Eylül dostluğumuza burada devam (:

dimi ya ama haftasonu da rahat uyuyoruz :1:

hayır olsun ne gördü ki rüyasında :27: yorganı kaldırın oda rahatsız etmiş olabilir canım :54::54:

Valla ne gördüğünü tahmin edebiliyorum.Bir anda kalktı ayağa,ışığı açtı kiiii,eşofmanın önü ıslak :1: Oda anlam veremedi.Doktoramı gitsem diye söylenip durdu :1: Sonra duşa girip mutfağa gitti.Dolaptaki süt bozulmuştu,annem bazı hamur işlerinde iyi oluyor demişti.Duruyordu öyle.Nerden estiyse sen git o sütten iç...

Bu kezde bişey olur mu diye söylenip durdu :1:

Bunları burada anlattığımı duysa var yaaaaaa.... :1:

hayır olsun diyelim eftelya :1::1: doktorluk bişey midir bilmiyorum
bozuk sütü ilk kez duydum ben ya hiç bilmiyordum :54: altıntı yapmayım dedim

Hayır olsun inşallah :1:

Yöresel hamur işlerimizde kullanılıyor canım.Yani köyde kullanılan birşeyin şehirdeki hali o oluyormuş.Bilmem anlatabildim mi :1::1:

Çok uykum var...

Buralar çok çok sıcak kolsuz giydim yasakmis güya ne giyeceğm ben of devlet dairesi değil burası hem onlar da giyiyo sanki

Valla yönetmeliği okudum tek tek yazmışlar işleri bitmiş bunlarla uğraşıyorlar

ya herkes orta hali giyecek zorunlu olarak ya da herkes özgür kolsuz yasaksa başörtü de yasa olmalı
beni kimse yanlış anlamasın ama herkese eşit davranılmalı herkes inandığı gibi ve rahat ettiği gibi giyinmeli

özdn mardine gidiyosun medeniyetler kentine çok merak ediyorum orayı gitmek istiyorum fırsat bulabilirsen gez valla foto çek bol bol anında görüntü paylaş hatta

özdn mardine gidiyosun medeniyetler kentine çok merak ediyorum orayı gitmek istiyorum fırsat bulabilirsen gez valla foto çek bol bol anında görüntü paylaş hatta

gezicem bol bol sabah ciğer yiyeceğiz

gezeceğimiz yerler belli

bol bol atarım foto size

ilk kez doğuya gidiyorum

Back