Eylül dostluğumuza burada devam (:

sorma bende takıldım kaldım ona göbeğime bakıp hesaplamalar yapmaya çalışıyorum çıkınca nasıl kalır nolur diye
korse almam lazım en azından toparlasın off korse bulmam lazım:26:

ayh ağzından bal damlıyor inşallah bu yaz fit fit gezmek istiyorum avutuyorum kendimi:23:
sen hele hiç kilo almadın bundan sonrada almazsın
ama bebişi ihmal etme zaten düzenli güzel besleniyorsun sen hiç bişicik olmaz
herkes nerenden çıkardın bu bebeği dicek
hem yeni göbüş foton nerde

asıl sana dıcekler onu her yer normal bı gobek var sen de kız da cıkınca al sana fıt melıs :8:
Duzenlı beslenıyorum canım ya hergun yumurtamı, peynırı, cevızı, sütü ıhmal etmeden alıyorum, faydası olsun da bebegıme...

yok yok biz kesin kardeşiz zaten aydasum herşeyimiz aynı gidiyo.evet sıkı diyet ve düzenli spor en az 20 kg vermek istiyorum şimdiden hedef belirledim ve 8 ay süre verdim kendime 3 ay sıkı 15 gün tatil şeklinde neyse detayları konuşuruz o zaman bi gelsin 3 aylık olsun kuzular başlarız hemen

biz 2 hafta sonra tekrar gideceğiz kan uyuşmazlığı iğnesi için tekrar göreceğim inş.allahım nasıl ağzını açıp kapatıyo

bakalım iş konusu da hayırlısı olsun bu arada daha biz de bebişe hiç bişiy almadık 7. ayı doldurmamı bekliyoruz annem öyle diyo:9:

ayy smilla öyle değişik bişey oluyosun kiiii benim koca artık baya alıştı nasıl tepki vereceğine o hallerimizi görmenizi isterim:37:

tatlı da harika bişey olmuş ama ben 6 aydır hiç bir tatlıyı yemiyrum ve asla canım da istemiyor bitter çikolata bile midemi acayip bulandırıyo heeep böyle olur inş.kilo almamın en büyük sebebi bu bence

dıyom ya suphelenıyorum artık ıkımızden :1:
kız bakarsın bebıslerın pesınden kosarken gerek kalmaz :1:
bız de daha bısecık almadık annemın gelmesını beklıyorum 30 haftayı devırmıs olcam artık almam lazım sonra cıkamam sıcaklarda dıye. Sızınkıler hep yanında nasıl olsa bı de alcagınız yerler bellı sızın oh alır alır getırırsınız mıs gıbı...

ayy melis dün yabancı bir dizi izledim, kız randevu almıştı sezeryan için cuma günü olacam diyordu.. ama evde birden suyu geldi hemen hastaneye götürdüler, kız bas bas bağırıyordu beni sezeryana alın diye, doktorlarda artık çok geç normal doğum başladı ıkın diyorlardı, kız ıkınmıyor beni sezeryana alın diye doktorlara küfrediyordu ve 6 saatlik sancıyla doğurdu, dizide doğum anını bile gösterdiler. aklıma sen geldin inşallah senin kız bekler mi diyeyiiiim yoksa normal gelsin mi diyeyiiiim bilemedim, en hayırlısı neyse o olsun canım.

asıl sana dıcekler onu her yer normal bı gobek var sen de kız da cıkınca al sana fıt melıs :8:
Duzenlı beslenıyorum canım ya hergun yumurtamı, peynırı, cevızı, sütü ıhmal etmeden alıyorum, faydası olsun da bebegıme...

dıyom ya suphelenıyorum artık ıkımızden :1:
kız bakarsın bebıslerın pesınden kosarken gerek kalmaz :1:
bız de daha bısecık almadık annemın gelmesını beklıyorum 30 haftayı devırmıs olcam artık almam lazım sonra cıkamam sıcaklarda dıye. Sızınkıler hep yanında nasıl olsa bı de alcagınız yerler bellı sızın oh alır alır getırırsınız mıs gıbı...

ayy inş öyle olur kuzum hemencik zayıflarız fit olduğum günleri çook özledim...

alınacaklar belli olup imkanlarda olduğu zaman hepsi çok kolay

anneciğin gelsin onun engin tecrübesiyle alıverirsiniz herbişeyini minnoşun...

