• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhabalar kızlaaar, doktora gittik bugün, benim regl günlerimin arası uzun olduğu için, 20.gün falan olmuş bebek ve şu anda 6hafta 2 günlükmüş. yinede kalp atışlarını duyduk ne kadar hızlı atıyordu öyle son ses açtı doktor odada yankılanıyordu baya dinledik dak. 124 kez atıyormuş :)) görüntü olarak da pirinç mi deseeem mercimek mi deseeeem o kadarcık bişey. fotosunu çekip eklerim albüme ama yine daha bişey belli değil :1:

rabbim isteyen herkese versin inşallah..

bunun dışında bikaç test daha yapıldı yine kan verdim onlarda iyi çıktı, kan değerim düşük diye pekmez içiyorum dedim, doktor boşuna içiyorsun hiç bir faydası yok dedi, nasıl yani pekmez kan yapmaz mı dedim yapmaz dedi, herkes öyle sanar ama alakası bile yok dedi.. ayy dedim sabahları burnumu falan tıkayıp zorla nefes almadan içmeye çalışıyordum hiçte sevmem dedim, boşuna eziyet etme kendine dedi :9: duyduğum en güzel haber bu oldu.. zaten ben akdeniz anemisi olduğum için her zaman düşük olacakmış ilerde bana kan vereceklermiiş...

eşim gelmiş pazara gitçez inmem lazım sonra yazarım devamını. byby

eee ben 11 numaraydım nasıl 10 numara oldum

birimi silindi listeden

Günaydın yağmur var buralarda :( dün çok detay yazamadım beni şimdilik listeye yazmayın kesin birşey yok ancak bir iki haftaya belli olur durum belki ben öyle kuruntu yapıyorum belli olmaz olursa da hoş gelir sefa gelir fena olmaz yemısım askerliği :D

Landfloves bebişten yeni haberlere çok sevindim maşallah ya onun kalbi pıt pıtta atarmış

Smillaa günaydınnnnn

Son düzenleme:
GUnaydin bebeemm

anlat hadi naptn dr da? 24 unde kac haftalik oluyorsun.ndn dogurtturuyr erken diilmi?

öhömm öhömm başlıyorum:1:

doktor beni görünce sen doğurmadın mı hala diye dalga geçenlerden oldu :1:
ölçümleri yaptı kızım çok uzun boylu çıktı 54cm kadar :53: tabi o kadar olcağını hiç sanmıyorum, en az 3500kg doğar fazlasını çıkınca görücekmişiz
sonra baya kafasını aşağı dayamış çok az kalmış kanalın açılmasına, buda her an birşeylerin olabilceğini gösterirmiş,24 e kadar bir durum olmaması için yatmaya dinlenmeye devam
24 ünde tam 38+4 olucak buda sezeryan için tam ideal tarihle arasında, hemde annemide düşündüm çalışıyor o günden itibaren izne başlasın haftasonu rahat etsin dedim
kontrol için iyi olursam pazartesi veya salı bir durum olursa daha erken gidicem
Nst ye girdim düzenli sancılar çıktı buda heran birşeylerin olabilceğine işaret destekliyor dedi

şimdi kızımla iyi geçiniyorum daha erken bir yamuk yapmasın bekledi bu kadar, dünde anestezi için tahlilleri hallettik, hastane odaları konusunda ne yapalım edelim düşündük suit oda tercih ettik onun rezerve işlemlerinide halletik aradan çıktı

sonra şu anda kararsızlığım spinal sezeryan mı?,genel sezeryan mı? bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var

bizde durumlar böyle tatlım:9:

günaydınnnn :49:

melis senin bebekte gelecek tarihi buldu ben yokum o tarihte :1:

nasıl hava anlamadım bir kapalı bir acık

Hadi hayirlisi.senin kiz beklemicek anlasildi..walla ben dogurmadm tabi ama dogursaydim eger genel anestezi istemezdim.bebegimin cikis anini gormek isterdm.onu ilk ben gormek isterdim.hemde genelde allah korusun uyanmama riski var..

