- Konu Sahibi landfloves
- #31.521
hanzadecim çok sinir olduğum bir laf vardır "çıkacak para cepte durmaz"diye neyse giden para öle gitsin. Daha kötü bi şekilde harcansa daha çok üzülürdün herşeyde vardır bir hayır![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar uzun süreden beri giremiyorum.Bakalım bu aydan sonra inşallah girebilcem.
Umarım hepiniz iyisinizdir :)
ÖZDEN, LANDFLOVES hamile imiş anaaa çok sevindim ya :) allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli olsun.
Geçmişte okuduğum kadarı ile diger bebişlerde gayet iyiymiş.
Öpüyorum sizi,kendinizi çok iyi bakın.
kızlar misafir için fırın poşetinde baharatlı baget yapsam pilavın yanına güzel olur diye düşünüyorum ama sulu yemek ne yapıcam etli taze fasulye olurmu acaba ya da karnıyarık var aklımda bi de onu yaparsam tavuk olmaz
çorba
karnıyarık
pilav
cacık
mı ya da
çorba
taze fasulye
pilav
fırında baget
salata mı
hangi menü sizce
anaa bizde okadar erdem paşaya iftira attıydıkbak şimdiiii sebep başkaymış
![]()
Selammm...
Miracle geçmiş olsun canım ya... Aslında dün aklıma gelmedi de değil demir hapından olmuştur belki diye... Bıraktınız mı şimdi hapı... Kendinize iyi bakınn...
Ne güzel buluşmalar olmuş sohbetler edilmiş yine...
Geçmiş olsun canım, Paşan annesini biraz yoruyor ama doğunca tatlılığıyla tüm bunları unutturacak![]()
miracle demek demir hapından içmesen bşy olur mu olmaz heralde di mi demir eksikliği var mı sende ya da başka bi firmanın ilacını alsan gerekiyosa belki farkeder