Eylül dostluğumuza burada devam (:

saol aydasum

ameliyat olmama ihtimali yok.düşünsene kıl uzamış nasıl iyileşecek.genelde ağrı geçince insanlar ihmal ediyor ama ben buna izin vermicem :52:

senin eşin ne şekilde oldu acaba?kaç dikiş oldu?

e benim eşim arabada oturmaktan oldu dedik kendi kendimize.seninkide oturuyormuydu?

ablam o fotoyu berra daha doğmadan kaldırmıştı canım yani siz gelmeden aylar önce
biri görür nazar değer diye. Bi de o biraz gariptir, korkmuştu o fotodan :D
berranın uykusunda gülmesinden de korkuyo mesela :))

Ahsen benım de kardesım oyle :1:
Annemler burdayken kardesım memlekette kaldı, ben de netten gorusurken elıfın ultrasonunu gosterdım once ay dayısı kurban olsun falan derken ablaaaaa tamam cek resmı evde tek basımayım korkuyommm demez mı :1: 22 yaşında erkek kardesım :1::1:

Aydasu kızlar daha bir babacı oluyor sanırım :1: Tehdit et sende. Nihayetinde senden beslenmek zorunda :9:

Edıyom daphnem, yok oyle 3 kofte 25 e...
Sabah ben konusuyorum elıfle esım de hazırlanıyor, utanmaz alay ettı bı de benle selam soyle kıza dıye :20:

saol aydasum

ameliyat olmama ihtimali yok.düşünsene kıl uzamış nasıl iyileşecek.genelde ağrı geçince insanlar ihmal ediyor ama ben buna izin vermicem :52:

senin eşin ne şekilde oldu acaba?kaç dikiş oldu?

e benim eşim arabada oturmaktan oldu dedik kendi kendimize.seninkide oturuyormuydu?

Valla sımıllam bızımkılerın derdı ırsı dede, baba, esım, kaynım olmayan kalmadı...
Ben sey dıye duymustum, cıkan kıl, oturmaktan ya da artık her neydense gerı ıcerı batıp ıcere kacıyormus ve orda bırıkıp baya grup olusturuyorlarmıs, amelıyatla o bolgeyı temızlıyorlar ama tekrarlayabılıyor da... esım bı kere oldu kurtuldu ama kaynım ıkı kere oldu hala da sureklı ıltıhap kapıyo sureklı kontrole gıdıyor...
Valla canım gecmıs gun dıkıs sayısını hatırlamıyom ama oturmaktan degldır herhalde bızımkı ırsıydı galıba, cunku ogrencıydık daha o zamanlar nerde oturcak :1:
bıraz seyle de ılgısı varmıs tatlım, tüylu erkeklerde daha sık oluyormus

Valla sımıllam bızımkılerın derdı ırsı dede, baba, esım, kaynım olmayan kalmadı...
Ben sey dıye duymustum, cıkan kıl, oturmaktan ya da artık her neydense gerı ıcerı batıp ıcere kacıyormus ve orda bırıkıp baya grup olusturuyorlarmıs, amelıyatla o bolgeyı temızlıyorlar ama tekrarlayabılıyor da... esım bı kere oldu kurtuldu ama kaynım ıkı kere oldu hala da sureklı ıltıhap kapıyo sureklı kontrole gıdıyor...
Valla canım gecmıs gun dıkıs sayısını hatırlamıyom ama oturmaktan degldır herhalde bızımkı ırsıydı galıba, cunku ogrencıydık daha o zamanlar nerde oturcak :1:
bıraz seyle de ılgısı varmıs tatlım, tüylu erkeklerde daha sık oluyormus

hehe..
ben diyorum zaten koltuklarım fln hep kıl tüy oluyo die

:1::1: görüntüden korkmuş demek
bana da uykuda gülmeleri çok masum geliyor :1:

ya çok masum oluyo tabi ama insan bazen tırsıyo
berra 2 aylıktı, gece uyandı odasına gittim emziriyorum
bu gardolabına baka baka bi gülmeye başladı, mememi bile bıraktı yani
tekrar emzirmeye devam ettim yine aynı şeyi yapınca berrayı beşiğine atıp eşimin yanına kaçtım
bir tane korku filmi izlemiştik o günlerde. Gardolaptan yaratık çıkıyodu. O aklıma gelmişti

ya biz küçükken çok korkutulduk, amcam bizi çok korkuturdu ciddi ciddi ve bu yüzden hepimiz korkak olduk çıktık
karanlıktan, odada yalnız uyumaktan, gece çıkan ani gürültülerden herşeyden korkarız yani
gündüz vakti bana gözlerini dikip basan hiç tepki vermesen benden gözlerini ayırmasan ben seni cin sanar balkona kaçarım:53:
bi kere eşim bana öyle yapmıştı da:27:

erkeklerin ortak derdi cnm.kıl dönmesi :1:

ufak bir kesikle iltihap çıkarıldı.antibiyotik tedavisi yapıldı.1 ay sonra tekrar bakılcak.ameliyatın boyutuna karar verilcek..

