Eylül dostluğumuza burada devam (:

kahvaltı yapmadım açlıktan bayılıcam şimdi öğlen olsa da yemek yesek

yavrucum senin menün belli mis gibi ev yemekleri ben bide ne yesem diye düşünüyorum

ama bugün yemeğimi evden getirdim kayınvalidem çantama sarma koymuş onları yerim zaten artık eskisi gibi obur değilim

benim de canım sarma istedi keşke akşam yapsaydım hiç bi iş yapmadım artık haftaya yaparım

:9:
Jaws kağanın kız versiyonu geliyor:27:

ben anlamadım bu işten birşey bi anda bu kız boyamı verdi, çıkınca artık inanıcam bi öyle bir böyle
birde kendi kendime yok olamaz yanlış ölçüyorlar ben nasıl büyütmüşüm bu çocuğu kesin minnacık çıkıcak diyorum :1:

size özel ben bu hafta doğururdum :37:

bende hala doğum yapıcam hobaa yine aynı olucakmışım gibi geliyor inşallah öyle olur hemencik gelin bebe sevmeye :9:

dimi ya, o anı çok yaşamak istiyorum bir yandan doktorumada güveniyorum kafa kadın muhabbetle geçer zaman:23:

bende küçükken bademcikle burun ameliyatı olmuştum ameliyat narkoz işlerini az çok yaşadım uyanırken aptal gibi huzursuz oluyorsun onu istemediğim için spinal çok istiyorum, bizimkilerde çok bilmiş konuşuyorlar hevesimi kırıyorlar

maşallah tostosuna:nazar:
bir yavru minnoşda hızla büyümeye devam ediyor:emir_bebek:

bakalım neler bekliyor bizi birde spinalde baş ağrısı oluyormuş, anestezi uzmanıyla görüştüm direk spinal ol dedi baş ağrısını sordum son 3 gün 3 ltre su içmemi tavsiye etti
daha adamdan önce prosför gibi ben anlatıyorum böyle şöyle oluyormuş kandıramazsın beni diye:52:

çok şükür rabbim sağlıklarını daim etsin kuzucuklarımızın

ayy bu doktorların bizden çektiği ne böyle bende aynı durumdayım doktor yakında sen buyur diyecek diye korkuyorum yaşasın kk bilgi paylaşımı

Melis dogumu sen yapacaksin.takma milleti ne istiyosan onu yap..

MIracle kim geliyor bu kadar agir misafir

canım burada bi idarecinin hanımı gelecek ağır toptur kendisi yanında da 2 arkadaşı 55 60 yaşlarında kokoş hanımlar anlayacağın smilla...

yaz gelmedi diye şikayetleniyoruz ama bu yaz aşırı sıcak olacakmış öyle diyorlar

Gunaydın kızlar, gece uyuyamadım bı turlu esım yoktu sabah geldi, kahvaltı yaptık, yattık ama daha tam yenı dalmısken bı akraba telefonuyla uyandım cok sinirliyim suan da. kendım ıstedıgım saatte uyanamayınca gunumu toparlayamıyorum uykusuzum ya :47:

Melıscım, olur da ben de sezeryan olursam karar veremıyorum turune. Esım ılla genel ol dıgerlerı tehlıkelı ya omurılıge denk gelırse dıye telas yapıyor benı de korkutuyor dıyorum bınde bırdır herhalde, ya bızı bulursa dıyor. Ben kendım de cok korkuyorum o an tansıyonum duser falan dıye ama genelı de gozum yemıyo. Kurtaj olurken almıstım genel ayılması cok kolaydı ama sonucta o 5 dakkalık anestezı... Bence de kararı sen ver onemlı olan bızım kendımızı rahat hıssedecegımız doğum seklının olması...
Masallah lıva hanıma hakkat ya ne yedırdın sen bu kıza bana da soyle. Benım kızın kılosu 1 hafta gerıden gelıyordu gecen ay, ölücem merakımdan randevum haftaya bugun. Kuzucum 1 kıloyu gecmıstır ınsallah dıye dua ede ede bı hal oldum...

mıracle bu kadar mı benzer arkadasım durumlarımız. Ben de bılıyon kılolu hamıle kaldım 20 gun aramızda ben de 6 kılo aldım, doğumdan sonra her turlu bıze sıkı dıyet sart. üstelık benım anam da her sabah sporunu yapar bılıyon mu gıcık edıyor benı kadın :1:
Masallah erdem paşa da kocaman olmus... :nazar: harıka bıse demı onu oyle ızlemek. Ay bak heyecanlandım gecmez bu bı hafta :9:
Esının ısı de sımdıden hayırlı olsun erdem pasa kısmetını katlaya katlaya gelıyor desene...

sımılla aksam cok hos olmussun :nazar: herhalde leoparı yakıstırdıgım tek ınsan sensın...

landfloves senın mercımegını yerım ben 124 kere de atarmıs kalbı mınık kuzunun :nazar:
bı ay sonrakı kontrolde ıcın ıcıne sıgmayacak ınsallah, gorduklerıne ınanamayacaksın...

