Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın dün sözleşmeye imzayı attım :) ev sahibi manyak çıktı yüzde yirmi artış yazmış dedim devlet bile yüzde beşle sınırladı böyle kabul etmem olmaz diye blöf yaptım ev çok filan :) kadın en son düzenli kıramı alırsam belki artış bile yapmam diye hıhihi
ıstanbula yaklaştım bir mahalle aşağısı tuzla şifa :D bana daha kolay gelirsiniz artık

günaydın bebişler.
uzak kaldım buralardan. yaa. c.tesi daphne ve özdenle güzel zaman geçirdik. kısaydı ama çok keyif aldım. oğlumda maşallah ona üzmedi bizi. kızlar gördü ne kadar hareketli olduğunu eller kollar hiiç durmuyo devamlı hareket halinde :) hatta kızlar annemle babamla bile tanıştılar :1: şimdi sırada haziran ayında işallah smillia ile tanışmak var dimi şekerim :54:

hamileler zaman çabuk geçiyo bakın bebeğim 6 gün sonra 5 aylık olucak daha yeni hamile haberi verdim burdan sanki doğduda büyüdü bile. artık yüzüstü dönüyo hatta yuvarlanıyo. dişetleri sertleşti diş çıkaracak. hatta yakında emekler bile bu hiperaktiflikle benim paşam.

günaydın kızlaaaarr...

nasılsınız bakalım?

dün mide bulantılarımı ishal de takip edince doktora başvurduk ve içtiğim demir hapının sebeb olduğu anlaşıldı bugün daha iyiyim şükür

az sonra seminere gideceğiz kuzumla.

pingum hoşgeldin maşallah kocaman oldu batu ee abi olacak yakında :emir_bebek:

Günaydın vafim, hoşgeldiniz. Sen nasılsın, bebiş nasıl?

iyiyiz canım oğluşumla Allah şükür şimdilik sıkıntımız yok, biraz çabuk yoruluyoruz o kadar, birde Cuma günü şeker testini atlatırsak süper olacak, niyeyse çok stres yapıyorum..

Sen nasılsın? Bilgisayarda mı sorun var sitedemi yaw eklediğin fotolara bile bakamıyorum, 5 dk. bu yazıyı yazmaya çalışıyorum, kitlenip kalıyor :47:

dün evde pinekledim hiç bi iş yapamadım bugün temizlik yapıcam eşimin asker arkadaşı var ank.da oturuyo h. sonu ist a gelidler u hafta içi bize geleceklermiş ilk defa tanıçcam eşiyle bi de çocuğu varmış 2 yaşında
ev berbat durumda bi yerden başlamam lazım akşam bi de ne pişircem onlara bilmiorum yarın ya da öbürgün gelirler heralde bana fikir verirseniz iyi olur

dün evde pinekledim hiç bi iş yapamadım bugün temizlik yapıcam eşimin asker arkadaşı var ank.da oturuyo h. sonu ist a gelidler u hafta içi bize geleceklermiş ilk defa tanıçcam eşiyle bi de çocuğu varmış 2 yaşında
ev berbat durumda bi yerden başlamam lazım akşam bi de ne pişircem onlara bilmiorum yarın ya da öbürgün gelirler heralde bana fikir verirseniz iyi olur

Canım temizlik işini sıraya koy, önce halılarını süpürüp kaldır, yerlerini silip tozları al ve en son lavaboları yıka. Yemek konusunda da fırında patatesli tavuk yaparsın, pilav, çorba salata, yanınada tiramisun güzel oluyor senin ondan yaparsın. Çok hırpalama kendini.

günaydın kızlaaaarr...

nasılsınız bakalım?

dün mide bulantılarımı ishal de takip edince doktora başvurduk ve içtiğim demir hapının sebeb olduğu anlaşıldı bugün daha iyiyim şükür

Geçmiş olsun canım, Paşan annesini biraz yoruyor ama doğunca tatlılığıyla tüm bunları unutturacak:16:

cuma günü harikaydı çok eceleye geldi çok koşturdum yoruldum ama değdi landfloves ve sofisle buluşmak harikaydı ve kağanı görmek bambaşka çok tatlı kuzu yaaa

tabi bu arada pinguyu kaçırdığım için de üzgünüm inş.bi daha ki sefere

Selammm...

Miracle geçmiş olsun canım ya... Aslında dün aklıma gelmedi de değil demir hapından olmuştur belki diye... Bıraktınız mı şimdi hapı... Kendinize iyi bakınn...

Ne güzel buluşmalar olmuş sohbetler edilmiş yine :16:...

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaarr...

nasılsınız bakalım?

anaa bizde okadar erdem paşaya iftira attıydık :1: bak şimdiiii sebep başkaymış:30:

makinayı yanımda getirdim ama içi boşş :))
eşim evde bilgisayara kopyaladı karttan silmiş eve gidince yüklicem fotoları kızlar çok beklettim ama kusura bakmayın müsait olamadım

kızlar herşey çok güzeldi bşy hariç 400 lira paramı kaybettim çantamdan ne oldu düşürdüm mü bilmiyorum çok üzgünüm tam da sıkışık olduğumuz zaman üstelik iş yerinden almıştım maaşımdan kestirecektim şimdi harcayamadığım paranın borcunu ödeyeceğim :43::43::43:

kızlar uzun süreden beri giremiyorum.Bakalım bu aydan sonra inşallah girebilcem.

Umarım hepiniz iyisinizdir :)

ÖZDEN, LANDFLOVES hamile imiş anaaa çok sevindim ya :) allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli olsun.

Geçmişte okuduğum kadarı ile diger bebişlerde gayet iyiymiş.

Öpüyorum sizi,kendinizi çok iyi bakın.

Back