- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.161
ayyy bi gün gelmedim harika muhabbetler olmuş çok mutlu olduum
ve gelelim bizeeeeee
dün paşamızı gördük tam 930 gr 34 cm olmuş sıpa
ay o hareketleri bi görseydiniz içimden çıkarıp ısırasım geldi sanki izlediğimzi biliyo da şımarıklık yapıyo bize.
şeker yüklemem yapıldı şükür şekerim çıkmadı toplamda 5 kg almışım 2 hafta sonra da kan uyuşmazlık iğnesi yapılacak diğer bütün değerlerim normal çıktı kan takviye ilacı kullanmaya başladım benim paşa sömütmüş ne var ne yoksa
dün 2. klimamız takıldı çok şükür artık btün ev serin serin olacak
bugün de annemdeyim
bizden haberler bu kadaaaarr....
Hg baby..yok ole 1 gun gelemedim..hergun sayim yapcam artik
melis ya bu bebek pek devasa 54 cm :18:
kilosuda maşallah ne yedirdin içirdin böle allah kollarına kuvvet versin 10 günde daha büyür mü acaba o kadar hareketin sebebi belli oldu şimdi yavrucak sığamamış içeri
bu hafta gitsek yine yetişemiyorduk ki :44:
artık sen bir kendine gel bebişe alış zaten elimizden kaçamaz liva
Kimse anlamiyorki kestiklerini..muabbet ediyolar sen hadi nezaman baslicaksiniz derken bebek cikiyo :) genelde bole anlatirlar hep
Bebek cikincada onun heyecanindan dikis aklina gelmez
melis bence de spinal anestezi herşeye şahit olmalısın kim hissetmiş ki bugüne kadar
aklıma geldi benim en yakın arkadaşım ilk çocuğunda genel oldu narkozu az vermişler heralde doğumun ortasında uyanmış garibim
ikinci çocukta da aynısı olmasın diye biraz daha fazla vermişler bu sefer de akşama kadar uyanamadı kız bekledik öyle yattı mal gibiydi
ayyy bi gün gelmedim harika muhabbetler olmuş çok mutlu olduum
unutmadan hemen yazayım
AYDASUM eşimin iş durumu kesinleşti gibi bakalım hayırlısı ayrıca o ayakkabıları 2 ayrı düğüne giydim şükür kaza atlatmadık
LANDFLOVES ayy pıt pıtları duymuşsunuz nasıl mutlu oldum az daha sabret hareketlerini görünce deliye döneceksiniz kocanla
MLSVT en önemli ve müjdeli haberi sen yazmışsın içim kıpır kıpır oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada anestezi yöntemini sormuşsun hani kursa gidiyorum ya sezeryanda epidural ve spinal combo yöntemi yapılıyormuş harika bişeymiş anestezsite bi danış istersen ikisi karışık olunca çok daha rahatmış
ayyy diğer yazacaklarımı unuttum işte balıktan beter oldu benim hafıza
ve gelelim bizeeeeee
dün paşamızı gördük tam 930 gr 34 cm olmuş sıpa
ay o hareketleri bi görseydiniz içimden çıkarıp ısırasım geldi sanki izlediğimzi biliyo da şımarıklık yapıyo bize.
şeker yüklemem yapıldı şükür şekerim çıkmadı toplamda 5 kg almışım 2 hafta sonra da kan uyuşmazlık iğnesi yapılacak diğer bütün değerlerim normal çıktı kan takviye ilacı kullanmaya başladım benim paşa sömütmüş ne var ne yoksa
dün 2. klimamız takıldı çok şükür artık btün ev serin serin olacak
bugün de annemdeyim
bizden haberler bu kadaaaarr....
Melis hayırlısıyla bir doğur gelde, şu yaramazın fotoğraflarını bizimle paylaş. Merak ediyorum nasıl bir şey çıkacak
Miracle maşallah bebeğine kocaman olmuş oda ayrıca kilo konusundada şanslısın sanırım. 5 kilo hiç bir şey değil. Sende doğumdan sonra ahsen gibi eski kilona hemencik dönersin.
Zahter inşallah güzel haberler verirsin bize zaten istiyordun gerçi eşinin askerlik durumu var ama bebekte berekettir, huzurdur bir yuvada. Hayırlısı olsun hakkınızda.
miracle hoşgeldin güzel haberlerle geldin arayı açma hergün burda ol canım
Melis hayırlısıyla bir doğur gelde, şu yaramazın fotoğraflarını bizimle paylaş. Merak ediyorum nasıl bir şey çıkacak
Miracle maşallah bebeğine kocaman olmuş oda ayrıca kilo konusundada şanslısın sanırım. 5 kilo hiç bir şey değil. Sende doğumdan sonra ahsen gibi eski kilona hemencik dönersin.
Zahter inşallah güzel haberler verirsin bize zaten istiyordun gerçi eşinin askerlik durumu var ama bebekte berekettir, huzurdur bir yuvada. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Melis içinde koca kız olmuş o. Doğrup seneye okula gönderirsin artık
açılııınnnnn açılııınnnnnn !!!
24 mayıs cuma doğuruyoruuuummmmmmmmmmmm !!!!!!!!
Sonundaaa
Flas flas flas
Anjelina jolie goguslerinin icini bosalttirmis kanser olmamak icin
Bende basen ve gobegimin icini bosaltmak istiyorum
Bi ise yarasa barim.bi hayrini gormedik bu zamana kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?