Eylül dostluğumuza burada devam (:

melis bence de spinal anestezi herşeye şahit olmalısın kim hissetmiş ki bugüne kadar

aklıma geldi benim en yakın arkadaşım ilk çocuğunda genel oldu narkozu az vermişler heralde doğumun ortasında uyanmış garibim
ikinci çocukta da aynısı olmasın diye biraz daha fazla vermişler bu sefer de akşama kadar uyanamadı kız bekledik öyle yattı mal gibiydi

ayyy bi gün gelmedim harika muhabbetler olmuş çok mutlu olduum
ve gelelim bizeeeeee

dün paşamızı gördük tam 930 gr 34 cm olmuş sıpa

ay o hareketleri bi görseydiniz içimden çıkarıp ısırasım geldi sanki izlediğimzi biliyo da şımarıklık yapıyo bize.

şeker yüklemem yapıldı şükür şekerim çıkmadı toplamda 5 kg almışım 2 hafta sonra da kan uyuşmazlık iğnesi yapılacak diğer bütün değerlerim normal çıktı kan takviye ilacı kullanmaya başladım benim paşa sömütmüş ne var ne yoksa :9:

dün 2. klimamız takıldı çok şükür artık btün ev serin serin olacak

bugün de annemdeyim

bizden haberler bu kadaaaarr....

Hg baby..yok ole 1 gun gelemedim..hergun sayim yapcam artik :D

miracle hoşgeldin güzel haberlerle geldin arayı açma hergün burda ol canım:34:

Melis hayırlısıyla bir doğur gelde, şu yaramazın fotoğraflarını bizimle paylaş. Merak ediyorum nasıl bir şey çıkacak :1:
Miracle maşallah bebeğine kocaman olmuş oda ayrıca kilo konusundada şanslısın sanırım. 5 kilo hiç bir şey değil. Sende doğumdan sonra ahsen gibi eski kilona hemencik dönersin.
Zahter inşallah güzel haberler verirsin bize zaten istiyordun gerçi eşinin askerlik durumu var ama bebekte berekettir, huzurdur bir yuvada. Hayırlısı olsun hakkınızda.

melis ya bu bebek pek devasa 54 cm :18:

kilosuda maşallah ne yedirdin içirdin böle allah kollarına kuvvet versin 10 günde daha büyür mü acaba o kadar hareketin sebebi belli oldu şimdi yavrucak sığamamış içeri

bu hafta gitsek yine yetişemiyorduk ki :44:

artık sen bir kendine gel bebişe alış zaten elimizden kaçamaz liva :52:

:9:
Jaws kağanın kız versiyonu geliyor:27:

ben anlamadım bu işten birşey bi anda bu kız boyamı verdi, çıkınca artık inanıcam bi öyle bir böyle
birde kendi kendime yok olamaz yanlış ölçüyorlar ben nasıl büyütmüşüm bu çocuğu kesin minnacık çıkıcak diyorum :1:

size özel ben bu hafta doğururdum :37:

bende hala doğum yapıcam hobaa yine aynı olucakmışım gibi geliyor inşallah öyle olur hemencik gelin bebe sevmeye :9:

Kimse anlamiyorki kestiklerini..muabbet ediyolar sen hadi nezaman baslicaksiniz derken bebek cikiyo :) genelde bole anlatirlar hep
Bebek cikincada onun heyecanindan dikis aklina gelmez

dimi ya, o anı çok yaşamak istiyorum bir yandan doktorumada güveniyorum kafa kadın muhabbetle geçer zaman:23:

melis bence de spinal anestezi herşeye şahit olmalısın kim hissetmiş ki bugüne kadar

aklıma geldi benim en yakın arkadaşım ilk çocuğunda genel oldu narkozu az vermişler heralde doğumun ortasında uyanmış garibim
ikinci çocukta da aynısı olmasın diye biraz daha fazla vermişler bu sefer de akşama kadar uyanamadı kız bekledik öyle yattı mal gibiydi

bende küçükken bademcikle burun ameliyatı olmuştum ameliyat narkoz işlerini az çok yaşadım uyanırken aptal gibi huzursuz oluyorsun onu istemediğim için spinal çok istiyorum, bizimkilerde çok bilmiş konuşuyorlar hevesimi kırıyorlar

ayyy bi gün gelmedim harika muhabbetler olmuş çok mutlu olduum

unutmadan hemen yazayım

AYDASUM eşimin iş durumu kesinleşti gibi bakalım hayırlısı ayrıca o ayakkabıları 2 ayrı düğüne giydim şükür kaza atlatmadık