Hadi hayirlisi.senin kiz beklemicek anlasildi..walla ben dogurmadm tabi ama dogursaydim eger genel anestezi istemezdim.bebegimin cikis anini gormek isterdm.onu ilk ben gormek isterdim.hemde genelde allah korusun uyanmama riski var..

çıkınca tipini merak ediyorum daha karındayken bu kadar huzursuz olan bebe tam tipi tip olur:9:
bende öyle düşünüyorum bebeği göriyim, bayıl ayıl aptala dönmiyim farkında olayım herşeyin ama bir yandan panik yaparmıyım diye endişeleniyorum:ssz:
dün bi kan alındı kendimi kasmaktan acısından geberdim korkarım iğneden, şimdi eşimde iğneden korkuyorsun nasıl ayıkken kesileceksin diyor
kvalidemde bu tavırdaydı hatta ona patladım :1: birinizde cesaret versin bu nasıl iş anlamadım hep sizin fikirlerinize göre dedim:1:

günaydınn yavru bebişin anası
ben size dedim bu cumartesi gidin ahsene gitseydiniz bu hafta doğurur ohh komple aradan çıkardı:1:

melis ya bu bebek pek devasa 54 cm :18:

kilosuda maşallah ne yedirdin içirdin böle allah kollarına kuvvet versin 10 günde daha büyür mü acaba o kadar hareketin sebebi belli oldu şimdi yavrucak sığamamış içeri

bu hafta gitsek yine yetişemiyorduk ki :44:

artık sen bir kendine gel bebişe alış zaten elimizden kaçamaz liva :52:

çıkınca tipini merak ediyorum daha karındayken bu kadar huzursuz olan bebe tam tipi tip olur:9:
bende öyle düşünüyorum bebeği göriyim, bayıl ayıl aptala dönmiyim farkında olayım herşeyin ama bir yandan panik yaparmıyım diye endişeleniyorum:ssz:
dün bi kan alındı kendimi kasmaktan acısından geberdim korkarım iğneden, şimdi eşimde iğneden korkuyorsun nasıl ayıkken kesileceksin diyor
kvalidemde bu tavırdaydı hatta ona patladım :1: birinizde cesaret versin bu nasıl iş anlamadım hep sizin fikirlerinize göre dedim:1:

Kimse anlamiyorki kestiklerini..muabbet ediyolar sen hadi nezaman baslicaksiniz derken bebek cikiyo :) genelde bole anlatirlar hep

ayyy bi gün gelmedim harika muhabbetler olmuş çok mutlu olduum

unutmadan hemen yazayım

AYDASUM eşimin iş durumu kesinleşti gibi bakalım hayırlısı ayrıca o ayakkabıları 2 ayrı düğüne giydim şükür kaza atlatmadık

LANDFLOVES ayy pıt pıtları duymuşsunuz nasıl mutlu oldum az daha sabret hareketlerini görünce deliye döneceksiniz kocanla

MLSVT en önemli ve müjdeli haberi sen yazmışsın içim kıpır kıpır oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada anestezi yöntemini sormuşsun hani kursa gidiyorum ya sezeryanda epidural ve spinal combo yöntemi yapılıyormuş harika bişeymiş anestezsite bi danış istersen ikisi karışık olunca çok daha rahatmış

ayyy diğer yazacaklarımı unuttum işte balıktan beter oldu benim hafıza

ve gelelim bizeeeeee

dün paşamızı gördük tam 930 gr 34 cm olmuş sıpa

ay o hareketleri bi görseydiniz içimden çıkarıp ısırasım geldi sanki izlediğimzi biliyo da şımarıklık yapıyo bize.

şeker yüklemem yapıldı şükür şekerim çıkmadı toplamda 5 kg almışım 2 hafta sonra da kan uyuşmazlık iğnesi yapılacak diğer bütün değerlerim normal çıktı kan takviye ilacı kullanmaya başladım benim paşa sömütmüş ne var ne yoksa :9:

dün 2. klimamız takıldı çok şükür artık btün ev serin serin olacak

bugün de annemdeyim

bizden haberler bu kadaaaarr....

Back