• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

benim bugün moralim bozuk burda birini işten çıkardık maalesef aslında sürekli birileri girip çıkıyo hiç umrumda değil ama bu başka hem buranın ilk elemanlarından biri çok eski hem de işe çok ihtiyacı var durumu çok kötü ama patronda haklı bşy yapamadım bu sefer hep çıkarılmasın diye elimden geleni yaptım bugüne kadar hatta bi kere çıkarmışlardı 2 ay sonra geri aldık şeker hastası bi hastalandı mı ses seda yok işe gelmiyor ararsak hasta olduğunu öğreniyoruz anca haber vermiyo bi de 1 hafta gelmiyor kaç kere dedik en azından 2-3 gün sonra bi gel görün evi de yakın rapor da getirmedi acile gitmiş orda rapor vermiyolar tazminat filan da vermediler bu sefer çünkü habersiz kaç kere işe gelmedi o yüzden istifa kağıdı imzalattılar adam ağlayacaktı nerdeyse ama uyarmışlardı böyle olacağını biliyodu o kendini düşünmüyor ben düşünüyorum

yazık olmuş adamcağıza ama patron haklı..hasta olabilir ama insan haber vermezmi hiç.keşke yapmasaydı böyle işindende olmazdı

senin takvimini ilk defa görüyorum heee..

kaydetsene bunları hergün

öğrendiğimde yaptım aslında kaydetmek var aklımda daha doğrusu her gün eşime yolluyorum bunları onları evde pc atmayı düşünüyorum
her ay resim çekiliyorum. 1. ayımızı çektik. 2. ayımızın sonunda yine çekeceğim :9:

haftasonum güzel geçti c.tesi işten sonra neredeyse hep yatarak geçti diyebilirim dün ise kahvaltıya yeşilköye röneparka gittik eltimlerle sonra ordan anneme geçtik amcamlar vardı onlarla birlikte firuzköye göl kenarına gittik kendin pişir kendin ye çok eğlendik haftaya c.tesi izinliyim kızlarla olacaz pazar da bakalım ne yaparız eşimle artık

selam kızlar biz paşamla keyif yaptık bugün az sonra da arkadaşım oturmaya gelecek

işte benim bebişiiiiim 10+2 :nazar:

nub teorisinden belli olur mu ki yaaaa
:26:

Eki Görüntüle 731484 Eki Görüntüle 731486

kuzum maşallah minnak bişey nasıl bıcır bıcır demi

bizim bu zamanlarda eşim kaydetmişti elini hareket ettirdiğini görmek bile dünyanın en mutlu insanı yapıyo demi?

bu arada topçular medstara gitmişsin galiba hangi doktora gittin?

cinsiyet için de en hayırlısı sağlıklısı ne ise o olsun inş.

İş başı yaptım çok oldu saat 2 gibi çıkıyorum işten arabaya atladığım gibi oğluşumun yanındayım,dünyadaki en büyük mutluluk onun tek bir gülüşü,şu aralar çok hareketli çok keyifli anları konuşmaya çalışıyor birşeyler anlatıyor enneee der gibi biliyorum ilk başta anne diyecek :1:yatağının korkuluklarından bacaklarını geçirip beşiğinin altına vuruyor ayaklarını uyandım ben bişeyler karıştırıyorum diyor:27: daha fazla vakit geçirmeye çalışıyorum o yüzden pek giremiyorum kk'ya kusura bakmayın olurmu,
Bu arada benim oğlum annanesindeki park yatağının içinde uyurken bıraktık ve yatağın en altına kendini iteleye iteleye girmiş sadece ayakları görünüyordu çekip aldığımızdada hemen kahkahayı bastı marifetmiş gibi :27:şok geçirdik ege'yi yatağında bulamayınca bizimki olmayacak şeyleri yapıyor park yatak direk çöpe gitti mobilya beşiğini getirdik evden anneme ondaki durumda pek farklı değil ama neyseki sadece bacaklarını çıkarıyor annelik çok dikkat isteyen bir iş koyduğun yerde durmuyorlar artık:27:

oy oy oy annesiyle paşası gelmiş..