LANDFLOVES ayy pıt pıtları duymuşsunuz nasıl mutlu oldum az daha sabret hareketlerini görünce deliye döneceksiniz kocanla

MLSVT en önemli ve müjdeli haberi sen yazmışsın içim kıpır kıpır oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada anestezi yöntemini sormuşsun hani kursa gidiyorum ya sezeryanda epidural ve spinal combo yöntemi yapılıyormuş harika bişeymiş anestezsite bi danış istersen ikisi karışık olunca çok daha rahatmış

ayyy diğer yazacaklarımı unuttum işte balıktan beter oldu benim hafıza

ve gelelim bizeeeeee

dün paşamızı gördük tam 930 gr 34 cm olmuş sıpa

ay o hareketleri bi görseydiniz içimden çıkarıp ısırasım geldi sanki izlediğimzi biliyo da şımarıklık yapıyo bize.

şeker yüklemem yapıldı şükür şekerim çıkmadı toplamda 5 kg almışım 2 hafta sonra da kan uyuşmazlık iğnesi yapılacak diğer bütün değerlerim normal çıktı kan takviye ilacı kullanmaya başladım benim paşa sömütmüş ne var ne yoksa :9:

dün 2. klimamız takıldı çok şükür artık btün ev serin serin olacak

bugün de annemdeyim

bizden haberler bu kadaaaarr....

maşallah tostosuna:nazar:
bir yavru minnoşda hızla büyümeye devam ediyor:emir_bebek:

bakalım neler bekliyor bizi birde spinalde baş ağrısı oluyormuş, anestezi uzmanıyla görüştüm direk spinal ol dedi baş ağrısını sordum son 3 gün 3 ltre su içmemi tavsiye etti
daha adamdan önce prosför gibi ben anlatıyorum böyle şöyle oluyormuş kandıramazsın beni diye:52:

Melis hayırlısıyla bir doğur gelde, şu yaramazın fotoğraflarını bizimle paylaş. Merak ediyorum nasıl bir şey çıkacak :1:
Miracle maşallah bebeğine kocaman olmuş oda ayrıca kilo konusundada şanslısın sanırım. 5 kilo hiç bir şey değil. Sende doğumdan sonra ahsen gibi eski kilona hemencik dönersin.
Zahter inşallah güzel haberler verirsin bize zaten istiyordun gerçi eşinin askerlik durumu var ama bebekte berekettir, huzurdur bir yuvada. Hayırlısı olsun hakkınızda.

bak hayal et karaaa kuruuu tüylü çirkin ekşi suratlı bişi :1::1::1:

miracle hoşgeldin güzel haberlerle geldin arayı açma hergün burda ol canım:34:

hoşbuldum hanzade inş gelirim canım şu misafir faslını da atlatayım da cuma çook ağır misafirlerim var

çok şükür cnm birazcık tombiş haftasına göre 5 kg çok iyi canım ama ben zaten kilolu hamile kaldım ya hepsi gitse yine kilolu olucam ve sıkı bir diyet egzersiz fit anne olmayı planlıyorum inş.

aa evet zahter sende güzel haberler verirsin inş.

biz şimdi anneciğimle kahvaltımızı yapalım fit kadın sabah sporuna gitti şimdi döner ben bişeyler hazırlayayım

açılııınnnnn açılııınnnnnn !!! :10::10::10:

24 mayıs cuma doğuruyoruuuummmmmmmmmmmm !!!!!!!! :52::52::52::52:

Sonundaaa:32::32:

Melis çok sevindim ya ne güzel artık günü de belli hazırlıkları sen bence çantaya koy kapı da beklesin artık :49:
bu yaramaz kız artık geliyor gelsin de görelim nasıl olacak :46:

arkadaşın için çok üzüldüm ya inşallah bebeği sağlığına kavuşur. :54: üzmez annesini

dğumda da epidural dediğin spinal ile aynı ise biizm akrabalar bundan çok memnun hissetmek falan mümkün değik diyorlardı teyzem de hatta bunu düşünüyor karar değiştirmez ise :54:

similla fotolarını gördüm akşam güzel geçmiş belli yine leoparlı leoparlı takılmışsın :9:

Cuma günü eşimle tanışma yıldönümümüz. Bu gün gidip ona gs store dan bir şeyler alacağım. Herhalde onu en çok bu hediye mutlu eder. Öğle arasında gidip hediyesini alırım bu gündende veririm.

Back