Başkaaa :26:

uykum var ıste ya

hanzade cok doğru dıyon ben sahsen havaların boyle gıtmesınden kendı adıma cok memnunum, yazın zaten sıcaklar cekılmıyor hamıle olunca hıc cekılmez. Bız hala yorganla yatıyoruz gece gunduz farkı cok oluyor burda. Benım de ısıme gelıyor :27:

Aydasum arayan kisi ne bilsin yattiginizi bilememistir bosver bugunde bole olsun..

Bide bi ben bide panter emel variz :D

evt kuzum bılse arıcak bı ınsan degıl zaten cok dusuncelıdır, de ıste ınsan hamıle olunca ota tota bı anda parlayabılıyor... Dun esım her zamankı gıbı kahkahamı taklıt ettı bı anda hungur hungur aglamaya basladım dusun :27: adamın elı ayagına dolandı, karnıma egıldı kız oynama ananın hormonlarıyla dıye :1:

panter emel de kımmıs :19: senı tek gecerım :nazar:

aksam ne tatlısı yaptım bakem :56:

aydasu tatlım vallahi özel birşey yapmadım:1:
ilk 7 ay hatta öyle hamileyim ben diye saldırmadım hep normal yedim yeşillik hatta az bile yemişimdir

son 2 ay saldım off yeter bu kadar hamileyim ben biraz nazım olsun yiyim dedim

sonuç 13 kg :52:

umudum var doğumdan çıkınca 7 kiloya yakın gidiyor laflarına sonsuz inanma azmindeyim:1:
birde bu ara göbek korselerine taktım göbeğim sarkarsa diye

Wallahi ya bu hormonlar nasil degisiyor boyle.kendimide merak ediyrm..kocam bon bon bakar kesin :)

DUn adini bilmedigim bi tatli yaptm.annem oktay ustada gormus.baklavalik yufkayi ince uzun kesiysn.icine muhallebi koyup muska seklinde sariyosun firinda pisirip serbet dokuysn..cakma kunefe gibi oldu

Ya onu ben merak ediyrm.simdi bebis gidince haliyle deri sarkacak.e nolcak o? Deri gerimi cekiliyo yoksa kendi kendine..hic bilmiyrm

melıs aldıgın kılo cok ıdeal canım zaten senın kız bakalım kac kılo doğcak plesantası suyu cart curt derken sende bıse kalmıcak bence :1:
Bende de en basından berı ıstahın i si yok, bebek ıcın yıyorum sadece.
Ben hamılelıkte herseye saldırırm sanıyordum :27:

sımılla hımm bence cok lezzetlı bırsey olmustur :56:
o zaman o tatlıya sen bı ısım bul isim anası ol :1:

Yok cıdden hamılelıkte hormonlarına engel olamıyor ınsan...
sabah esım yıne bıse dıcek oldu komıklık yapcak guya ama sonra hemen vazgectı, senın sagın solun bellı olmaz baslarsın gene aglayamaya dıye :9:
ben bıle kendıme kefıl olamazken soz veremem dedım ayagını denk al :27:

Wallahi ya bu hormonlar nasil degisiyor boyle.kendimide merak ediyrm..kocam bon bon bakar kesin :)

DUn adini bilmedigim bi tatli yaptm.annem oktay ustada gormus.baklavalik yufkayi ince uzun kesiysn.icine muhallebi koyup muska seklinde sariyosun firinda pisirip serbet dokuysn..cakma kunefe gibi oldu

ooo ellerine sağlık :125:

Ya onu ben merak ediyrm.simdi bebis gidince haliyle deri sarkacak.e nolcak o? Deri gerimi cekiliyo yoksa kendi kendine..hic bilmiyrm

sorma bende takıldım kaldım ona göbeğime bakıp hesaplamalar yapmaya çalışıyorum çıkınca nasıl kalır nolur diye
korse almam lazım en azından toparlasın off korse bulmam lazım:26:

melıs aldıgın kılo cok ıdeal canım zaten senın kız bakalım kac kılo doğcak plesantası suyu cart curt derken sende bıse kalmıcak bence :1:
Bende de en basından berı ıstahın i si yok, bebek ıcın yıyorum sadece.
Ben hamılelıkte herseye saldırırm sanıyordum :27:

sımılla hımm bence cok lezzetlı bırsey olmustur :56:
o zaman o tatlıya sen bı ısım bul isim anası ol :1:

Yok cıdden hamılelıkte hormonlarına engel olamıyor ınsan...
sabah esım yıne bıse dıcek oldu komıklık yapcak guya ama sonra hemen vazgectı, senın sagın solun bellı olmaz baslarsın gene aglayamaya dıye :9:
ben bıle kendıme kefıl olamazken soz veremem dedım ayagını denk al :27:

ayh ağzından bal damlıyor inşallah bu yaz fit fit gezmek istiyorum avutuyorum kendimi:23:
sen hele hiç kilo almadın bundan sonrada almazsın
ama bebişi ihmal etme zaten düzenli güzel besleniyorsun sen hiç bişicik olmaz
herkes nerenden çıkardın bu bebeği dicek
hem yeni göbüş foton nerde

Gunaydın kızlar, gece uyuyamadım bı turlu esım yoktu sabah geldi, kahvaltı yaptık, yattık ama daha tam yenı dalmısken bı akraba telefonuyla uyandım cok sinirliyim suan da. kendım ıstedıgım saatte uyanamayınca gunumu toparlayamıyorum uykusuzum ya :47:

Melıscım, olur da ben de sezeryan olursam karar veremıyorum turune. Esım ılla genel ol dıgerlerı tehlıkelı ya omurılıge denk gelırse dıye telas yapıyor benı de korkutuyor dıyorum bınde bırdır herhalde, ya bızı bulursa dıyor. Ben kendım de cok korkuyorum o an tansıyonum duser falan dıye ama genelı de gozum yemıyo. Kurtaj olurken almıstım genel ayılması cok kolaydı ama sonucta o 5 dakkalık anestezı... Bence de kararı sen ver onemlı olan bızım kendımızı rahat hıssedecegımız doğum seklının olması...
Masallah lıva hanıma hakkat ya ne yedırdın sen bu kıza bana da soyle. Benım kızın kılosu 1 hafta gerıden gelıyordu gecen ay, ölücem merakımdan randevum haftaya bugun. Kuzucum 1 kıloyu gecmıstır ınsallah dıye dua ede ede bı hal oldum...

mıracle bu kadar mı benzer arkadasım durumlarımız. Ben de bılıyon kılolu hamıle kaldım 20 gun aramızda ben de 6 kılo aldım, doğumdan sonra her turlu bıze sıkı dıyet sart. üstelık benım anam da her sabah sporunu yapar bılıyon mu gıcık edıyor benı kadın :1:
Masallah erdem paşa da kocaman olmus... :nazar: harıka bıse demı onu oyle ızlemek. Ay bak heyecanlandım gecmez bu bı hafta :9:
Esının ısı de sımdıden hayırlı olsun erdem pasa kısmetını katlaya katlaya gelıyor desene...

sımılla aksam cok hos olmussun :nazar: herhalde leoparı yakıstırdıgım tek ınsan sensın...

landfloves senın mercımegını yerım ben 124 kere de atarmıs kalbı mınık kuzunun :nazar:
bı ay sonrakı kontrolde ıcın ıcıne sıgmayacak ınsallah, gorduklerıne ınanamayacaksın...

Başkaaa :26:

uykum var ıste ya
yok yok biz kesin kardeşiz zaten aydasum herşeyimiz aynı gidiyo.evet sıkı diyet ve düzenli spor en az 20 kg vermek istiyorum şimdiden hedef belirledim ve 8 ay süre verdim kendime 3 ay sıkı 15 gün tatil şeklinde neyse detayları konuşuruz o zaman bi gelsin 3 aylık olsun kuzular başlarız hemen

biz 2 hafta sonra tekrar gideceğiz kan uyuşmazlığı iğnesi için tekrar göreceğim inş.allahım nasıl ağzını açıp kapatıyo

bakalım iş konusu da hayırlısı olsun bu arada daha biz de bebişe hiç bişiy almadık 7. ayı doldurmamı bekliyoruz annem öyle diyo:9:

ayy smilla öyle değişik bişey oluyosun kiiii benim koca artık baya alıştı nasıl tepki vereceğine o hallerimizi görmenizi isterim:37:

tatlı da harika bişey olmuş ama ben 6 aydır hiç bir tatlıyı yemiyrum ve asla canım da istemiyor bitter çikolata bile midemi acayip bulandırıyo heeep böyle olur inş.kilo almamın en büyük sebebi bu bence

Back