Eylül dostluğumuza burada devam (:

hanzadecim çok sinir olduğum bir laf vardır "çıkacak para cepte durmaz"diye neyse giden para öle gitsin. Daha kötü bi şekilde harcansa daha çok üzülürdün herşeyde vardır bir hayır

buanbuan hoşgeldin inş.bundan sonra daha sık bizimle olursun canım
senin eşin rahatsızdı galiba yanlış hatırlamıyosam şimdi nasıl canım

kızlar misafir için fırın poşetinde baharatlı baget yapsam pilavın yanına güzel olur diye düşünüyorum ama sulu yemek ne yapıcam etli taze fasulye olurmu acaba ya da karnıyarık var aklımda bi de onu yaparsam tavuk olmaz

çorba
karnıyarık
pilav
cacık

mı ya da

çorba
taze fasulye
pilav
fırında baget
salata mı

hangi menü sizce

hoşgeldin canım uzun aradan sonra geldin eşin iyidir inşallah

perşembe akşam kk dan kız arkadaşım gelecek bize 2 gün kalacak aslında akşam evde olmayız diye düşünüyorum ama yine de yemek yapmak lazım.

milföy külah gördüm deneyen falan var mı ?

canım bence çorba karnıyarık pilav cacık güzel olur, ortaya salata bide börek yaparsın çayın yanınada hafif bi tatlı oldu bitti

sağol siyahdeniz
akşamdan çorbayı karnıyarığı tatlıyı yaparım eve gidince de pilav salata cacık bi de milföyden börek yaparım o zaman

zahter taşınıyomuşsun sonunda nasıl yeni evin gerçi senin bu evin de güzeldi bence kullanışlı

Benimde aksama dunden kalma yemeklerim var. Esim spora gidiyor. Aksam taze fasulyeyle etki pirasa yemegi yaparim. Sonrada serin serin otururum zaten seksenler var bu aksam.

hatta işe başlamadan önce fotoları eklerim size kızlar söz valla burda eklicektim yanımda getirdim ama boşmuş eşim silmiş

selam kızlaaar

seminerimizi yaptık geldik paşamla

ya ben seminerde ders anlattıkça benim sıpa 4 dönüyor içeride çok zor motive oluyorum

anaa bizde okadar erdem paşaya iftira attıydık bak şimdiiii sebep başkaymış

ya smilla meğer paşam suçsuzmuş

saol canım evet bi süre ara vereceğim haftaya kontrole gittiiğimde tekrar görüşeceğiz bakalım..

Geçmiş olsun canım, Paşan annesini biraz yoruyor ama doğunca tatlılığıyla tüm bunları unutturacak

hoşgeldiniz paşasıyla annesi

çok teşekkür ederiz bugün kullanmadım hapı iyiyim şükür

sen kullanıyo musun vafim demir hapı?

hanzade kaybettiğin para için çok geçmiş olsun belki bi yerlerden çıkar canım

menu konusuna gelince bence de karnıyarıklı menu daha iyi hafif bi de tatlı tamamdır

miracle demek demir hapından içmesen bşy olur mu olmaz heralde di mi demir eksikliği var mı sende ya da başka bi firmanın ilacını alsan gerekiyosa belki farkeder

annem ve kuzenimle konuştum akşam amcamlar annemlerdeymiş kuzenim de iş çıkışı oraya gelecek beni çağırıyolar ısrarla neyse hemen işe başlarım kuzenim de yardım eder sonra anneme geçeriz zaten bi başladım mı hemen bitiriyorum en fazla 2 saat sürer tek yapsam bile yemeği de annem de yeriz

miracle demek demir hapından içmesen bşy olur mu olmaz heralde di mi demir eksikliği var mı sende ya da başka bi firmanın ilacını alsan gerekiyosa belki farkeder

aynen öyleymiş hanzade içmem lazım paşa benim demir rezervelerini boşaltmış haftaya görüşürüz 1 hafta ara ver dedi doktorum bakalım ne diyecek haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…