- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.381
Ahsencim az bişey kalmış. Zaten hiç planlanan zamanda bitmiyo evler.
Dün batuyu kontrole götürdü anemler en son 2 aylıkken gitmişti. Kilosu 7800 olmuş çok şükür hiçbişeyide yokmuş. dr. çok iyi demiş. Ek gıdalara geçin tarhana çorbası,yoğurt meyve püreleri verin demiş. Annemde zaten veriyoruz onları demiş. O zaman aynı şekilde devam demiş doktorumuz.
günaydın kızlaaarr
yoğun geçen 2 günün ardından bugün evdeyim
dün gece yalancı sancı denilen şeyi yaşadım galiba son zamanlarda biraz fazla yordum kendimi
pingum maşallah batuşumuza kocaman adam olduu.
ahsen sizde kolaylıkla ve hayırlısıyla taşınırsınız inş.
zahter sana da çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
ayrıca mobilyalarımızı beğenen teyzelerimize çooook teşekkür ederiiizzz..
benim de yalancı sancılarm bu haftalarda olmuştu
rahmin doğuma hazırlıyor kendini
korkuyo musun doğumdan?
Tarhanayı çok seviyo ama annem geçen sebze çorbası yapmış onu beğenmemişDamak tadı var oğlumun. Devam sütlerine de karşımı dr ?? sen ne veriyosun ek gıda olarak??
Berranın rahatsızlığını bilmiyodum ama değerlerin düştüğüne sevindim canım işallah hiiiç ilaç kullanmasın kuzucuk. Allah beterinden korusun. Meleklerimiz Hep iyi olsun işallah.
Ay ahseeen sen bilmiyosun Batu geçen koltuktan düştü
ahsen inş.hemencik biter eviniz bir an önce taşınır kurtulursunuz fazla sıcaklara kalmadan
bilgisayarcıyı aradım bilgisayarımı yaptı artık paragrafbaşı yapabiliyorummmmm
Tam iyileşmedim ama mecbur geldim doktor az rapor verdi
ay dikkat edin yavrulara şimdi hareketlenme zamanları :-/
birde salgın varmış bu aralar bulantı kusma ishal filan mevsim geçişi diye
yaa ben dikkat ediyorumda babası vardı yanında. bizim köşe koltuk var tam köşeye yatırmış önünede pufu koymuş geniş olmuş aslında ama batu taklalar atıyo ki. Ben mutfaktaydım bikaç kez düşerken yakalamış benim akıllı kocacım akıllanmamış yine koymuş. arkasını dönmüş aynı odada bide bi bakmış ki batu yerde. oğlum naaptın diye bi bağırdı batuda ağladı bi solukta o koridoru nasıl koştuysam daha o kucağına almadan odadaydım aklımuçtu gitti sanki yerinden ahsen. Allahtan halıya düştü ve yerde bişeyler yoktu çok şükür. Hemen aldım kucağıma çabuk avundu salondaki koltuk minderlerini seviyo oraya geçirdim. Elini kolunu bacağını kontrol ettim yok bişey çok şükür. Hemen gülücükler attı zaten ama korkudan ağladım. O akşam boyu titrememiz geçmedi.
Tam iyileşmedim ama mecbur geldim doktor az rapor verdi
ay dikkat edin yavrulara şimdi hareketlenme zamanları :-/
birde salgın varmış bu aralar bulantı kusma ishal filan mevsim geçişi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?