Eylül dostluğumuza burada devam (:

herkese hayırlı kandiller kızlaaaarrr

bugün birbirimize duayı unutmayalım...

bugünki misafir faslını bitirdim kahvaltıya geldiler ve gittiler şimdi yarına hazırlığa başladım

ama galiba artık evimi kendim temizleyemeyeceğim acayip yoruluyorum ve karnım kaskatı kesiliyor. yardımcı almanın zamanı geldi tabii iyi birini bulabilirsem

hatırlarsanız geleceğim deyip gelmemişti bayan

daha evin bi çok bölümü duruyor malum yarın ağır kokoş hanım teyzeler gelecekler koltuklarımın altına yumak atıp tozuna falan bakarlar

ama mutfağımı yarın anneciğime bırakacağım akşamdan 2 çeşit tatlımı yapıp koyarım gerisi annemin ellerinden öper..

ayy ne çenem düşmüş benim böyle

vafim nerelerdesin sen yaaa paşanızın ismi harika pozu da süpermiş maşallah

uurbocegi buharlı temizleyicini güle güle kullan bende alf markasına taktım bebek olmadan alsam diyorum sen bu markayı bi kullan yorumlarını yaz ama buraya ona göre fikrim değişir belki...

aydasu ayy Allah yardımcınız olsun kötü komşu ev sahibi yaparmış belki sebeb olurlar

smilla hatun sen naparsın?

landfloves başarılar canım şimdideeen

eftelya güle güle giy zayıflama ayakkabını alışman biraz süre alır ama zaten başka ayakkabıyla da aynı yürüyüşü yapsan zayıflarsın canım onda biraz denge sorunu oluyor

ve daphneeee güzel haberlerini böyle bekliyoruuuuuuzzz

iyiyim miracle ım senn napan?

akşam ne yemek yapıcam derdi sardı..buzluğa bir bakış attım bamya buldum inş çabuk erir

3 may. girdim canım.. Bana burda çok uslu göründü, oğluşum şimcik uslu mu olacak, ne güzel

uslu olacak tabiki de ya ne sandın sen yaramaz bişey mi bekliyordun senin hamileleiğini merak ediyorum müsait olunca eklesene büyümüştür artık yiğit bey içeri de

akşam ne yemek yapıcam derdi sardı..buzluğa bir bakış attım bamya buldum inş çabuk erir

bende tekrar ev hanımı moduna dönüş yaptım temzilik pasta börek :)

bamyayı çözünmeden de pişirebilirsin canım ben öyle yapıyorum

Eritmene gerek yok ki, hatta hazırlarda eritmeden direk yapın diyorlar.. Ben kendi yaptıklarımıda buzluktan alıp, hop tencereye atıyorum..

İnternette problem çıkmazsa burdayım artık,kendini çok yorma canım ya tamam biliyorum bazen mecbur kalınıyor ama, keşke arka arkaya çağırmasaydın misafirlerini.. Bende yorulunca karnım kaskatı kesiliyor, eşimde oğlumu yorma diye bana kızıyor

uslu olacak tabiki de ya ne sandın sen yaramaz bişey mi bekliyordun senin hamileleiğini merak ediyorum müsait olunca eklesene büyümüştür artık yiğit bey içeri de

Aslında aklımdaydı,3 aydan sonra her ay çekecektim ama unuttum hep, hiç göbüş fotom yok.. Bu akşam çekicem, yarın eklerim

Aslında aklımdaydı,3 aydan sonra her ay çekecektim ama unuttum hep, hiç göbüş fotom yok.. Bu akşam çekicem, yarın eklerim

her ay çekseydin keşke kendindeki büyük değişimi görürdün ama hep aynı kıyafet ile ne güzel olurdu ya sonraısnda kucağında yurtdışında birisi öyle yapmış ya 1000 kare ile hamileliğini video yapmış

tamam anlaştık o zaman

ah ah yormasam ne olacak kayınpederim kandilimi tebrik için aramıştı temizlik yapıyorum deyince çook kızdı bi daha yapmayacakmışım sonra bi posta da eşime kızmış niye yardımcı tutmuyon diye

çok seviyorum ya allah başımızdan eksik etmesin..

vafim malesef böyle olması gerekiyo çünkü burası çok sıcak oluyo az bi zaman kaldı

bi de sıkıldım artık neredeyse hergün tel açıp söylemeye başladılar ee nasıl oldun toparlanmadın mı daha artık iyileşmişsindir gibi muhabbetler ki 2. 3. gelişi olacak gelenlerin bi n önce bitsin bebek olunca gelirler artık tekrar.

eşimde şimdi aradı artık bi bayan bulmuş iş yerinden o gelecekmiş bundan sonra kimin nesiyse artık acayip kızgın bana

kk hamilelik takvimde bir kadın var,onun 6-7 tane fotosu var bu şekilde aklımdaydı unuttum işte, benim göbüş 2-3 haftadır pırtladı.daha önce hiç aklıma gelmiyordu..

kk hamilelik takvimde bir kadın var,onun 6-7 tane fotosu var bu şekilde aklımdaydı unuttum işte, benim göbüş 2-3 haftadır pırtladı.daha önce hiç aklıma gelmiyordu..

bundan sonra çek o zaman bol bol ileri de ne güzel olur kalır işte benim aklımda her ay aynı gün çekmek sonra kolaj yaparım

Misafirler düşüncesizlik yapmış anladım canım, bari bu son olsun.. Ne güzel eşin birinide ayarlamış rahat edersin bundan sonra, darısı başıma bende birini bulsam iyiydi, bilmeden yardımcı olacak birini bulmak çok zor..

Kızlar aranızda bakla alıp yapanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bugüne kadar cismini bile bilmediğim bir sebze.Geçenlerde eşimin arkadaşı bahçesinden büyük bi poşet yeşil soğan,kıvırcık,kara lahana olduğunu düşündüğüm büyük yapraklar ve önce bezelye sandığım,sonra içini açınca fasulyeye benzettiğim ama bu kadar iri olmayacağını düşünüp annemden adını duyduğum bakla vermiş Beni gerçekten bilen,yapan bir kadın sandı heralde Şimdi bunları ne yapacağımı düşünüyorum...

Bana baklanın neyinin iyi olduğunu söyleyebilecek biri varmı?

Birde lahana dolması yapayım diyorum ama bu zamana kadar ne yaptım,ne ilgimi ve dikkatimi çekmişti annem yaparken.İşte kalırsın böyle eftelya

zeytinyağlı bakla yapıp yoğurtla yiyebilirsin guatr hstalarına yasak olduğu için bizde çok pişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…