Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben hala bu bilgisayarda bu sitede enter la alt satıra geçemiyorum anlamadım

Şube müdürü ile çok saçma bir sebepten tartıştık o bana ters konuştu ben ona biraz sesimi yükselttim şimdi göz göze gelmiyoruz galiba bu taşınma bende yorgunluk aşırı sinir yaptı

kızlar geçen polo tshırt almıştım ilk giydiğim gün eltime gittim bulaşık yıkarken çamaşır suyu sıçradı çok üzüldüm eve gidince etiketini atmamıştım aynen taktım katladım bi de pantolon almıştım onu da birlikte giydim o da ilk giydiğim de kalem lekesi gibi leke vardı ama çok belli olmuyo diye önemsemedim yıkayınca geçer belki diye şimdi eşim tshırtü götürünce onun da etiketini geri taktım lekeli çıktı diye eşim iade etmiş kusura bakmayın demişler pantolonu değiştirmiş ama diğerinin aynı rengi olmadığı için yerine çek almış ohh içim rahatladı valla

kızlar geçen polo tshırt almıştım ilk giydiğim gün eltime gittim bulaşık yıkarken çamaşır suyu sıçradı çok üzüldüm eve gidince etiketini atmamıştım aynen taktım katladım bi de pantolon almıştım onu da birlikte giydim o da ilk giydiğim de kalem lekesi gibi leke vardı ama çok belli olmuyo diye önemsemedim yıkayınca geçer belki diye şimdi eşim tshırtü götürünce onun da etiketini geri taktım lekeli çıktı diye eşim iade etmiş kusura bakmayın demişler pantolonu değiştirmiş ama diğerinin aynı rengi olmadığı için yerine çek almış ohh içim rahatladı valla

ne fenasın kız...

kuzenim tommyde çalıştı zengin şımarıklar aylarca giyip eskiyince bi bahane buluyolarmış sürekli değiştirip değiştirip giyiyolarmış tabii bi dünya para müşteri kaybetmemek için değişim yapıyolardı zaten fazlasıyla çıkıyo parası

hayırlı kandiller kızlar..

ahsen sen böyle yazdıkça hemen tlfnuma not alıyorum, çok sağol valla çok gerekli bilgiler bunlar bizim için..

malum göbeklerde büyüyor artık, çatlak oluşmaması için nasıl bir krem veya yağ tavsiye edersiniz deneyimli anneler? ben başka bir topicten lierac marka krem iyi diye duydum var mı bunla ilgili bi bilginiz? bebe yağıda iyi diyolar, en kimyasalsızı olması tercihim.

merhaba canım,Allah sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına nasip etsin
bana drum badem yağı + kakao yağı tavsiye etmişti + bebe yağı üçünü karıştırıp sürüyordum
çatlağım yok şükür..
o dediğin kremi de duydum kuzenim kullanmıştı ama yinede çatlak oldu
esasında çatlak birazda ırsi..

hayırlı kandiller kızlar..

ahsen sen böyle yazdıkça hemen tlfnuma not alıyorum, çok sağol valla çok gerekli bilgiler bunlar bizim için..

malum göbeklerde büyüyor artık, çatlak oluşmaması için nasıl bir krem veya yağ tavsiye edersiniz deneyimli anneler? ben başka bir topicten lierac marka krem iyi diye duydum var mı bunla ilgili bi bilginiz? bebe yağıda iyi diyolar, en kimyasalsızı olması tercihim.

ne demek canım faydalı oluyosam ne ala
benim hamilelikte hazırladığım bir dosya vardı aslında bütün notlarım içerisindeydi düzenli bi şekilde
ama eşim saysinde o ve bütün sakladığım şeyler gitti:47::47::47:

annende teyzende ananende falan çatlak olmuş mu bir sor bakalım
eger ailede varsa malesef büyük bir ihtimalle sende de olur
arkadaşım son 3 ay boyunca yağ deposunda yatmış gibi gezindi ama harita gibi çatladı
ben hiçbişey sürmediğim halde hiç çatlağım olmadı sadece sol basenimde bir iki yerde var üçük küçük
ama benim de göbeğim kıllanmıştı bayagı utanıyodum açmaya yani o derece
o kılların hepsi döküldü sonradan