evet bizim gideceğim 2-3 mağaza var mobilya kıyafet nevresim için alıp alıp çıkarız diyoruz bakalım hayırlısı

hııı dün konuştuğunuz bir konu vardı kızlar doğum zamanı geçince bebek kendi pisliğini yiyormuş demiştiniz, benim küçük kardeşim bir türlü gelmemişti 3 gün geçmiş doğum zamanı ve ağzı açılmış kendi pisliğini yutmuş, doğduğunda karnı kocamanmış küveze alındı bir hafta küvezde kaldı doktorlar yaşamaz geç doğanlar ümidiniizi kesin demişlerdi, çok şükür iyileşti yaşadı. ama küvezde kaldığı için hemen anne sütü alamadı zaten anneminde üzüntüden sütü kesildi, zorla sağıp hergün hastaneye götürdüler falan ama sonra emmedi hiç.

ayy melis dün yabancı bir dizi izledim, kız randevu almıştı sezeryan için cuma günü olacam diyordu.. ama evde birden suyu geldi hemen hastaneye götürdüler, kız bas bas bağırıyordu beni sezeryana alın diye, doktorlarda artık çok geç normal doğum başladı ıkın diyorlardı, kız ıkınmıyor beni sezeryana alın diye doktorlara küfrediyordu ve 6 saatlik sancıyla doğurdu, dizide doğum anını bile gösterdiler. aklıma sen geldin inşallah senin kız bekler mi diyeyiiiim yoksa normal gelsin mi diyeyiiiim bilemedim, en hayırlısı neyse o olsun canım.

istemeden normal yapmak ne zor birde yabancılar gözünün yaşına bakmaz burada hemen verirler uyuşturucuyu

anaaaaaaaaaaaam Landfloves resmen benim korkulu rüyamı anlatmışsın:53: :52:

bende popomu bile kaldrmıyorum bişi olur diye, doğuramam ben bayılırım kesin beni çıkmıyor bu diye:27:

töbe töbe Allah korusun...:18:

istemeden normal yapmak ne zor birde yabancılar gözünün yaşına bakmaz burada hemen verirler uyuşturucuyu

dizi çok edepsiz bir dizi zaten. bide doğuma isteyen herkes girebiliyordu, kızın erkek arkadaşının aileside girdi doğuma çoluk çocuk, herkes bakıyordu aşağıya eğilip eğilip, hatta küçük çocuklardan biri ilk defa kadın cinsel organı görüyor aaa vajina diyordu.. izlemek isteyen olursa adını ve bölüm numarasını vereyim :) ama doğumu yakın olanlar izlemesin

Gs store kapanmış. Boşuna mecidiyeköye gittim geldim. Yarın başka bir şubesine giderim artık. Landfloves hangi diziymiş o ya ben çok merak ettim şimdi :1:

ben çıkıyorum ders çalışmam lazım artık.

dizinin adı shameless 2.sezon 10 veya 11. bölümdeydi doğum sahnesi. çok edepsiz bir dizi uyarayım ben önceden izliyordum ama hamile olduğumu öğrendikten sonra çocuğumun ahlakı bozulmasın diye izlemiyorum artık. dün eşim izlerken bu sahne dikkatimi çektide izledim.

Hataydaki patlamada eğitimden arkadaşımın dayısı ölmüş eniştesi ağır yaralı çok moralim bozuldu :(
telefonuda kapalı

Hataydaki patlamada eğitimden arkadaşımın dayısı ölmüş eniştesi ağır yaralı çok moralim bozuldu :(
telefonuda kapalı

Başları sağolsun.Allah geride kalanlara sabırlar versin... Sabır sabır,nereye kadar böyle gidecek merak ediyorum.Bela okumayı sevmiyorum ama insanı zorla buna itiyorlar.Allahlarından bulsunlar ne diyeyim.Bu kadar insanın vebalini nasıl ödeyecekler bilmem...

hastane araştırırken ne buldum:

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık Uygulama Tebliği'nde özel hastanelerin doğum için alacağı tavan ve taban fiyatlar belirlendi. Buna göre A sınıfı özel bir hastane normal ve müdahaleli doğum için, en fazla 388,80 TL, epidural anesteziyle doğum için 413,10 TL, suda doğum için 360 ve sezaryen için en fazla ödenecek tutarın 437.40 TL olacağı belirtildi. Uygulama kapsamında Epidural ile doğum ve suda doğum istisnai sağlık hizmetleri olduğu söz konusu özel hastane 3 katını geçmemek üzere ilave ücret alınabiliyor. Bu da epidural anesteziyle doğumda 1.239 lira, suda doğumda ise 1.080 lira denk geliyor.

Haber : Özel hastanede doğum bedava haberi

zahtercim arkadaşının başı sağolsun, maalesef ülkemiz ne hallere geldi, Allah Türk milletini ve ülkemizi korusun.

Back