- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
- #31.241
kızlar hastane ücretlerini konuşmuşsunuz melis dediği zaman bende eşime anlatmıştım ve imzalayacağımız o kağıdı baya okuduk falan ben bunu imzalamak istemiyorum dedi eşim sekretere fazladan katkı payı vermek istemiyorum dedi o zaman muayene olmazsınız dedi eee minareyi çalan kılıfı hazırlar diye boşuna dememişler öyle güzel uyutuyolarki kestikleri aturaları bi görseniz muayene farkı sadece 19 tl görünüyo yok elektirik yok bilmem ne şuan yanımda değil ama hepsine cevapları var anlayacağınız ama zaten benim de gittiğim hastanede tanığım olduğu için 1200 e falan gelecek epidurallisi ama dediğiniz gibi fazladan bi sürü paar ödetiyorlar ama bunu yapacak tek yer sağlık bakanlığı ki onlarda herşeyin farkındalar
evet kestikleri faturayıda biraz önce fark ettim ben, elektrik vs yazmıyor 42 muyane, 46 tahlil için ödedik ama bize verdikleri faturada sadece 30 tl yazıyor. başkada bişey vermediler, o anın heyecanıyla farketmemişim bile ama artık daha dikkatli olacam. bence yinede bunu bi sgk'ya sormak lazım. hakkımızı aramaya aramaya onlarada normal geliyor artık.