zeytinyagı bademyagı ve bebeyagı kıllanma yapıyor çoğu kişide kullanmak için temkinli olmak lazım

eger illa bişey kullancam diyosan bence bu tarz yağlar yerine özellikle hamileilkteki çatlakları önleyici, yani sırf bu iş için üretilmiş kremleri kullanmak lazım. lierac ın kremi gayet etkiliymiş ben onu almıştım, fiyatı 70 tl ama çok sık indirime giriyor takip etmek lazım

daha uygun bişey ararsan mustela ya da lansinoh markaları da öneriliyor

Kızlar hayırlı kandiller.... İçinizden geçen her duayı Allah kabul etsin inşallah :21:
Ülkemiz için de iyi şeyler bekliyordur bizi umarım.Öğretmen olduğum için ne Taksim'e gidebildim ne de tencere çalabildim.
Çok üzgünüm tahmin edilir gibi değil. 3-4 gündür yemek bile istemiyor canım.

Artık çevre baskısından da cok yoruldum bebek istiyor muyum istemiyor muyum bilmiyorum...
Temmuz ağustos gibi deneyeceğiz bakalım.Umutsuz bir yazı oldu...

Günaydın ;

ocwnys ; ben dün bebekyağı aldım ama tüm vucuduma sürüyorum keşke daha önce alsaydım ya cildim beyaz beyaz geziyordum bacaklarıma falan iyi geldi daha ilk sürüştee
sabah bir kalktım cildim hala nemli :ssz:
ama kıllanma dedin kafam karıştı şimdi :26: göbek bölgemde olmasını istemem neyse şimdi çatlaklarla alakam yok 1 aya hamilelik için özel bişeyler alırım madem

Günaydın..
Landfloves tatlım ben bademyağı kullandım her banyodan sonra bol bol sürdüm. çatlağım yok. Annemde çok olmuş ama bende olmadı şükür badem yağındanmı yoksa kendiliğinden öylemi olacaktı bilemem. İlk emzirmelerde göğüs ucunuzda çatlak oluyo kızlar çok can yakıcı onun içinde lansinoh kullandım bebeğe zararı yokmuş. o iyi geldi göğüs yaralarıma.

günaydın kızlar herkese

teşekkür ederim hejar ve ahsen verdiğiniz bilgiler için.. ben bebek yağını uzun zamandır kullanıyorum bacaklarıma omuzlarıma kollarıma. parlak ve yumuşak yapıyor diye, kıllanma yaptığını bilmiyordum, ama arttırmadı da aslında hiç. belki değişiyordur kişiden kişiye.

teşekkürler pingum.. ben şimdiden yavaş yavaş almaya başlayayım bunları. şimdilik not alıyorum herşeyi, sıcaklar iyice bastırmadan göbeğim kocaman olmadan başlasam güzel olacak.

günaydın herkese
günaydın kızlar herkese

teşekkür ederim hejar ve ahsen verdiğiniz bilgiler için.. ben bebek yağını uzun zamandır kullanıyorum bacaklarıma omuzlarıma kollarıma. parlak ve yumuşak yapıyor diye, kıllanma yaptığını bilmiyordum, ama arttırmadı da aslında hiç. belki değişiyordur kişiden kişiye.
ben bebe yaını yıllardır bütün vücuduma kullanırım yumuşacık ve mis kokulu yapıyo ama kıllanma ondan olmuyodur bence ne alakası var hamilelik hormonlarında kiminin göbeği kiminin göğsü kıllanır bunlara çevremden şahit oldum ama kiminin de vücudundaki kıllar daha da azalır mesela eltimin şu ana pek kılı çıkmıyor hormonları yavaşladığı için

Son düzenleme:
eşim gece çalıştı sabah 7,30 da geldi ardından ben çıktım zaten bugün gitmicek

o kıllanma hormonlarla alakalı insanlar yağ kullandığı için o dönemde yağ yapıyo sanıyolar bence herkes güzelleşmek için kullanıyor kıl yapması imkansız

Son düzenleme:
Back