- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #32.121
ben hala bu bilgisayarda bu sitede enter la alt satıra geçemiyorum anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar geçen polo tshırt almıştım ilk giydiğim gün eltime gittim bulaşık yıkarken çamaşır suyu sıçradı çok üzüldüm eve gidince etiketini atmamıştım aynen taktım katladım bi de pantolon almıştım onu da birlikte giydim o da ilk giydiğim de kalem lekesi gibi leke vardı ama çok belli olmuyo diye önemsemedim yıkayınca geçer belki diye şimdi eşim tshırtü götürünce onun da etiketini geri taktım lekeli çıktı diye eşim iade etmiş kusura bakmayın demişler pantolonu değiştirmiş ama diğerinin aynı rengi olmadığı için yerine çek almış ohh içim rahatladı valla
ayy napiim içim acıdı hevesimi alamadım o kadar para veriyoruz onlar fazlasıyla çıkarıyo zaten bi zararları yok değiştirmezler diye korktum ama iyi ki şansımızı denedik karlı çıktıkne fenasın kız...
hayırlı kandiller kızlar..
ahsen sen böyle yazdıkça hemen tlfnuma not alıyorum, çok sağol valla çok gerekli bilgiler bunlar bizim için..
malum göbeklerde büyüyor artık, çatlak oluşmaması için nasıl bir krem veya yağ tavsiye edersiniz deneyimli anneler? ben başka bir topicten lierac marka krem iyi diye duydum var mı bunla ilgili bi bilginiz? bebe yağıda iyi diyolar, en kimyasalsızı olması tercihim.
hayırlı kandiller kızlar..
ahsen sen böyle yazdıkça hemen tlfnuma not alıyorum, çok sağol valla çok gerekli bilgiler bunlar bizim için..
malum göbeklerde büyüyor artık, çatlak oluşmaması için nasıl bir krem veya yağ tavsiye edersiniz deneyimli anneler? ben başka bir topicten lierac marka krem iyi diye duydum var mı bunla ilgili bi bilginiz? bebe yağıda iyi diyolar, en kimyasalsızı olması tercihim.
ben bebe yaını yıllardır bütün vücuduma kullanırım yumuşacık ve mis kokulu yapıyo ama kıllanma ondan olmuyodur bence ne alakası var hamilelik hormonlarında kiminin göbeği kiminin göğsü kıllanır bunlara çevremden şahit oldum ama kiminin de vücudundaki kıllar daha da azalır mesela eltimin şu ana pek kılı çıkmıyor hormonları yavaşladığı içingünaydın kızlar herkese
teşekkür ederim hejar ve ahsen verdiğiniz bilgiler için.. ben bebek yağını uzun zamandır kullanıyorum bacaklarıma omuzlarıma kollarıma. parlak ve yumuşak yapıyor diye, kıllanma yaptığını bilmiyordum, ama arttırmadı da aslında hiç. belki değişiyordur kişiden kişiye.