• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

bakın şimdi siz sorunca aklıma geldi
şu baştan aşağı ayaklı tulumları alırken dikkat edin çıtçıtları her iki bacağında da olsun
tek bacağında çıtçıtlı olanları giydirmek çok zor oluyor

bir de çooook önemli bişey var, banyo havlusu alırken dikkat edin astarlı olsun kesinlikle
bebek ilk çıktığında ıpıslak oluyo o astar kısmıyla kurulanıyo, havlu kısmını çevirince nemli vücudu ıslak havluyla temas etmemiş oluyo ve üşümüyo.

kış bebeklerine polar battaniye öneriyorum hayat kurtarıcı oluyolar
penye battaniyeler ise ilk 1-2 ay evde sarmalamak için ideal
ben ilk iki ay kızımı hep kundakladım, kendini güvende hissetmesi ve sıçrayıp ürkmemesi için
3. ayında sadece uyurken kundaklamaya başladım (sadece göbekten aşağısını)
4. ayında da kundağı komple bıraktım
bu konuda araştırma yapın avrupada bile (nedense almanya hariç) bebekler hep kundaklanıyo

Ahsen pingum ellerınıze saglık, heh ıste bole bılgılendırın bızı...
Tecrubelerınıze cok ıhtıyacımız var cunku...

Mıraclemın erdem pasasıyla bızım elıf kız yaz bebelerı oldugu ıcın ınsan daha bı afallıyor ne alcaz kısmında...

Ben yazayım aldıklarımızı, dıktıklerımızı, tecrubelı anneler fıkır versın o zaman eger zahmet vermezsek...

2 tane peluş Battanıye (hedıye)
6 tane penye battanıye (annem dıktı)
Yüz örtüsü
2 tane Penye yelek
Hastane çıkısı 10 lu
Hastane cıkısı 5 lı
2 tane tam takım alt açma setı (annem dıktı)
Bornoz takımı
6 tane çorap
2 tane patik
5 tane kolsuz çıtçıtlı badı
1 tane pijama takımı
4 tane eldıven
Alt üst takım 1 tane
3 tane ayaklı tek alt
2 tane çoraplı tek alt
4 tane yarım kollu çıtçıtlı badı
1 tane tulum
2 tane uzun kollu çıtçıtlı badı
Bolca agız mendılı (annem dıktı)

Bıze hedıye pek gelmez uzakta oldugumuz ıcın o yuzden bunlar bızım aldıklarımız

bunların hepsi ilk üç ay için mi?
bence aldıkların fazla bile, penye battaniyelerin hepsini kullanma bari hediye edersin birine :D:D
güle güle sağlıklı mutlu giysin inş

eldiveni ben kış bebeği oldugu için ilk üç ay kullandım çok üşüyodu çünkü
ama sen kullanma bence, ellerini tanısın kısa zamanda
sen şimdi ne kadar heyecanlısın dimi:)

Son düzenleme:
Günaydın.. Evet ahsencim bende kundakladım zaten kundaklamazsam kendini uyandırıyodu. 3 aylık olana kadar hep kundakla uuyuttum 3 aylık olunca uykusunda kurtarıyodu ellerini zaten sıkı yapmıyodum uyuyana kadar sadece. sonra ellerini ayaklarını kontrol etmeye başlayınca bıraktım. ince bi battaniyeyle kundaklayın mutlaka kızlar. ilk aylar bebeği arkasına bi destek koyarak yan yatırın kusup geri yutabilir tehlikeli Allah korusun o da aklınızda olsun. o tek bacağı çıtçıtlı tulumu vardı batunun gerçektn çok zordu ya onu giydirmesi iyi geldi aklına.

günaydın zahterr. nasıl gidiyo memuriyet???
Bu arada yalan dünyayı izliyomusun zahter? Orda dii içinde bi dizi çeviriyolar zahter diye bi karakter var bide tuhaf bi şekilde sölüyolar o ismi aklıma hep sen geliyosun :1:

günaydın kızlar zahter seni unuttuğumdan değil daha vakit var diye yazmadım canım biz bu yaz bitimin de sene sonuna kadar düşünüyoruz aynı zamanlarda diye öyle yazdım arkamızdan da sen gelirsin artık

Evet pingu izliyorum yalan dünyayi :)
valla ben memur işi diye başladım ama özelden daha kötü akşam dokuzdan önce çıkamıyoruz ama müdürle alakalı biraz bu gidici diye sabrediyoruz inşallah daha iyi biri gelir

Bende çocuk olmadan sıkıp kpss çalışmadım salak gibi. Şimdi kursa gitmeyi düşünüyorum. Çocuğumun geleceği için memur olmalıyım. Çok zor ama çabalamam gerek. Hiç deilse kursta haftada 2 gün 2 saat çalışmış olurum evde çalışamasamda.
Daphne zabıt katibi olmak istiyorum bende çünkü benim bölüm atamaları çok yüksek puan.

bende kursa gitsem kpss ye girsem diyorum ama sonra bakıyorum sata sata devlet memuru olacak kurum kalmadı bir adliye var. onada okadar uğraşıp sonra özel işçi gibi kalmak istemiyorum

Kızlar c.tesi yağmur yağarsa nasıl piknik yapıcaz:47: O zaman mecbur kahvaltı yapabileceğimiz bir yerde otururuz

hayırlı sabahlaaarr
topikte kimse bişey yazmıyo, herkes whatsup a mı gitti ya:26:

gelyorum gidiyorum aynı oldugu yerde duruyo

bizim inşaat bitmek üzere kızlar, yer döşemeleri olmuş dün
banyo ve mutfak dolapları bir de musluklar, klozet, duşakabin gibi şeyler kaldı
hesaplarımıza göre bugünlerde taşınmamız gerekiyordu ama çok uzadı ya 15 gün daha beklicez bu gidişle
keşke uyku eğitimini verseymişiz, boşuna taşınmayı bekledik

uyku eğitiminden sonra taşınma olayında herşey sil baştan tekrar başlıyormuş öyle diyo herkes
o telaşla berra bi orda bi burda uyuyacak yine bozulacaktı herşey, bir yandan iyi yaptk ama bir yandan da zaman geçiyor işte

c.tesi günü sabah saat 10-13 arasında havalimanında olucam, arkadaşım İngiltere'ye gidiyo onu yolculamam lazım mutlaka
ben aranıza öğleden sonra katılıcam inş. 5 buçuk 6 ya kadar sizinle olabilirim tabi Berra durursa

Back