jelom çok özledik seniiii maşallah nasıl bir güzellik öyle çok canlar yakacak oğluma tembihledim bende egenin resimlerine bakarken
ege abin gibi yakışıklı ol paşam dedim.:1:

sen nasılsın keyfin sağlığın nasıl ?

diğer hatunlar sizler nasılsınız?

miracle ünal yirmibeş doktorumun adı. int.den araştırdım normal doğumu tavsiye eden ve normal olması için çabalayan bir doktormuş. kaç kişi o doktorda normal doğum yapmış, bende bu yüzden tercih ettim, iyi birisi ilgili ayrıca. hastane konusunda emin değilim bakalım medical park çok kalabalık olmasa orası iyi ama kalabalıklığından artık devlet hastanesine döndüğünü söylüyorlar kararsızım.

benim eşim heyecandan kamerayı açmış ama kayıt tuşuna basmadan tutmuş öylece :9::9:

miracle ünal yirmibeş doktorumun adı. int.den araştırdım normal doğumu tavsiye eden ve normal olması için çabalayan bir doktormuş. kaç kişi o doktorda normal doğum yapmış, bende bu yüzden tercih ettim, iyi birisi ilgili ayrıca. hastane konusunda emin değilim bakalım medical park çok kalabalık olmasa orası iyi ama kalabalıklığından artık devlet hastanesine döndüğünü söylüyorlar kararsızım.

benim eşim heyecandan kamerayı açmış ama kayıt tuşuna basmadan tutmuş öylece :9::9:

karşı komşum da ona gidiyor canım çok memnun 17 haziran doğum yapacak hatta ismini çok duydum ondan.için ısındıysa hiç kafanı karıştırma bence.

medical parkın kadın doğumu çok kalabalık olmuyo canım daha hiç beklemedik.diğer bölümleri bilmiyorum ama bi de biliyorsun bizim akraba olunca fiyatı da uygun olduğu için ben öncelik olarak orayı seçtim dediğim gibi doktora kanın kaynadıysa hiç kafanı karıştırma önce de demiştim istersen de benimle bi muayeneme gelip benim doktoru da görebilirsin.

benim kocam da 1 kere yaptı onu kuzum nasıl heyecanlı oluyorlar demi?

karşı komşum da ona gidiyor canım çok memnun 17 haziran doğum yapacak hatta ismini çok duydum ondan.için ısındıysa hiç kafanı karıştırma bence.

medical parkın kadın doğumu çok kalabalık olmuyo canım daha hiç beklemedik.diğer bölümleri bilmiyorum ama bi de biliyorsun bizim akraba olunca fiyatı da uygun olduğu için ben öncelik olarak orayı seçtim dediğim gibi doktora kanın kaynadıysa hiç kafanı karıştırma önce de demiştim istersen de benimle bi muayeneme gelip benim doktoru da görebilirsin.

doğum fiyatları nasıl medicalde? şehre göre değişiyormu acep

cumartesi öğleden sonra randevun olursa çağır gelmek isterim :) cmtleri 13'de çıkıyoruz o zaman müsait oluyorum. muayene ücretleri mi indirimli oluyor yoksa doğum ücretinde mi indirim yapacaklar? bende daha doğum ücretlerini araştırmadım, bi sonraki gidişimizde medstara soracam bakalım ne kadarmış. senin bilgin var mı komşunun da az kalmış doğumuna ne kadarmış ücretleri? oda mı ünal beye yaptıracak doğumunu peki?

selamm ,jeloo oğlun ne tatlı ya maşallah güleryüzlü sıpaa. saçlarını sevsinler onun kara karaa. Valla biz yoğurarak sevmeye çoktaan başladık hırpalanmayı seviyo bizimki. Görenler şaşırıyo sevme şu çocuğu öle diyolar ama bizimki hırpalandıkça gülücükler atıyo. Popoyu hafiften ısırıyoum bile :27: Çok hareketliler dimi bende nasıl koyduysam tam tersi halinde buluyorum. Ama senin oğlana tekrar maşallah uslu bi bebeğin var batu çok fena çookk. Çekeceğim var valla ondan.

