Eylül dostluğumuza burada devam (:

Yarasın erdem paşaya, bu son artık temizlikte yorma kendini artık biz kızmaya başlıycaz :20:

tamam işte senin için geliyorlar oturun yaptıklarını yiyin tamam hamile kadınsın sen :1: çok ince ayrıntıya bakmasınlar.

hadi bakalım bu son olsun o zaman

tamam bu son bi daha yok temizlikte yorulmak inş.

bende misafir gelince böle yapıyrm.çocukta varsa oturma odasınıda iycene temizliyorum.ilk defa geleceklerse yatak odasınıda elden geçiriyorum..

misafirin cinsine göre :1:

aynen bende öyle yapıyom da bunlar hepsini temizlemeyi gerektiren türden :9:

bizde yapacak güç kalırsa bende taze fasulye pilav cacık var akşama

Son düzenleme:
miracle yorma kendini o kadar canım ya, birazda akşam eşin gelince ona yaptır, madem bana kızıyorsun bu temizliğinde yarına aciliyeti var de bekle başında tarif et yapsın :)) gerçi eminim gerek yoktur evin tertemiz her zaman senin, bırak olduğu kadar yeter. senin bebiş büyüyünce ben seni ona söyleyecem, bu anan sana karnındayken eziyet etti dicem.

selam kızlarrrr
landflowers o nebiçim dizi yaaaa baştan aşağı küfür dolu doğum anınıda seyrettim çok komikti ve de ilginççç:1:
hepinizin kandili mübarek olsun kızlar...

evet baştan uyarmıştım çok edebsiz pis bir dizi. ben izlemiyorum artık onların evinin o halini milletin pisliğini gördükçe kendi kendimi yiyorum hele o sarhoş baba çileden çıkarıyor beni.

sınavım için dua eden herkeslere teşekkür ederim kızlar..

bu akşam bol bol dua edelim, rabbim isteyen herkese en yakın zamanda sağlık bebekler nasip etsin inşalllah. bu yılımız sağlıklı bereketli şanslı geçsin inşallah..

Günaydın herkese dün bende merak ettim o sahneyi internetten izledim direk yabancı halinden çeviri yapmışlar çok küfürlü tvde bu kadar veremiyorlar ben soğuk kanlıyim galiba çocuğa üzüldüm bebeğin babası olmadığnı öğrendi :(

Günaydınnnnnn şekerlerr

ne güzel bir geceydi öle allahım herkesin dualarını kabul etsin insallah :nazar:

bugün istanbul daha mı güzel :1:

yarın bizimkinin cinsiyetini öğreneceğiz bay mı bayan mı tabi gösterirse göreceğiz :49::32:

Son düzenleme:
Günaydın herkese, Hayırlı cumalar. Ben dayanamayıp test yaptım. Tırt çıktı.Haftaya kadar olmazsa yine test yapacağım. Belki geç döllenmedir diye söyledi kızlar. Zaten ne gelen var ne giden. Karnımın ağrısıda yok. Bakalım. Özden kız o kız. Teyzesinin prensesi geliyor :kkk:

Günaydın herkese, Hayırlı cumalar. Ben dayanamayıp test yaptım. Tırt çıktı.Haftaya kadar olmazsa yine test yapacağım. Belki geç döllenmedir diye söyledi kızlar. Zaten ne gelen var ne giden. Karnımın ağrısıda yok. Bakalım. Özden kız o kız. Teyzesinin prensesi geliyor :kkk:

Benimde 5 gün sonra silik bir çizgi oluşmuştu.. dediğin gibi geç döllenme olabilir, durmak yok yola devam :emir_bebek:

ya yavrum hayırlısı olsun tabi de artık bugün geçmez bana çatlayacağım meraktan kız erkek ne fark eder ama insan merak ediyor

yarından sonra artık alışveriş başlarım dayanamam bizim burada optimum var orada mothercare outleti var 3 liraya bu citcitlı badilerden var onlarda gözüm bide melisin park yatağını çok beğendim bizimki babaannede olacağı için o park yatak bize uygun olur ben odasına bambu beşik almayı düşünüyorum ama onuda pazar günü bakarım mothercare de oda var minicik ama 1 yaşına kadar yatar

gunaydın kızlar...

daphnem hayırlısı olsun kuzum, gec dollenmeyse zaten haftaya anca gosterır kendını. Rabbım hayırlısını versın ınsallah...

Özden ben erkek olursa cok sasırırım, 6. hıssıme cok guvenıyorum nedense emınım kız olduguna
cok mu cok ıddalıyım ne :1:

dunden kalan azcık bı gecmısım vardı okıyım gelıyım :10:

Back