ayy inş kolay atlatır
ya benim kocam da çok kıllı, evin her yeri kıl oluyo
inş kızım ona çekmez

selam kızlar. ya benim oğlum bu saate kadar beni emmedi :( hastalarımız bitmedi 12:30'a kadar çalıştık sonrada gitmek için geç tabi dolmuşla gitmem gerek. şimdi süt sağacam iyiki getirmişim yanımda içime doğmuş

selam kızlar. ya benim oğlum bu saate kadar beni emmedi :( hastalarımız bitmedi 12:30'a kadar çalıştık sonrada gitmek için geç tabi dolmuşla gitmem gerek. şimdi süt sağacam iyiki getirmişim yanımda içime doğmuş

sıkma canını eve gidince seni özlemiş olur emer inş.
berra da toplamda 10 dk emmiştir sabahtan beri
sebze çorbası içirdim onu da iştahlı içmedi sanırım iştahsız bir kızım olacak:26:

ya çok masum oluyo tabi ama insan bazen tırsıyo
berra 2 aylıktı, gece uyandı odasına gittim emziriyorum
bu gardolabına baka baka bi gülmeye başladı, mememi bile bıraktı yani
tekrar emzirmeye devam ettim yine aynı şeyi yapınca berrayı beşiğine atıp eşimin yanına kaçtım
bir tane korku filmi izlemiştik o günlerde. Gardolaptan yaratık çıkıyodu. O aklıma gelmişti

ya biz küçükken çok korkutulduk, amcam bizi çok korkuturdu ciddi ciddi ve bu yüzden hepimiz korkak olduk çıktık
karanlıktan, odada yalnız uyumaktan, gece çıkan ani gürültülerden herşeyden korkarız yani
gündüz vakti bana gözlerini dikip basan hiç tepki vermesen benden gözlerini ayırmasan ben seni cin sanar balkona kaçarım:53:
bi kere eşim bana öyle yapmıştı da:27:

ayh canım benim ya :3: çok komiksiniz he kuzucum dan korktunuz demek
gerçi insan gece gece tedirgin olur mu hiç bilmiyorumda :3:

aklıma geldi dün babam ultrason resmini aldı telefonuna ekran resmi yaptı diyor ki eher ay getirin sizin resimlerinizi kaldıracağım
artık onun resimlerini koyarım duvarlara :1: anında satış valla he :26:

bu manuel pompada sağmak işkence. elektrikli pahalı. keşke hamileyken alsaydım. bu pompayla gelmiyoki. gögüslerim dolu.

ya siz hamişler yada doğum yapanlar
böyle bir liste yapsanız ne güzel olur özellikle doğum yapanlar ne gerekli ne kullanılır:49:

zyv hep okuyosun bizi niye yazmıyosun eskiden ne kadar çok yazışırdık oysa

geçen gelecek olan misafirlerim iptal olmuştu ya bugün gelecekler o gün düşündüğüm menüyü aynen yapıcam ayranlı çorba tavuk dolma yanında patates biber salata bi de milföyden börek yaparım

ay yazıcam diye kola döktüm her bir yana,telimi zor kurtardım :26:

bu haftasonu balıkesire gidicez sünnete..varmı balıkesirde gezilecek biyerler?gittinizmi hiç

ay yazıcam diye kola döktüm her bir yana,telimi zor kurtardım :26:

bu haftasonu balıkesire gidicez sünnete..varmı balıkesirde gezilecek biyerler?gittinizmi hiç
merkezini hiç bilmem ama çok güzelmiş yanımdaki kızın ablası orda oturuyor ayvalık akçay altınoluk u bilirim çok güzel tatil için denize girebilirseniz eğer suyu soğuk olur ama çok güzeldir.

merkezini hiç bilmem ama çok güzelmiş yanımdaki kızın ablası orda oturuyor ayvalık akçay altınoluk u bilirim çok güzel tatil için denize girebilirseniz eğer suyu soğuk olur ama çok güzeldir.

denize girmeyiz sanırım vakit olmaz.biz bu sene üniversite arkadaşlarımızla ayvalığa gitcez 1-2 günde olsa.kız kıza

fotolar çok güzel hamilelik yaramıış valla kız mı geliyor yoksa :49:

bu arada sizin gelin ne kadar zayıflamış

Landflovers maşallah ne çıtır hamilesin sen öyle:1: Gelin hanım azıcık tontişmiş. Allah ağız tadı versin, huzurlu bir ömür nasip etsin ikisinede.

teşekkür ederim kızlar, yok aslında zayıflamadım ama kiloda almadım aynıyım..
sadece önden göbeğim çıktı artık farkediliyor, ordaki elbisem siyah ve önünde çapraz gelen ayrı bir parça vardı belli olmuyordu.

similla eşine çok geçmiş olsun ya, bizde kimsede olmadı hiç duymadım çok şükür, ama kolay bir ameliyatmış, inşallah çabucak geçer gider.

teşekkür ederim kızlar, yok aslında zayıflamadım ama kiloda almadım aynıyım..
sadece önden göbeğim çıktı artık farkediliyor, ordaki elbisem siyah ve önünde çapraz gelen ayrı bir parça vardı belli olmuyordu.

similla eşine çok geçmiş olsun ya, bizde kimsede olmadı hiç duymadım çok şükür, ama kolay bir ameliyatmış, inşallah çabucak geçer gider.
gelinden daha şık ve güzelsin bence

Back