LAndfloves , ya minicik eller kollar var ne tatlı. Çok heyecanlı günlerdesin :16:

eliiifff kuzum nasılsın? o gün bunalımlardaydım telini açamadım
batuşko napıyo?
berra hiç yerinde durmuyo sürekli ilgi sürekli oyun istiyo enerjim tükeniyo akşama kadar :37:
ben yürüteç almayı düşünüyorum sence erken mi?
bir de berra hala destekli bile oturamıyo ya düşük kilolu oldugu için mi acaba batu oturuyo mu?

batuşko napıyo?
berra hiç yerinde durmuyo sürekli ilgi sürekli oyun istiyo enerjim tükeniyo akşama kadar :37:
bir de berra hala destekli bile oturamıyo ya düşük kilolu oldugu için mi acaba batu oturuyo mu?

acele etmiyormusun ? eltimin bebiş 5 ay 12 günlük daha oturtmaya başlamamış bile .. yada omu geç kalmış?

batuşko napıyo?

iyiyim tatlım çalışıyorum kaçak giriyorum internete arada :1: anladım zaten ısrar etmedim bende iyisin dimi şimdi ??
Batuda destekli oturduğunda öne doğru eğilip gidiyo :1: Ama çok aşırı hareketli elleriyle dizlerini tutup kalkmaya çalışıyo kolunun üstünde doğruluyo filan. zaten sırtüstü yatırdıkmı ters şekilde buluyoruz. Aynen hep ilgi alaka kucak istiyo ananneyi yoruyo akşama kadar ama dedeyle ve ananneyle çok iyi anlaşıyo hele dedesine bayılıyo kıkır kıkır gülüyo ona kıskanıyorum valla :19:

Yürüteç ben almıycam heralde erkek bebeğe zararlıdır diye düşünüyorum 6 aylık olsun öyle al bence senin kurtarıcın olur dimi.

acele etmiyormusun ? eltimin bebiş 5 ay 12 günlük daha oturtmaya başlamamış bile .. yada omu geç kalmış?

biz de 5 buçuk aylık olduk, internetten bakıyorum bu aydaki bebekler destekli oturmayı başarmalılarmış
ben de iki haftadır oturtma denemeleri yapıyorum da bizim hanım pek istekli değil

ayaga diktiğimizde ayaklarıyla ileriye gidiyo atılıyo zıplıyo, yani ayaklarını kullanıyo diye acaba yürüteçe de binebilir mi diye düşündüm
yürüteçe binse çok rahatlarım kucakta taşımaktan kurtulurum

bugün evi süpürürken bile kucağımdaydı:27:

biz de 5 buçuk aylık olduk, internetten bakıyorum bu aydaki bebekler destekli oturmayı başarmalılarmış
ben de iki haftadır oturtma denemeleri yapıyorum da bizim hanım pek istekli değil

ayaga diktiğimizde ayaklarıyla ileriye gidiyo atılıyo zıplıyo, yani ayaklarını kullanıyo diye acaba yürüteçe de binebilir mi diye düşündüm
yürüteçe binse çok rahatlarım kucakta taşımaktan kurtulurum

bugün evi süpürürken bile kucağımdaydı:27:

eğer bi tarafına rahatsızlık vermeyecekse bence yürüteç süper bi icat :) balkonda bile gider gider gelir ne güzel..emeklemeden yüreyebilir bile..ama erkenmiki

ayaklarını batuda kullanıyo ayakta kalmayı seviyo aslında bende alırdım ama erkek bebeğe zararlı gibi geliyo ne biliyim. Ay ahsen batu çok sinirli bi bebek ya istediği olsun istiyo. şimdi 2 gündür ayaklarını birbirinin üstüne atıp gerdirerek çığırmayı öğrenmiş. bide dün kucağıma aldım uykusu vardı çenesini omzuma vuruuyo yavaş yavaş vuruyo ama sinirli yani. İnatçı ve sinirli bi oğlum var yandım ben yandıııım

