- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #31.181
kahvaltı yapmadım açlıktan bayılıcam şimdi öğlen olsa da yemek yesek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvaltı yapmadım açlıktan bayılıcam şimdi öğlen olsa da yemek yesek
Jaws kağanın kız versiyonu geliyor
ben anlamadım bu işten birşey bi anda bu kız boyamı verdi, çıkınca artık inanıcam bi öyle bir böyle
birde kendi kendime yok olamaz yanlış ölçüyorlar ben nasıl büyütmüşüm bu çocuğu kesin minnacık çıkıcak diyorum
size özel ben bu hafta doğururdum
bende hala doğum yapıcam hobaa yine aynı olucakmışım gibi geliyor inşallah öyle olur hemencik gelin bebe sevmeye
dimi ya, o anı çok yaşamak istiyorum bir yandan doktorumada güveniyorum kafa kadın muhabbetle geçer zaman
bende küçükken bademcikle burun ameliyatı olmuştum ameliyat narkoz işlerini az çok yaşadım uyanırken aptal gibi huzursuz oluyorsun onu istemediğim için spinal çok istiyorum, bizimkilerde çok bilmiş konuşuyorlar hevesimi kırıyorlar
maşallah tostosuna
bir yavru minnoşda hızla büyümeye devam ediyor
bakalım neler bekliyor bizi birde spinalde baş ağrısı oluyormuş, anestezi uzmanıyla görüştüm direk spinal ol dedi baş ağrısını sordum son 3 gün 3 ltre su içmemi tavsiye etti
daha adamdan önce prosför gibi ben anlatıyorum böyle şöyle oluyormuş kandıramazsın beni diye
Melis dogumu sen yapacaksin.takma milleti ne istiyosan onu yap..
MIracle kim geliyor bu kadar agir misafir
Aydasum arayan kisi ne bilsin yattiginizi bilememistir bosver bugunde bole olsun..
Bide bi ben bide panter emel variz![]()
Wallahi ya bu hormonlar nasil degisiyor boyle.kendimide merak ediyrm..kocam bon bon bakar kesin :)
DUn adini bilmedigim bi tatli yaptm.annem oktay ustada gormus.baklavalik yufkayi ince uzun kesiysn.icine muhallebi koyup muska seklinde sariyosun firinda pisirip serbet dokuysn..cakma kunefe gibi oldu
Ya onu ben merak ediyrm.simdi bebis gidince haliyle deri sarkacak.e nolcak o? Deri gerimi cekiliyo yoksa kendi kendine..hic bilmiyrm
melıs aldıgın kılo cok ıdeal canım zaten senın kız bakalım kac kılo doğcak plesantası suyu cart curt derken sende bıse kalmıcak bence
Bende de en basından berı ıstahın i si yok, bebek ıcın yıyorum sadece.
Ben hamılelıkte herseye saldırırm sanıyordum
sımılla hımm bence cok lezzetlı bırsey olmustur![]()
o zaman o tatlıya sen bı ısım bul isim anası ol
Yok cıdden hamılelıkte hormonlarına engel olamıyor ınsan...
sabah esım yıne bıse dıcek oldu komıklık yapcak guya ama sonra hemen vazgectı, senın sagın solun bellı olmaz baslarsın gene aglayamaya dıye
ben bıle kendıme kefıl olamazken soz veremem dedım ayagını denk al![]()
yok yok biz kesin kardeşiz zaten aydasum herşeyimiz aynı gidiyo.evet sıkı diyet ve düzenli spor en az 20 kg vermek istiyorum şimdiden hedef belirledim ve 8 ay süre verdim kendime 3 ay sıkı 15 gün tatil şeklinde neyse detayları konuşuruz o zaman bi gelsin 3 aylık olsun kuzular başlarız hemenGunaydın kızlar, gece uyuyamadım bı turlu esım yoktu sabah geldi, kahvaltı yaptık, yattık ama daha tam yenı dalmısken bı akraba telefonuyla uyandım cok sinirliyim suan da. kendım ıstedıgım saatte uyanamayınca gunumu toparlayamıyorum uykusuzum ya
Melıscım, olur da ben de sezeryan olursam karar veremıyorum turune. Esım ılla genel ol dıgerlerı tehlıkelı ya omurılıge denk gelırse dıye telas yapıyor benı de korkutuyor dıyorum bınde bırdır herhalde, ya bızı bulursa dıyor. Ben kendım de cok korkuyorum o an tansıyonum duser falan dıye ama genelı de gozum yemıyo. Kurtaj olurken almıstım genel ayılması cok kolaydı ama sonucta o 5 dakkalık anestezı... Bence de kararı sen ver onemlı olan bızım kendımızı rahat hıssedecegımız doğum seklının olması...
Masallah lıva hanıma hakkat ya ne yedırdın sen bu kıza bana da soyle. Benım kızın kılosu 1 hafta gerıden gelıyordu gecen ay, ölücem merakımdan randevum haftaya bugun. Kuzucum 1 kıloyu gecmıstır ınsallah dıye dua ede ede bı hal oldum...
mıracle bu kadar mı benzer arkadasım durumlarımız. Ben de bılıyon kılolu hamıle kaldım 20 gun aramızda ben de 6 kılo aldım, doğumdan sonra her turlu bıze sıkı dıyet sart. üstelık benım anam da her sabah sporunu yapar bılıyon mu gıcık edıyor benı kadın
Masallah erdem paşa da kocaman olmus...harıka bıse demı onu oyle ızlemek. Ay bak heyecanlandım gecmez bu bı hafta
Esının ısı de sımdıden hayırlı olsun erdem pasa kısmetını katlaya katlaya gelıyor desene...
sımılla aksam cok hos olmussunherhalde leoparı yakıstırdıgım tek ınsan sensın...
landfloves senın mercımegını yerım ben 124 kere de atarmıs kalbı mınık kuzunun![]()
bı ay sonrakı kontrolde ıcın ıcıne sıgmayacak ınsallah, gorduklerıne ınanamayacaksın...
Başkaaa :26:
uykum var ıste ya
Wallahi ya bu hormonlar nasil degisiyor boyle.kendimide merak ediyrm..kocam bon bon bakar kesin :)
DUn adini bilmedigim bi tatli yaptm.annem oktay ustada gormus.baklavalik yufkayi ince uzun kesiysn.icine muhallebi koyup muska seklinde sariyosun firinda pisirip serbet dokuysn..cakma kunefe gibi oldu