Eylül dostluğumuza burada devam (:

Okumaktan yazmaya fırsat olmadı
malesef devlete ait bir kurumda çalıştığım ve iş sözleşmemde siyasi hiçbir yerde yorum bile yapamayacağım ibaresi bulunduğu için günlerdir ses çıkaramıyorum ama bunlar memnun olduğum anlamına gelmez ülkenin bu haline çok üzülüyorum çocuklarımıza nasıl bir devlet ülke bırakıyoruz içim aciyo
simila eşine geçmiş olsun
bizim piknik işi ne oldu gelişme varmı bu hamisler çok şişmeden gidelim yoksa kimse kalmıyo valla :(

Okumaktan yazmaya fırsat olmadı
malesef devlete ait bir kurumda çalıştığım ve iş sözleşmemde siyasi hiçbir yerde yorum bile yapamayacağım ibaresi bulunduğu için günlerdir ses çıkaramıyorum ama bunlar memnun olduğum anlamına gelmez ülkenin bu haline çok üzülüyorum çocuklarımıza nasıl bir devlet ülke bırakıyoruz içim aciyo
simila eşine geçmiş olsun
bizim piknik işi ne oldu gelişme varmı bu hamisler çok şişmeden gidelim yoksa kimse kalmıyo valla :(

Canım bir aksilik çıkmazsa haftaya cumartesi gidiyoruz ama piknik mi olur yoksa kahvaltıya bir yerlere mi gideriz hala kararlaştıramadık.

Canım bir aksilik çıkmazsa haftaya cumartesi gidiyoruz ama piknik mi olur yoksa kahvaltıya bir yerlere mi gideriz hala kararlaştıramadık.

aaa benim niye haberim yok yaaa
ben berrayı anama postalayıp gelebilirim

ay yazıcam diye kola döktüm her bir yana,telimi zor kurtardım :26:

bu haftasonu balıkesire gidicez sünnete..varmı balıkesirde gezilecek biyerler?gittinizmi hiç

hanzadenin söylediği yerlere gecen yaz gittim hepsi yanyana zaten, harikaydı. İÇİmiz eriye eriye baktık denize ama Bize uygun olmadığı için giremedik

bu manuel pompada sağmak işkence. elektrikli pahalı. keşke hamileyken alsaydım. bu pompayla gelmiyoki. gögüslerim dolu.

evet kızlar göğüs sağmak içn manuel pompalara hiç bulaşmayn bir saati bulyor işlemi bitmesi hem de göğüsü yarısını ancak boşaltabiliyo bir de bilekler kollar yoruluyor

elektrikli pompayla maksimum 15 dk da bütün göğüs boşalıyor hem de hiç yorulmadan
marka olarak medela yı tek geçerim. Avent de güzelmiş ama medela bu işin gerçekten uzmanı. Zaten hastahanelerde de medelanın cihazları var. 150 tl civarında

hanzadenin söylediği yerlere gecen yaz gittim hepsi yanyana zaten, harikaydı. İÇİmiz eriye eriye baktık denize ama Bize uygun olmadığı için giremedik

evet kızlar göğüs sağmak içn manuel pompalara hiç bulaşmayn bir saati bulyor işlemi bitmesi hem de göğüsü yarısını ancak boşaltabiliyo bir de bilekler kollar yoruluyor

elektrikli pompayla maksimum 15 dk da bütün göğüs boşalıyor hem de hiç yorulmadan
marka olarak medela yı tek geçerim. Avent de güzelmiş ama medela bu işin gerçekten uzmanı. Zaten hastahanelerde de medelanın cihazları var. 150 tl civarında

CAlismayan annelerde sut sagmalimi?

Günaydın hatunlar kandiliniz mübarek olsun
akşam arkadaşımı rüyamda gördüm bebeğini kaybetmişti şimdi nasılsın diye aramaya korkuyorum :(

Tamam benim wats up yok diye beni ayrı geçmeyin

Geçermiyiz hiç :16:

Ahsen haftaya cumartesi bebeğim herkese haber verilecekte biz daha nereye gideceğimize dün karar verebildik :1: Ararım ben seni müsait bir zamanda :8:

Tamam işte hanzade bu önümüzdeki cumartesi 8 i oluyor. 15 i haftaya cumartesi oluyor :54:
karışıklık olmasın da kocama söyledim bu sefer hayır dedi sebebi c.tesi ona kahvaltı hazırlayacaktım işe gitmeden ee sabaha kadar oturunca kalkamadık o da geç kalıyorum diye çıktı benim için kalkmıyosun arkadaşların için erkenden kahvaltıya gidiyosun ama diyo :9: tabii şakasına takılıyo

karışıklık olmasın da kocama söyledim bu sefer hayır dedi sebebi c.tesi ona kahvaltı hazırlayacaktım işe gitmeden ee sabaha kadar oturunca kalkamadık o da geç kalıyorum diye çıktı benim için kalkmıyosun arkadaşların için erkenden kahvaltıya gidiyosun ama diyo :9: tabii şakasına takılıyo

Ben daha söylemedim. Zaten geçen akşam yine kızlarda yazışıyorsun değil mi diyor. İlgi bekliyormuş. İhmal ediyormuşum. Bebek olunca yandık o zaman dedim :51:

CAlismayan annelerde sut sagmalimi?

esasında göğüsler her 3 saatte bir mutlaka boşaltılmalıymış sütün devamı gelsin diye ama bu pek mümkün olmuyo
bazen bebek emmiyo ya da 4-5 saat deliksiz uyuyor. O zamanlar göğüslerin boşaltılması lazım ki süt üretimi devam etsin

hele ilk aylarda vücud dengesizce bol bol süt üretiyo göğüsler hemen şişiyo, sonraki dönemlerde bebek ne kadar emerse beyin o kadar komut alıyo ve vücud o kadar süt üretiyo. O dnemlerde sürekli sağınca süt hiç azalmıyomuş ama ben pek sağamadım berra çok nazlı emiyo çok uğraştırıyo beni

mmm kahvaltı benim tam taşınma haftama denk gelecek galiba:26:

bu arada kızlar eşim bugün yeni işe başladı, hayırlısı için dua edin bize

selam kızlaaaarrr.

dün paşama alanyayı gezdirdim ama çok yorulduk...

bugün de dinleniyoruuz.

herkesin kandili mübarek olsun dualarda birbirimizi hatırlayalım inş.

ahsen eşinin yeni işi hayırlı olsun inş.

hayırlı kandiller kızlar..

ahsen sen böyle yazdıkça hemen tlfnuma not alıyorum, çok sağol valla çok gerekli bilgiler bunlar bizim için..

malum göbeklerde büyüyor artık, çatlak oluşmaması için nasıl bir krem veya yağ tavsiye edersiniz deneyimli anneler? ben başka bir topicten lierac marka krem iyi diye duydum var mı bunla ilgili bi bilginiz? bebe yağıda iyi diyolar, en kimyasalsızı olması tercihim.

Back