- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
- #31.341
evet ya 3-4 haftada bir çekim, bundan sonra daha çabuk büyüyor zaten..
bunu da yapmak için hamile kalmak gereklki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya 3-4 haftada bir çekim, bundan sonra daha çabuk büyüyor zaten..
zeytinyağlı bakla yapıp yoğurtla yiyebilirsin guatr hstalarına yasak olduğu için bizde çok pişmez
Kızlar aranızda bakla alıp yapanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bugüne kadar cismini bile bilmediğim bir sebze.Geçenlerde eşimin arkadaşı bahçesinden büyük bi poşet yeşil soğan,kıvırcık,kara lahana olduğunu düşündüğüm büyük yapraklar ve önce bezelye sandığım,sonra içini açınca fasulyeye benzettiğim ama bu kadar iri olmayacağını düşünüp annemden adını duyduğum bakla vermiş Beni gerçekten bilen,yapan bir kadın sandı heralde Şimdi bunları ne yapacağımı düşünüyorum...
Bana baklanın neyinin iyi olduğunu söyleyebilecek biri varmı?
Birde lahana dolması yapayım diyorum ama bu zamana kadar ne yaptım,ne ilgimi ve dikkatimi çekmişti annem yaparken.İşte kalırsın böyle eftelya
guatr hastalarına niye yasak speedy? Ya bizdede varsa
bunu da yapmak için hamile kalmak gereklki
Bizde sadece annem yerdi, tadını sevmediğim için hiç yapmadım.. Ama annem z.yağlı yapıp yoğurtla yerdi..
hormonlarını tetikliyor yükseltiyor.. annemde vardı ameliyat oldu ama hala yasak ananemde aynen öyle bende korkudan yiyemiyorum eşim zaten sevmez
Senden bu performansı bekliyorum, sen kesin çekersin
Ne yapayım şimdi ben bunu Valla içleri mi çıkarılıp pişiriliyor,taze fasulye gibimi pişiriliyor onu bile bilmiyorum.O dereceyim yani Hiç bulaşmıyım ben en iyisi.Büyük ihtimal eşimde yemez,ikimizde bilmiyoruz
evet hemen hamile olmam lazım gelsin fotolar
Ne yapayım şimdi ben bunu Valla içleri mi çıkarılıp pişiriliyor,taze fasulye gibimi pişiriliyor onu bile bilmiyorum.O dereceyim yani Hiç bulaşmıyım ben en iyisi.Büyük ihtimal eşimde yemez,ikimizde bilmiyoruz
telefonda işittiğin azar yetmedi mi hala iş yapmaya çalışıyorsun yat dinlen canım ya temizlik falanda yapma
Misafirler düşüncesizlik yapmış anladım canım, bari bu son olsun.. Ne güzel eşin birinide ayarlamış rahat edersin bundan sonra, darısı başıma bende birini bulsam iyiydi, bilmeden yardımcı olacak birini bulmak çok zor..
ah sipidim elim mahkum yarın misafirlerim var hemde detaycı insanlar kapı pencere silmem gerekiyo malesef ama kimseye söylemeyin haaa eşim ve annem duysa öldürürler
yine beeen yoğurt yeme molası verdik paşamla içerde isyan çıkardı da kendisi
ah sipidim elim mahkum yarın misafirlerim var hemde detaycı insanlar kapı pencere silmem gerekiyo malesef ama kimseye söylemeyin haaa eşim ve annem duysa öldürürler
umarım öyle olur aslında misafiri çook severim ama kendimi kasmayacağım insanları keşke sizler çıkıp çıkıp gelseniz
valla bende güvenebileceğim birisi olacağını zannetmiyorum ama mecbuuuurrr napacaaaan vafim
eftelya baklayı ne bilir ne de yerim kara lahanayı da zeytinyağlı sarma gibi yapabilirsin...
aman sana mı geliyorlar evine mi ?
sağlığından önemli değili işini bırakmazsan hemen söyleyebilirim bu bir tehdittir
sadece salon ve mutfağın camını sil bari diğer odaları elleme bide banyo temiz oldumu tamam
yarınkiler evime geliyor sipidim
yok yok dinleniyorum ben sen kimseye bişeycik söyleme olur mu
yine beeen yoğurt yeme molası verdik paşamla içerde isyan çıkardı da kendisi
umarım öyle olur aslında misafiri çook severim ama kendimi kasmayacağım insanları keşke sizler çıkıp çıkıp gelseniz
valla bende güvenebileceğim birisi olacağını zannetmiyorum ama mecbuuuurrr napacaaaan vafim
eftelya baklayı ne bilir ne de yerim kara lahanayı da zeytinyağlı sarma gibi yapabilirsin...
salon oturma odası mutfağı silebildim zaten diğerlerini yapamıcam
banyom temiz ama şöyle bi elden geçecek bu arada çook severek aldığım sıvı sabunluğum kırıldı çok üzgünüüüüm umarım t-mall da aynısı vardır