Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphne ne güzel rüyaymış ne anlama geliyor acaba???

Bilmem ki, belki ahsen gelince yorumlar :1:

ben de hep olayların dışında kalıyorum bu semtten bir kez daha nefret ettim daha gururlu onurlu bir semtte olmak isterdim bizim iş yerinin çevresi çok kötü ama evin orda beni şaşırttılar kaç akşamdır herkes sokaklarda balkonlarda

Bizim semttede kaç gündür suskundu herkes dün akşam tepki göstermeye başladılar.

siyahdeniz bakalım ne olacak ben de merak ediyorum en hayırlı güzel zamanda olsun bebişlerimiz

Bütün gün burdaydim ama yazmaya fırsatım olmadı
spedy tatlım hayırlı olsun allah sağlıkla almayı nasip etsin sen şimdi ahsene gittiğimiz zaman hamile miydin yani :)

Iyi geceler kizlar bu gece annemdeyim esim seyhte net varke yazayim istedim sizlere speddyi ogrenince cok sevindm rabbim hayırlısı yla dogmasini nasip etsin.biz buaralr biraz sikintilyz gecicek ins.nette de problem var oyuzden giremiyorum cok gne gelirim ben öptüm grss

Günaydın herkese melis nasıl arıyorum ama telefona bakmıyo livacik nasıl alıştılar mi birbirlerine
ben hala eve yerleşmeye çalışıyorum hafta içi dokuzu buluyo çıkmak iş yapamıyorum ancak hafta sonu sadece yıkanacak şeyleri halledebiliyorum işler bitse de artık kocamla şöyle deniz göl kenarına gidip yüzmek güneşlenmek istiyoruz

Ahsen dün gece rüyamda seni gördüm. Berrayıda alıp bize gelmiştin. Berraya gelecek diye beşik almışım. İçinde gülücükler atıyor. O sırada işten eşim geliyor. Berrayı gösteriyordum ona. Oda kucağına alıp seviyordu.

ay güzelmiş gerçekten
ben hissiyatımı söyleyeyim, eve beşiğin girmesi, bşr bebeğin orda yatması falan hamile kalacağını gösteriyor sanki ama Allah bilir tabi

ayy demet sana hamilelik çok yakışacak biliyo musun.

ben de hep olayların dışında kalıyorum bu semtten bir kez daha nefret ettim daha gururlu onurlu bir semtte olmak isterdim bizim iş yerinin çevresi çok kötü ama evin orda beni şaşırttılar kaç akşamdır herkes sokaklarda balkonlarda

ne yani ben tencere tava vurmuyorum diye onursuz ve gurursuz mu oluyyorum? Herkes onlar gibi mi düşünüp eyleme geçmek zorunda?

tepki verip yürüyenlere sokkaklarda boy gösterenlere tencere tava vuranlara diyecek lafım yok (her ne kadar onlarla aynı düşüncede olmasam da), herkesin bir siyasi görüşü bir ideolojisi olmalı ve bunu da yansıtmalı. Ama kendileri dışındakileri şerefsiz satılmış ve cahil olarak addetmekten vazgeçmezlerse bence çooookkk şey daha kaybedecekler. Bana kalırsa senin kurdugun bu cümle de onlardan biri

bu tarz cümleler kurmamalısın bence. Hee "ama benim düşüncem bu" diyosan ben de onlardan biri oluyorum haberin olsun

tamaaam siyaset konuşmayalım, konuşursakta herkes kendi fikrini söylerek konuşsun bence aynı fikrini savunmadığımız insanlara karşı bişey söylemeyelim. :45: ben dün akşam babamla bile kavga ettim bu konu yüzünden ve babam çok sinirlendi bir an dövecek diye korktum hatta..:67: dün annemgilde yemekteydik de.

kızlar kocam evde ve şuan bacaklarıma yapışmış çocuk gibi patatesli yumurta istiyo
hiç yapmadım yemedim de
nasıl yapıyosunuz bilen var mı?
patatesli yumurta mı olur ya 20 gündür evde, canı sürekli bişey çekiyo:37:

kızlar kocam evde ve şuan bacaklarıma yapışmış çocuk gibi patatesli yumurta istiyo
hiç yapmadım yemedim de

ayyyy bayılırım patatesli yumurtayaaa..öğrenciyken bir numaralı yemeğimizdi
:9: tabi aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama, patetesleri küçük küçük kare kare doğrayıp kızart, ayrı bir teflon tavaya al kızarttıklarını üstüne de çırpılmış yumurtaları döküp yumurtalar pişene kadar karıştırarak pişiriyoruz.. kahvaltılarda yaparım ben genelde

hiç yapmadım yemedim de

patatesleri küp küp kes,yağda kavur,ama dikkat et yakma,yumuşayınca üstüne yumurta kır,üzerine bol baharat ve nane

Back