- Konu Sahibi landfloves
- #31.361
Yavaş ya okumaya yetişemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarasın erdem paşaya, bu son artık temizlikte yorma kendini artık biz kızmaya başlıycaz![]()
tamam işte senin için geliyorlar oturun yaptıklarını yiyin tamam hamile kadınsın sençok ince ayrıntıya bakmasınlar.
hadi bakalım bu son olsun o zaman
bende misafir gelince böle yapıyrm.çocukta varsa oturma odasınıda iycene temizliyorum.ilk defa geleceklerse yatak odasınıda elden geçiriyorum..
misafirin cinsine göre![]()
İyi aksamlar hatunlar, yarin gorusmek uzere
selam kızlarrrr
landflowers o nebiçim dizi yaaaa baştan aşağı küfür dolu doğum anınıda seyrettim çok komikti ve de ilginççç
hepinizin kandili mübarek olsun kızlar...
Günaydın herkese, Hayırlı cumalar. Ben dayanamayıp test yaptım. Tırt çıktı.Haftaya kadar olmazsa yine test yapacağım. Belki geç döllenmedir diye söyledi kızlar. Zaten ne gelen var ne giden. Karnımın ağrısıda yok. Bakalım. Özden kız o kız. Teyzesinin prensesi geliyor![]()
Günaydın herkese, Hayırlı cumalar. Ben dayanamayıp test yaptım. Tırt çıktı.Haftaya kadar olmazsa yine test yapacağım. Belki geç döllenmedir diye söyledi kızlar. Zaten ne gelen var ne giden. Karnımın ağrısıda yok. Bakalım. Özden kız o kız. Teyzesinin prensesi geliyor![]()
Benimde 5 gün sonra silik bir çizgi oluşmuştu.. dediğin gibi geç döllenme olabilir, durmak yok yola devam![]()
vafi ben nasıl döllendiysem regli olduğum gün çıkmıştı![]()
Kiz erkek allah hepimize hayirli evlatlar versin