyüyünce güzel bir hediye bence

Valla en son piknik var denildi ama kesin birşey söylenmedi ki siz konuşun watsup tan ;-(
ben garip ayrı kaldım

fethi paşa korusu demiştik ama zaten orası sosyal tesismiş kahvaltı yapabiliriz

az önce netten baktım çok beğendim hatta yanımdaki kız da biliyomuş gitmiş çok güzel dedi

Yaniktan cok korkuyorum bende.
Arkadasimizin bebisi yanmisti hastaneye gittigimizde o manzara cok kotuydu..bir suru bebek en fazla 1 2 yasindalar.kimi tamamen sarili kiminin kafa kiminin kol...baya etkilenmistim
Genelde hep caydanlikti bide sobaydi..
Allah korusun

Kocama sormam lazım normalde motorla kolay gittim ama arabayla nasıl gidiliyo bilmem kahvaltı olursa gelirim ancak diğer türlü evde hala ocak yok birşey yapamam ben

Kocama sormam lazım normalde motorla kolay gittim ama arabayla nasıl gidiliyo bilmem kahvaltı olursa gelirim ancak diğer türlü evde hala ocak yok birşey yapamam ben

yok daha neler bşy yapamasan da gel bizim yaptıklarımızı yeriz öyle şey olur mu maksat bir arada olmak ama zaten yağışlı gösteriyo hava durumu

Tamam o zaman saati belirleyelim hanzade. Herkes kaç gibi orada olabilir. Benim sabahtan sınavım var. Saat 09:00 da sonrasında tüm gün müsaitim.

sınavın nerde kaçta biter sen de ne kadar çok sınava giriyosun be bacım

ben nasıl gidildiğini bilmiyorum buluşur birlikte gideriz diye düşündüm

sosyal tesislerde öğlen oldu mu kahvaltı bitiyo yemek başlıyo ve kahvaltı da olsa kalabalık oluyo mümkün olduğu kadar erken gidip yer bulursak iyi olur

Ahsen valla bılgıler cok yararlı oluyor canım sağol... Bu aldıklarımın arasında 62 cm olanlar da var bıraz canım...
Battanıyelerımıze kıyamayız ahsen teyzesı, annem hepsını ellerıyle dıktı, olmadı ıkıncıye saklarız :)
Eldıven konusunda senın aylar once dedıklerını hatırlıyorum ben de senın gıbı dusunuyorum, ekstra eldıven almadım zaten takımların ııcnden cıkanlar var sadece...

Bu arada Berranın rahatlsızlıgını bılmıyordum, ıns gecıcıdır canım, cok gecmıs olsun...
Hayırlısı ıle de tasının ıns...

Pingum, kıyamam batuya...
Aklın kacmıstır, duse kalka buyucekler ama ınsanın canı olunca dayanmıyor ıste...

Mıraclem, nasılsın? Görusemedık epeydır...
Kasılman gectı mı bugune, nıye yoruyorsun sen kendını

hoşgeldin kuzum

şükür bugün iyiyim ama hiçbişey yapmadım yatıyorum ve bol su içiyorum deneyimli annelerimizin tavsiyesi üzerine.

sen nasılsın?

elif hanım nasıl?

hoşgeldin kuzum

şükür bugün iyiyim ama hiçbişey yapmadım yatıyorum ve bol su içiyorum deneyimli annelerimizin tavsiyesi üzerine.

sen nasılsın?

elif hanım nasıl?

E yapma zaten mıraclem ya...
Bak artık cok daha dıkkatlı olmamız gerekıyor, esıne sıkayet etmek lazım senı, hakkından o gelır cunku...

Bız de ıyıyız cok sukur, haftaya kendı doktorumda muayenem var, ama bugun devlete gıttım bakalıım ne dıcek dıye...
Nst ye gırdım, devlette tam kılo solemıyorlar, haftasıyla uyumlu ortalama 2 kılo dedı, bakalım asıl haftaya bellı olur...
Yavas yavas agırlasmaya baslıyorum ben galıba :18:

dikkatli olmamız lazım aydasum ama hayat devam ediyor işte bi şekilde bişeyler yapmamız gerekiyo

eşim zaten sabah sıkı sıkı tembih etti arayıp duruyo sürekli ne yapıyorsun diye

maşallah elif hanıma ee ağırlaş artık bi zahmet 8 aylık hamilesin

benim 2 hafta sonra randevum ben haftaya zannediyordum bakalım bizim paşa ne kadar olacak o zamana

34. haftayı bıtırınce 9. aya gırılıyormus :18:
yarın 34. haftaya gırıcez :18::18:
Korktum bı an galıba :26:

Erkek kıloları daha fazla oluyormus, ay mıracle bugun nst de yanımda yatan bı kadın vardı aman Allah ım hayatımda o kadar yırtık bı karın görmedım cok uzuldum kadına bole parmaktan daha uzun yuzlerce nerdeyse cok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…