- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
- #31.321
herkese hayırlı kandiller kızlaaaarrr
bugün birbirimize duayı unutmayalım...
bugünki misafir faslını bitirdim kahvaltıya geldiler ve gittiler şimdi yarına hazırlığa başladım
ama galiba artık evimi kendim temizleyemeyeceğim acayip yoruluyorum ve karnım kaskatı kesiliyor. yardımcı almanın zamanı geldi tabii iyi birini bulabilirsem
hatırlarsanız geleceğim deyip gelmemişti bayan![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
daha evin bi çok bölümü duruyor malum yarın ağır kokoş hanım teyzeler gelecekler koltuklarımın altına yumak atıp tozuna falan bakarlar![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ama mutfağımı yarın anneciğime bırakacağım akşamdan 2 çeşit tatlımı yapıp koyarım gerisi annemin ellerinden öper..
ayy ne çenem düşmüş benim böyle
vafim nerelerdesin sen yaaa
paşanızın ismi harika pozu da süpermiş maşallah![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
uurbocegi buharlı temizleyicini güle güle kullan bende alf markasına taktım bebek olmadan alsam diyorum sen bu markayı bi kullan yorumlarını yaz ama buraya ona göre fikrim değişir belki...
aydasu ayy Allah yardımcınız olsun kötü komşu ev sahibi yaparmış belki sebeb olurlar![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
smilla hatun sen naparsın?
landfloves başarılar canım şimdideeen
eftelya güle güle giy zayıflama ayakkabını alışman biraz süre alır ama zaten başka ayakkabıyla da aynı yürüyüşü yapsan zayıflarsın canım onda biraz denge sorunu oluyor
ve daphneeee güzel haberlerini
böyle bekliyoruuuuuuzzz
bugün birbirimize duayı unutmayalım...
bugünki misafir faslını bitirdim kahvaltıya geldiler ve gittiler şimdi yarına hazırlığa başladım
ama galiba artık evimi kendim temizleyemeyeceğim acayip yoruluyorum ve karnım kaskatı kesiliyor. yardımcı almanın zamanı geldi tabii iyi birini bulabilirsem
hatırlarsanız geleceğim deyip gelmemişti bayan
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
daha evin bi çok bölümü duruyor malum yarın ağır kokoş hanım teyzeler gelecekler koltuklarımın altına yumak atıp tozuna falan bakarlar
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ama mutfağımı yarın anneciğime bırakacağım akşamdan 2 çeşit tatlımı yapıp koyarım gerisi annemin ellerinden öper..
ayy ne çenem düşmüş benim böyle
vafim nerelerdesin sen yaaa
![KK4 :4: :4:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
uurbocegi buharlı temizleyicini güle güle kullan bende alf markasına taktım bebek olmadan alsam diyorum sen bu markayı bi kullan yorumlarını yaz ama buraya ona göre fikrim değişir belki...
aydasu ayy Allah yardımcınız olsun kötü komşu ev sahibi yaparmış belki sebeb olurlar
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
smilla hatun sen naparsın?
landfloves başarılar canım şimdideeen
eftelya güle güle giy zayıflama ayakkabını alışman biraz süre alır ama zaten başka ayakkabıyla da aynı yürüyüşü yapsan zayıflarsın canım onda biraz denge sorunu oluyor
ve daphneeee güzel haberlerini
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)