- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #32.341
sonra da siyahdeniz ve ben ....Similla sonra sen senden sonrada ben![]()
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonra da siyahdeniz ve ben ....Similla sonra sen senden sonrada ben![]()
Aynen canım, ya aslında baskasına gore coook eksık vardır ama ben herseyı almadım... Mesela ole yıgınla kıyafet almadım sadece ılk uc ay gıyceklerını aldım, carsı burnumun dıbınde lazım olunca gıder alırım dedım...
İşte ne bıleyım bıberon almadım emzık almadım gogus pompasıdır kalkanıdır hıc bırını almadım... Hepsını markalarıyla bırlıkte kucuk kagıtlara yazdım esımın cuzdanına koymak ıcın, ihtıyac olursa hastanede hemen 2 dakkada alır gelır, lazım olmazsa bosuna almak gereksız geldı bana...
O yuzden cok kısa surdu bızım hazırlıklar :)
Ama ınsan her an hazırlıklı olmalı, ağustos annelerınden ıkı kısı gecen hafta doğum yaptı, tamam onlar ıkız annesıydı ama ne olcagı bellı olmaz hazır olmak lazım...
sonra 2. bebelere başlarsınız artık
Similla sonra sen senden sonrada ben![]()
sonra da siyahdeniz ve ben ....![]()
Gerektigi kadar almali zaten.hep diyorlar bebekler cabuk buyuyor giyemiyorlar bile.gunah verilen paraya.birsuru annemiz var onlardan tavsiye almak lazim.neyden kac tane almali
güzel yazmışsınoha ne kadar yazmışım![]()
oha ne kadar yazmışım![]()
aydasucum batu kusan bi bebek olduğu için üste çok ihtiyacımız oldu bizim hep batırdı üstünü. ihtiyaca göre sende alırsın. zaten ananne babanne çok almıştır. 1-2 takım daha alt üst alabilirsin. penye yeleklerde işini görür uykudan uyanınca geçirirsin sırtına iyi etmişsin. bence yeterli aldıkların şimdilik. ne kadar çok battaniyen var.
Kızlar böyle listeler istiyoruzAydasu kızlar ayakları kapalı o alt lıkları pek önermiyorlardı. Bebeği rahatsız ediyormuş.
Evet canım bılıyorum cabuk buyuduklerı ıcın ayakları ıcerde yamuluyormus mınnosların, ben de bu yuzden sadece ılk aylarda gıyebılcegı kadar aldım buyuk bıraz yanı![]()
onun harıcı genelde aldıklarım resmen paçalı don
boyle bak Eki Görüntüle 732675![]()
Evet canım bılıyorum cabuk buyuduklerı ıcın ayakları ıcerde yamuluyormus mınnosların, ben de bu yuzden sadece ılk aylarda gıyebılcegı kadar aldım buyuk bıraz yanı![]()
onun harıcı genelde aldıklarım resmen paçalı don
boyle bak Eki Görüntüle 732675![]()