iyiyim tatlım çalışıyorum kaçak giriyorum internete arada :1: anladım zaten ısrar etmedim bende iyisin dimi şimdi ??
Batuda destekli oturduğunda öne doğru eğilip gidiyo :1: Ama çok aşırı hareketli elleriyle dizlerini tutup kalkmaya çalışıyo kolunun üstünde doğruluyo filan. zaten sırtüstü yatırdıkmı ters şekilde buluyoruz. Aynen hep ilgi alaka kucak istiyo ananneyi yoruyo akşama kadar ama dedeyle ve ananneyle çok iyi anlaşıyo hele dedesine bayılıyo kıkır kıkır gülüyo ona kıskanıyorum valla :19:

Yürüteç ben almıycam heralde erkek bebeğe zararlıdır diye düşünüyorum 6 aylık olsun öyle al bence senin kurtarıcın olur dimi.

evet erkek bebeklere yürüteç kesinlikle tavsiye edilmiyor

gcen gün ne oldu biliyo musunuz
berra altını pisletmişti, ben de onu ikili koltuga yatırdım hareketli diye taa ileriye koydum tabi
karşı koltukta da benim kocacığım oturuyodu b.sayar elinde
dedim şu çocuga dikkat et ben bezini pamuğunu alıp gelcem
odaısna gittim bezini aldım, pamuğunu ıslattım salona girdim ki ne göreyim:53::53::53:
bizim berra o yarım dk içerisinde dön dön dön koltugun ucuna gel, yüzüstü popo havada, bacaklar aşağ sarkıyo eller minderin ucuna geçirilmiş vaziyette:53::53::53:

Allahım o saniyeyi unutamam kaptım hemen. Eşim de şaşırdı 2-3 saniye önce orda değildi dedi:37::37:
yani ben bir-iki saniye geciksem çocugum koltuktan düşecekti yerde de halı yoktu üstelik
minik kuşum benim:26:

çok dikkat etmek lazım

bebek ev kazalarının yüzde 80 i alt değiştirme işlemi sırasında oluyomuş kızlar
anneler bezi unutuyo mendili unutuyo ya da başka bişeye ihtiyac duyuyo bebeği o şekilde bırakıyo (ben de yapıyorum bu hatayı)
yarım dk bile olsa bırakmamak lazım işte

doğum fiyatları nasıl medicalde? şehre göre değişiyormu acep

canım burda 1600 falan doğum ama türüne göre fiyat yükselip alçalabiliyomuş epidural sipinal falan olayı

cumartesi öğleden sonra randevun olursa çağır gelmek isterim :) cmtleri 13'de çıkıyoruz o zaman müsait oluyorum. muayene ücretleri mi indirimli oluyor yoksa doğum ücretinde mi indirim yapacaklar? bende daha doğum ücretlerini araştırmadım, bi sonraki gidişimizde medstara soracam bakalım ne kadarmış. senin bilgin var mı komşunun da az kalmış doğumuna ne kadarmış ücretleri? oda mı ünal beye yaptıracak doğumunu peki?

cumartesi 2 ye kadar çalışıyo canım doktorum.o yüzden hafta içi gidiyorum genelde

tanıdık olunca her şeyde doğumda tahlillerde bile %20 indirim oluyo canım.ben medical parkı seçmemin bi nedeni de antalyada ki en iyi yeni doğan ünitesi medicaldeymiş onunda 1200 e gelcek heralde leman doğumu tekrar sorayım kesin olsun aklımda öyle kalmış.evet ünal bey ama sezeryan onun doğumu

ev kazaları çok oluyo aman dikkat edin.kaşla göz arası ne ara bişey oluyosa oluyo işte...

benim arkadaşımın bebiğinin çenesi yanmıştı hatırlıyomusunuz kızgın tavaya değmişti..kaza işte geliyorum demiyo

Benim bildiğim 6. Ayda oturmaya başlar bebekler tabii siz daha iyi bilirsiniz ama acele etmeyin bence

Back