Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selam kızlar müsait oldum sonunda ve geldim

Haziran gelini olarak 15 gün sonra evlilik yıldönümümüz :123:
çok şükür 2. yılımıza yaklaşıyoruz çok mutluyum zaman gerçekten hızla ilerliyor.
Eşime doğum günü evlilik yıldönümü tanışma derken öyle çok süprizler yaptım ki
şimdi aklıma hiç bir şey gelmiyor. hatta neredeyse çıldırıyorum bu ayakkabıyı almaya karar verdim.
Flo dan klasik giyimden başla giyinmez ama haftasonları için iyi olur diye düşündüm keten pantalon la falan :54:

Eki Görüntüle 716134

miracle ; canım bebek sana kusma ile yine süpriz yapmış ama sıkma canını sakinleş son 2 ay sonra al kucağına tüm derdin unutulur :54:

Ayakkabılar çok güzel canımm... güle güle giysin eşin... Evlilik yıldönümünüze var mı başka sürprizler:52:

Miracle erdem pasanin gelince poposuna poposuna vurursun sorarsin hesabini :)

BEnde benimki gelince dovucem nerdesin lan kac aydir die.hehehh :D

sınav soruları açıklandı baktım ve 68le kalıyorum, iptal edilmesi gereken çok soru var cevapları yanlış verilmiş herkesin ortak görüşü ve herkes dilekçe verecek, benim yanlışlardan ikisi iptal olsa geçiyorum. çok muallakta bir durum

sınav soruları açıklandı baktım ve 68le kalıyorum, iptal edilmesi gereken çok soru var cevapları yanlış verilmiş herkesin ortak görüşü ve herkes dilekçe verecek, benim yanlışlardan ikisi iptal olsa geçiyorum. çok muallakta bir durum

HErsene iptal ediliyor ya hayret bisry dogru durust soru hazirlayamiyolar koskoca adamlar..
Ins isine yarar

İnşallah iptal olur landfloves. Sınav için Ankara ya git gel ağustosta hamileliğin daha da ilerlemiş olacak zor olur senin için.

Miracle erdem pasanin gelince poposuna poposuna vurursun sorarsin hesabini :)

BEnde benimki gelince dovucem nerdesin lan kac aydir die.hehehh :D

aynen öyle yapıcam smilla

şekerim çocuğa neden lan diyon sen şimdiden belki anası gibi kokoş kibar hanımhanımcık bi prenses gelecek aaa kalbini kırıyosundur belki nazlı prensesin o yüzdendir.:9::9::9:

hayırlısıyla geçersin inş canım

Canım daha önceki denemelerinde de öyle diyordun ya belki ucundan kıyınsından da olsa geçmişsindir sınavı... Çok saçma ya 1-2 den fazla mı yanlış soru varmış... İlginç yaa...

eh oda benim elimde değil ki Rabbim verirse en güzel hediye bu olur ama bekliyoruz 28 i bat tarihim :26:

Az kalmış bata... Hayırlısı artık gerisi kısmet :16:

Oglana soluyomusum gibi geldide :) ole hanimevladi olmasin zaten adanaliyik biz :)

hayırlısı olsun smilla ben kız kız kız diyip duruyodum ya şimdi benim oğlanla yaptığım sohbetleri bi duysan :)

Miracle modaeator.com a baktinmi

ayy sen deyince baktım yemelik bu çocuk ya zaten her hafta zara ya gidip oğlumuza alacağımız kıyafetlere bakıp geliyoruz temmuzda çok indirime giriyormuş onu bekliyoruz.

bakalım bizim paşa da rüzgar gibi taşıyabilecek mi kıyafetlerin çünkü çocuğun zaten kendi havası var maşallah:nazar:

hayırlısı olsun smilla ben kız kız kız diyip duruyodum ya şimdi benim oğlanla yaptığım sohbetleri bi duysan :)

ayy sen deyince baktım yemelik bu çocuk ya zaten her hafta zara ya gidip oğlumuza alacağımız kıyafetlere bakıp geliyoruz temmuzda çok indirime giriyormuş onu bekliyoruz.

bakalım bizim paşa da rüzgar gibi taşıyabilecek mi kıyafetlerin çünkü çocuğun zaten kendi havası var maşallah:nazar:

TAsimazmi hic yaa bide esmer olursa tam ufak adam olur..
Zara ucuz olsa biraz hep ordan alirim heralde indirime girince yumulmak lazim :) bide h&m var.ordada cok tarz seyler var.ama izmirde yok :( antalyada varmi??

TAsimazmi hic yaa bide esmer olursa tam ufak adam olur..
Zara ucuz olsa biraz hep ordan alirim heralde indirime girince yumulmak lazim :) bide h&m var.ordada cok tarz seyler var.ama izmirde yok :( antalyada varmi??

bakalım resimlerini koyarız artık buraya sıpaların

evet çok pahalı ama indirimde güzel oluyormuş bekliyoruz bakalım.

H&m daha yeni açıldı çok mutlu olduk ama zara da ki kadar güzel değiller ya zara bambaşka yapıyo

sen netten beğenirsin ben alıp yollarım sana

cevap geç oldu smilla kusura bakma arkadaşım süpriz yapmış geldi az oturduk çay içtik lafladık uğurladım şimdi

akşam menulerini alalım

yeşil mercimek

spagetti

yoğurt

Son düzenleme:
Sebzeli ciğer kavurma
Zeytinyağlı barbunya
Yaprak sarma :56:

ohh ellerine sağlık daphnem

bende arkadaş gelince buzluktan sarma çıkardım o da var bizde de

balık çıkarmıştım kızartmak için yanına salata da yapıcam bi de spagetti mi yapsam yanına ne :56:

boşver balık çoksa karbonhidrat ekleme yanına bol bol salatyla yiyin uurbocee

Simila sen beğen ben sana alırım h&m var ıstanbulda
ben netten birkaç bebek eşyası sipariş vermiştim bugün geldi koca bir paket korktuğum gibi kalitesiz çıkmadılar hatta bir tanesini hemen kargo yaptım hediye gidecek
benim yeni ev sahibi gelecekti anahtar verecekti bana benim nerde çalıştığımı unutmus kadın :) ben gidip anahtarı alacağım bugün akşamları oda oda taşıyacağız ancak biter

Back