• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar biz bugün erdem paşamıza mobilya baktık şunları beğendik

$10062013240.jpg

$10062013239.jpg

gardrobumuzun üst tarafı da yatağın başı gibi oymalı olacak

yatak odasına da şu park yatağı almayı düşünyoruz

$wei-B_B.jpg

bebek arabamız da şunu düşünüyoruz

$wei-B_B.jpg Eki Görüntüle 732229

yatağın uyku seti ve döşeği de dahil 2000 lira tutacak

sizce nasıl kızlar?

günaydınnn..,
miracle çok çok beğendim çok hoş hepsi. Burdanda söyliyim iyi dileklerimi güzel günlerde kullanın işallah.

Ahsen doğu diyosun annelik yeni başlıyo. ilk günler etrafında birileri oluyo yardımcı olacak sonra yanlız kalıyosun ve ANNE oluyosun :16:
Gerçi bizim anneler Allah razı olsun yanlız bırakmıyo bizi asıl Sofiş anladı anneliği ama olsun :1:

günaydın kızlar miracle çok güzeller iyi günlerde kullanın canım fiyatı da süpermiş bedavadan biraz pahalı:9:

kızlar biz bugün erdem paşamıza mobilya baktık şunları beğendik

Eki Görüntüle 732221

Eki Görüntüle 732222

gardrobumuzun üst tarafı da yatağın başı gibi oymalı olacak

yatak odasına da şu park yatağı almayı düşünyoruz

Eki Görüntüle 732228

bebek arabamız da şunu düşünüyoruz

Eki Görüntüle 732228 Eki Görüntüle 732229

yatağın uyku seti ve döşeği de dahil 2000 lira tutacak

sizce nasıl kızlar?

hepsi çok güzel canım fiyatlarını çok bilmiyorum ama bana iyi geldi onca şey.
arabası da harika kırmızı kırmızı

Günaydın kızlar dün geceden beri hastanedeyim migren krizi tuttu beni mide bulantısı ile beraber şu anda bir kolum takılı :(

Gunaydın kızlar...

Mıraclem, hepsı bırıbırınden guzel, erdem paşa ıyı gunlerde kullansın ınsallah...
Artık yavas yavas sız de eksıklerı tamamlıyorsunuz demı?

Ben gecen hafta butun kıyafetlerı yıkadım utuledım cantayı hazırladım, cok rahatladım...

Zahter cok gecmıs olsun, agır ıs temposu yordu senı...

Gunaydın kızlar...

Mıraclem, hepsı bırıbırınden guzel, erdem paşa ıyı gunlerde kullansın ınsallah...
Artık yavas yavas sız de eksıklerı tamamlıyorsunuz demı?

Ben gecen hafta butun kıyafetlerı yıkadım utuledım cantayı hazırladım, cok rahatladım...

Zahter cok gecmıs olsun, agır ıs temposu yordu senı...

Aydasu az kaldı seninkinede. İyi yapmışsın. Şimdi sadece elif hanımı beklemek var :16:

Aydasu az kaldı seninkinede. İyi yapmışsın. Şimdi sadece elif hanımı beklemek var :16:

Evet canım az kaldı, bakma takvımde 33 dıyor ama sata gore suan 35 haftalık hamıleyım :27:
doktor 20 temmuzdan ıtıbaren her an beklerız dedı :18:
Heyecanlıyız yanı teyzesı :emir_bebek:

aydasu çok az kaldı elife kavuşmana canım hazırlıkların da bitmiş ne güzel

Evet canım az kaldı, bakma takvımde 33 dıyor ama sata gore suan 35 haftalık hamıleyım :27:
doktor 20 temmuzdan ıtıbaren her an beklerız dedı :18:
Heyecanlıyız yanı teyzesı :emir_bebek:

Koca kız olmuş ya prenses :1: Hayırlısıyla inşallah kucağına almayıda nasip eder Alllah. Bizler bile siz hamilelerin doğumu yaklaşınca heyecanlanmaya başlıyoruz sizi hiç düşünemiyorum. Ne güzel bayrama kucağında bebeğinle gireceksin :16:

aydasu çok az kaldı elife kavuşmana canım hazırlıkların da bitmiş ne güzel

Koca kız olmuş ya prenses :1: Hayırlısıyla inşallah kucağına almayıda nasip eder Alllah. Bizler bile siz hamilelerin doğumu yaklaşınca heyecanlanmaya başlıyoruz sizi hiç düşünemiyorum. Ne güzel bayrama kucağında bebeğinle gireceksin :16:

Allah razı olsun kızlar...
Rabbım sızlere de nasıp etsın...

Hamıleler garıp ruyalar gorurmus ya ben yenı basladım sanırım, dun gece ruyamda esım benı aldatcakmıs gıbı hıssetmısım guya adama mesaj attım hemen ruyamda , cabuk eve gel 1 saate dogurcam dıye :27:

Allah razı olsun kızlar...
Rabbım sızlere de nasıp etsın...

Hamıleler garıp ruyalar gorurmus ya ben yenı basladım sanırım, dun gece ruyamda esım benı aldatcakmıs gıbı hıssetmısım guya adama mesaj attım hemen ruyamda , cabuk eve gel 1 saate dogurcam dıye :27:

Amin inşallah. Rüyalarımızda bile adamlara rahat yok ya üzülüyorum ben kocalarımıza aslında :1:

eşim kendi özel ssağlık sigortasına beni de dahil edecekti ama 1 yıl sonra hamile kalırsan karşılıyo doğum masraflarını gıcık oldum :47:

şimdi eşim aradı onların şirket özel bi durum varmış 1 yıl dolmadan da faydalanabiliyomuşum 1 yıl dolana kadar sadece %10 fark veriyomuşum yani hamile kalırsam kontroller için öderim doğuma kadar 1 yıl dolmuş olur zaten içim rahatladı şimdi

Aydasu iyi yapmissin hazirliklar tamam desene bi elif eksik.ins oda saglikli bi sekilde gelecek..

YEni bebisler geliyor birer birer..aydasudan sonra miracle sonra vafi..

DIger baby ler daha kucuk..
Ozden
LAndfloves
SPedy

Aydasu iyi yapmissin hazirliklar tamam desene bi elif eksik.ins oda saglikli bi sekilde gelecek..

YEni bebisler geliyor birer birer..aydasudan sonra miracle sonra vafi..

DIger baby ler daha kucuk..
Ozden
LAndfloves
SPedy

Aynen canım, ya aslında baskasına gore coook eksık vardır ama ben herseyı almadım... Mesela ole yıgınla kıyafet almadım sadece ılk uc ay gıyceklerını aldım, carsı burnumun dıbınde lazım olunca gıder alırım dedım...
İşte ne bıleyım bıberon almadım emzık almadım gogus pompasıdır kalkanıdır hıc bırını almadım... Hepsını markalarıyla bırlıkte kucuk kagıtlara yazdım esımın cuzdanına koymak ıcın, ihtıyac olursa hastanede hemen 2 dakkada alır gelır, lazım olmazsa bosuna almak gereksız geldı bana...
O yuzden cok kısa surdu bızım hazırlıklar :)

Ama ınsan her an hazırlıklı olmalı, ağustos annelerınden ıkı kısı gecen hafta doğum yaptı, tamam onlar ıkız annesıydı ama ne olcagı bellı olmaz hazır olmak lazım...

Back