- Konu Sahibi landfloves
- #31.281
Ozaman pssssssssss
HAdi ins :)
BEnde kendime kova bi sunucu bulmaliyim :)
HAdi ins :)
BEnde kendime kova bi sunucu bulmaliyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24. haftadayız canım, Yiğit Deniz olacak oğluşumun adı, Yiğit benden, Deniz babasından..
hayırlı kandiller kızlar.. benim son ders çalışma günüm yarın yola çıkıyorum, içimde bir korku var, ya kalacam ya da kıl payı falan geçecem bilmiyorum. o kadar test yapıyorum daha yüksek bir puan alamadım, ya kıl payı yada çok düşük.
ayyy daphne benimde bir gün geçtiğinde yapmıştım testi çıkmıştı, hadi sende yap bugünde belli olur belki, çok heyecanlandım.
Canım yarın tanışma yıldönümümüz. Bu gün yaparsam testi dayanamam söylerimYarın akşam yemeğe götürecek beni varsa bebiş yarın testi yapar yemekte söyleyeyim diyorum. Çok anlamlı olur
![]()
hadi inşallah, eğer hamileysen harika bir süpriz olur..
Canım yarın tanışma yıldönümümüz. Bu gün yaparsam testi dayanamam söylerimYarın akşam yemeğe götürecek beni varsa bebiş yarın testi yapar yemekte söyleyeyim diyorum. Çok anlamlı olur
![]()
Daphnecim,yine sen bilirsin ama yarın eşine süpriz yapmaya planlayıp,birde sonra kendin üzülme.Bence sen bugün yap testi,önce biz öğrenelim![]()
Ben geldim şubeye müfettiş geldi giremedim :) hepimizin kandili mübarek olsun
daphne hadi hayırlı haberler bekliyoruz
Selam kızlar...
Daphnecim hadi hayırlısı bakalım...
Landfloves stres olma kuşum... Yaparsın sen
Geçenlerde buharlı temizleyici soruyordum ya kızlar dün aldım... F...r alsam diye düşünüyordum arç...kinkini aldım... Daha çok fonksyonu var hem yerleri,duvarları filan siliyor, koltuk moltuk, stor perde (ki benim perdelerim stor hepsi) ... Her yüzeyde kullanılır diye onu aldım hem fiyatı da uygundu... Geçen gün bi mağazaya sormuştum anneler gününde hepsi satıldı hiç kalmadı demişlerdi... Dün hadi biraz gezeyim derken öbür mağazayı gördüm bi de buraya sorayım dedim bi kişi ayırtmış ama kaç gün oldu gelip alan olmadı dediler beğenirseniz size verebiliriz dediler... Baktım beğendim aldım... Şehirdeki son makinayı ben aldımKısmet banaymış çok sevindimm... Bi de anneler günü dolasıyla ekstra indirim de yapmışlar... İhtiyacım da vardı... Bir de lal çaydanlık aldım...
Dün akşam eve gelir gelmez kullandım buharlı temizleyicimi yarım saatte duvarları filan sildim... Bi yarım saatte de salon koltuklarımı sildim çok güzel oldu...
Daphne yaa,yarın öğrenmek için dişini sıkacağına,haber vermek için sık,ne olmuşBende gaza geliyorum sizde bu isteği gördükçe.Doktorumda ilacı bırak artık demiş hazır :)
Selam kızlar...
Daphnecim hadi hayırlısı bakalım...
Landfloves stres olma kuşum... Yaparsın sen
Geçenlerde buharlı temizleyici soruyordum ya kızlar dün aldım... F...r alsam diye düşünüyordum arç...kinkini aldım... Daha çok fonksyonu var hem yerleri,duvarları filan siliyor, koltuk moltuk, stor perde (ki benim perdelerim stor hepsi) ... Her yüzeyde kullanılır diye onu aldım hem fiyatı da uygundu... Geçen gün bi mağazaya sormuştum anneler gününde hepsi satıldı hiç kalmadı demişlerdi... Dün hadi biraz gezeyim derken öbür mağazayı gördüm bi de buraya sorayım dedim bi kişi ayırtmış ama kaç gün oldu gelip alan olmadı dediler beğenirseniz size verebiliriz dediler... Baktım beğendim aldım... Şehirdeki son makinayı ben aldımKısmet banaymış çok sevindimm... Bi de anneler günü dolasıyla ekstra indirim de yapmışlar... İhtiyacım da vardı... Bir de lal çaydanlık aldım...
Dün akşam eve gelir gelmez kullandım buharlı temizleyicimi yarım saatte duvarları filan sildim... Bi yarım saatte de salon koltuklarımı sildim çok güzel oldu...
Canım onlardan bende istiyorum çok güzel temizliyormuş. Ne kadara aldın?
Yok öğrenirsem ağzımda bakla ıslanmaz bu konuda
![]()
Ne kadara aldın uurbocee? Bende almak istiyorum,fırsat sitelerinde falan karşıma çıkıyor ama...
kampanya mampanya 190 a aldım kuşumm... Geçen ay sormuştum aynı mağazada 240 demişlerdi hatta o zamanda kampanyalı şuan demişlerdi... Kimyasallara bulanmadan temizlik yapmak çok güzel kuşum ya... Evde bizim kuzey cephesinde 1-2 duvar küf oluyor oraları daha önce hep detarjanla siliyordum yukarıda tamirat vardı duvar ıslanınca yine küf olmuş dün buharı tutverdim geçti gitti... Üstümüz kapandı bundan sonra çok küf olmaz artık da... Predelerime yerlere banyoya monya kullanırım daha çok...Uzatma borusu filan var duvarda in çık yapmadan hemen temizleyiverdim... eşimde boyacı çağıracaktı boyadan boyacıdan kurtardım var ya dua etsin...dün ilk dedi ne gerek vardı niye aldın diye biraz üzdü beni telefonda akşam duvarları filan görünce koltukları görünce güzelmiş iyi yapmışsın diyo..
kampanya mampanya 190 a aldım kuşumm... Geçen ay sormuştum aynı mağazada 240 demişlerdi hatta o zamanda kampanyalı şuan demişlerdi... Kimyasallara bulanmadan temizlik yapmak çok güzel kuşum ya... Evde bizim kuzey cephesinde 1-2 duvar küf oluyor oraları daha önce hep detarjanla siliyordum yukarıda tamirat vardı duvar ıslanınca yine küf olmuş dün buharı tutverdim geçti gitti... Üstümüz kapandı bundan sonra çok küf olmaz artık da... Predelerime yerlere banyoya monya kullanırım daha çok...Uzatma borusu filan var duvarda in çık yapmadan hemen temizleyiverdim... eşimde boyacı çağıracaktı boyadan boyacıdan kurtardım var ya dua etsin...dün ilk dedi ne gerek vardı niye aldın diye biraz üzdü beni telefonda akşam duvarları filan görünce koltukları görünce güzelmiş iyi yapmışsın diyo..
O küf olayı benimde en büyük derdim.Nasıl oluyor odanın tavanında anlamıyorum...
Bende dün zayıflama ayakkabısı aldım![]()
Yigit deniz guzelmis.6 aylik olmus masallah.gobisini koyda bakalimmm
Amin hayırlısı ben henüz ciddiye almıyorum bu konuda kendimi ama olunca görürüz artık.
Vafi,oğlunun adına bayıldım.Yiğit Deniz,harika.Bizde Deniz ismi çok,olmasa bende koyardım oğlum olursa...